Direktlänk till inlägg 31 maj 2007

Illamåendet smyger sig på

Av Patricia - 31 maj 2007 06:56

Jag har märkt att jag oftare och lättare börjar må illa. Det gillar jag inte.



Det tog lång tid innan jag kom upp idag p g a detta. Tack o lov hade jag coca cola vid sängen. Det kändes lite bättre när jag tagit en klunk. Men känner att jag är allt annat än på topp idag.



Frukost har jag inte ätit än. Är inte sugen heller, men känner att jag behöver äta. 



Ska dessutom kolla vad restaurangen på jobbet har att erbjuda idag. Jag tror inte jag fixar att äta pyttipanna till lunch.



Har lite smärta ibland på vänster sida väääääääldigt långt ner. Är inte vidare orolig för att det skulle vara vänster äggledare och utomkvedes eftersom det känns alldeles för långt ner. Men jag undrar ju definitivt varför jag har ont där emellanåt.



Nu ska jag försöka äta frukost.

Wish me luck. 

 
 
Grodis

Grodis

31 maj 2007 09:01

Usch då. Inte kul när illamåendet kommer... :-/ Ha en burk skorpor tillgängligt vid sängen kanske? Det hade jag, för jag behövde verkligen något i magen innan jag gick upp. Andra saker jag var helnojjig på var räkost och nyponsoppa! ;-D Gröna äpplen, coca cola och lakrits var också smaskens.
Försök att få i dig sånt du KAN äta nu, och inte strunta i det helt bara för då mår du ännu sämre. Blir illamåendet värre kanske du ska testa Postafen..?
Kan inte låta bli att le lite ändå, för det är ju det här du/ni kämpat för så länge, vännen! Men du ska och får "klaga" hur mycket du vill förstås. Jag ska försöka minnas tillbaka och hjälpa dig med tips & råd så gott jag kan. Minnet du vet... ;-P Och försök tänk positivt - det ÄR jättebra att må illa, för det tyder på mycket gravidhormoner! Sen hoppas vi att illamåendet inte hänger i så länge utan snart ger med sig igen. Men som sagt, tänk på att inte låta blodsockret sjunka för lågt, för det är då illamåendet slår till som värst! KRAAAAAAAAM!

http://grodis.bloggagratis.se

 
Ingen bild

FF

31 maj 2007 09:52

Grodis: Tack för jättebra tips. Jag tar tacksamt emot alla tips och råd du har.

Jo, jag tänker också så att illamående är positiva tecken, och det gör mig lite glad. Men i höstas mådde jag ju jätteilla och det gick åt skogen ändå. Så jag vågar inte hoppas för mycket ändå. Tur att det snart är måndag.

Kraaaaaaaaaaam för att du är så gullig!

 
Alma

Alma

31 maj 2007 11:04

Jag mådde illa i sex månader när jag var gravid med dottern. Jag kunde inte äta annat än frukt. Blev jag sugen på någon mat var jag tvungen att få just den inom någon timme annars gick suget över. Jösses vad vi jagade mat. Ena gången gravad lax och nästa gång kantarellstuvning. Fort skulle det gå! Hihi!

http://carpediem.bloggagratis.se

 
Camillas lockar

Camillas lockar

31 maj 2007 11:27

Ja, det där är inte kul. Jag var likadan. Började må illa omgående. Sen var det så fram till fjortonde veckan. Ständigt illamående närsomhelst, mest på morgonen och kvällen. Aldrig så jag behövde spy, men väldigt nära många gånger. Det värsta var att sitta i möten och vara TVUNGEN att vara kvar. Fick panik. Mitt tips är att du lyssnar på kroppen vad den behöver. Salt, socker, surt... Den berättar vad du ska göra för att bekämpa illamåendet. Jag körde skalat äpple i små, små bitar. Coca cola blev min bästa vän. Te. Minttabletter.

http://www.lockar.se/blog

 
Ingen bild

FF

31 maj 2007 12:30

Camilla: Ska göra så. Lyssna på vad den vill ha. Ostbågar verkar den vilja ha. Inte så nyttigt precis. :(

Ska köpa lite lakrits. Vet att jag inte får äta mycket men i höstas hjälpte t o m bara lite.

 
Ingen bild

FF

31 maj 2007 12:33

Alma: Jo jag har också märkt att om jag blir sugen på något måste det gå fort. Annars går det inte.
Märkligt det där.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Patricia - 2 november 2008 09:34

Här hittar ni mig. Trodde jag skulle kunna sluta skriva om barnlöshet. Så naiv jag var då. Vardagen skriver jag också om....

Av Patricia - 17 augusti 2008 10:31

Nu har jag startat en ny blogg. Även maken är ditlagd så vi kommer båda två att skriva i den.     Då våra namn står där kommer vi att lösenordsskydda vissa inlägg (iallafall jag), så vill du ha tillgång till lösenord får du lämna en kommentar till d...

Av Patricia - 14 augusti 2008 20:54

I söndags fick några av våra kompisar en liten bebis. Dessutom en flicka. När jag fick reda på detta i måndags morse genom att sätta på mobilen och läsa sms fick jga reda på det och det blev för mycket. Ångesten kom som på beställning. Jag var ledsen...

Av Patricia - 15 juli 2008 16:12

Jag vet inte hur jag vill ha det med mitt bloggande. Denna blogg har känts som min ventil för barnlöshet.  Men jag har så mycket mer att erbjuda.     Så just nu skriver jag och lägger in bilder på min pysselblogg istället. Dels för att den känns posi...

Av Patricia - 8 juli 2008 23:20

Ikväll var Mysan ute på långtur. Hon var verkligen ute i flera timmar, trots att det var väldigt blött ute och hon egentligen inte tycker om sådant väder.     Jag och K har nog varit ute i totalt 1½ timme och letat och kallat på henne. Till sist vid ...

Ovido - Quiz & Flashcards