Alla inlägg under september 2007

Av Patricia - 23 september 2007 12:16

Då har vi nu fått i alla filmer (utom Sagan om ringen-trilogin) i fickor och i DVD-väskan vi köpte i söndags. Några är utlånade så när vi får tillbaka dem ska de också ner i lådan och skrivas upp på excellistan på servern. :)

 

 

Nu är frågan bara var vi ska förvara denna väska :)

Och om vi ska spara den andra väskan till när det blir fler DVD-filmer eller göra likadant med alla cd-skivor till den andra väskan.

Av Patricia - 23 september 2007 09:51

Igårkväll skrev jag ut alla 20 papper med fonter som jag har i Word. Observera att de olika fonterna har olika storlek så vissa tar kanske två rader än en, men många fonter blev det. :)

 

 

Och nu på morgonen har jag satt in papperna i en liten tun pärm i plastfickor. Jag gillar när det är dubbelsidigt och äntligen kan jag snabbare och lättare välja vilken/vilka fonter jag vill använda till mina kort, antingen i Word eller med Craft Robon. :) 

Av Patricia - 23 september 2007 09:48

Jag fäller hår som en tok. Jag kan dra av stora tussar hår flera gånger om dagen.

 

 

Jag vet ju att man fäller hår, men jag tycker det känns som att det börjar bli lite mycket hår som faller av nu. Dock ser det lika tjockt och fylligt ut som alltid.

 

 

Så ok då. Det är väl kanske lika bra att jag fäller som jag gör. Hur skulle jag annars se ut? Det går nog inte ens att föreställa sig. :) 

Av Patricia - 22 september 2007 18:57

Jag är jättehungrig.

Och när jag är jättehungrig är jag sugen på godis.

Och i vår kyl finns ett kexchoklad.  

Jag kämpar för att inte ta det och äta det.

Jag SKA klara av att stå emot.

Trycker i mig fler russin.

 

 

Fläskfilén vi ska ha ikväll till middag har jag nu skurit upp och marinerat. Jag hoppas det blir gott.

Till fläskfilen, som steks, blir det potatisgratäng. Jag ska se vad jag kan hitta för grönsaker att ha till det.

Och jag ska unna mig ett eller två glas vin. Det är jag värd efter idag och  efter veckan - att jag ätit nyttiga luncher och försökt äta lite mindre mat. 

Av Patricia - 22 september 2007 18:30

Vi struntade i att åka till affären. Vi tar det imorgon.

Istället har jag tagit mig ett bad. Tyvärr trodde jag att jag tog tillräckligt varmt vatten, men lite väl svalt. Det brukar ta någon gång innan jag vet hur varmt jag vill ha det.

 

 

Men det var skönt ändå. Jag låg och läste en stund tills jag märkte att jag höll på att tappa tegelstenen till bok. Så istället låg jag och slumrade en stun. Det var skönt.

 

 

Nu känner jag mig väldoftande och ren igen. Det behövde jag. Tyvärr kliar det efter duschen trots att jag smörjt in mig. Vi kanske behöver fylla på salt i hydroforen igen. Men nu sitter jag här i soffan i en torktumlad morgonrock (skönt med värme efter badet) och mumsar russin. Jag är sjukt sugen på något salt samt choklad. Det är nog bra att vi inte åkte och handlade. Det är jobbigt att försöka ha karaktär.

Av Patricia - 22 september 2007 16:45

Idag har jag verkligen gjort skäl för mitt bloggnamn.

Jag har varit hur flitig som helst (känns det som iallafall).

 

 

* Diskmaskinen tömd och disk sattes ner. Jag torkade av spishällen.

 

  

* Jag har äntligen skrivit klart ett worddokument med alla fonter jag har så att jag har en bättre översikt när jag ska välja fonter till kort, både att skriva ut på skrivaren men även till Craft Robon.

 

 

* Vi har fått upp den nya lampan vid ytterdörren (äntligen).

 

 

* Vi har vinterbonat altanen (föst ihop allt med presenning över samt fått in hammocken på altanen också. En hel del saker bars till garaget.

 

 

* Jag har flyttat lite saker i garaget - stuvad undan. Maken likaså med lite andra saker. 

 

 

* Jag har plockat undan, sopat och gjort lite mysigt på våra lilla veranda vid ytterdörren.

 

 

* Jag har klippt gräsmattan (maken tvättade av den efteråt.

 

 

* jag har tvättat ena halvan av den vänstra garagedörren (maken tog andra) samt två vita gavlar så högt jag nådde på garaget.

 

 

* Maken har tvättat en maskin och hängt upp det.

 

 

Men höjdpunkten idag var när vi upptäcke att ett av alla fruktträd är ett plommonträd, som dessutom burit massor med frukt trots sin lilla storlek. Tyvärr märkte vi detta försent så 95% av all frukt låg på marken när jag kom och skulle klippa där. Men några plommon fick vi dock ätit. De var himmelskt goda. :)

 

 

Nu sitter vi och tar en paus. Båda ser förjävliga ut utseendemässigt så en dusch för maken och ett bad för mig ska det bli. Men först ska vi nog åka till mataffären som ligger lite längre bort än den vi brukar handla på. Jag ska hämta ut ett paket nämligen.

Maken vill äta pannkakor till middag idag. Jag är glad bara jag slipper att laga något  och bara får äta. Jag är helt slut. Så det maken orkar/vill laga idag till middag blir bra. 

Av Patricia - 21 september 2007 14:17

Nu har bidragen kommit ut på Handstämplat.

Mitt bidrag är nr 8.

Det vore jättegulligt om du fann mitt bidrag värt att vinna.

Gå då gärna in och skriv en kommentar.

Av Patricia - 19 september 2007 20:01

I eftermiddags slutade jag 15.15 och begav mig till Minelle.

Det var skönt att sluta tidigt och jag såg verkligen fram emot att pyssla.

 

 

När jag kom dit mötte jag henne precis när hon skulle rusa iväg. Så istället för att slippa stänga höll jag ställningarna i affären. Medan hon var iväg började jag pyssla på ett kort. Tyvärr hade jag inga kunder under tiden, men det kändes bra ändå.

 

 

Jag hann göra kortet klart och jag blev supernöjd med det. Men eftersom det är till en tävling, har jag inte kunnat lägga upp det på pysselbloggen än. Men korten som svågern och hans familj fick i helgen har jag lagt upp. 

 

 

Jag är så glad att jag hunnit pyssla och fått umgås lite med Elle. Det har varit mysigt och precis vad jag behövde. Och som tack för hjälpen fick jag en jättesöt stämpel. :)

 

 

Men trots att jag mår bättre är jag väl medveten om att allt inte är helt bra. Men jag njuter av att jag just nu mår bra. :) Och himmel så skönt det är att le. Tack och många kramar till Henric som varje dag gör sitt bästa för att få mig att le. Och tack till maken för att han inte ger upp om mig utan stöttar och är så underbar.

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards