Alla inlägg den 5 februari 2008

Av Patricia - 5 februari 2008 21:40

Jag är ledsen och är trött.

Jag har konstant ont i nacken.

Jag känner mig nere och deppig.

Är tyst och vill inget mer än att lägga mig under täcket och bli där.

 

 

Efter jag fixat naglarna åkte vi hem. Jag var trött, hungrig, kissnödig och hade ont så det får bli IKEA imorgon istället. Maken beställde kakel.

 

 

Väl hemma gjorde jag middag.

Vi åt och tittade på Bygglov.

 

 

Efter det har jag tömt sista skåpet. Det är bara skåpen under diskhon som behöver tömmas. Det får bli imorgon. Ikväll orkar jag inte mer. Jag känner att jag går på sparlåga hela tiden. Det är inte skönt.

Så nu ska jag torka tårarna, borsta tänderna och lägga mig och försöka läsa lite. 

Av Patricia - 5 februari 2008 15:09

Om 35 min ska jag sluta, för att ta ut pengar och sen sätta mig och få fina naglar igen.



Det ska bli skönt att få dem fina igen. Det känns som att de växt fort denna gång, eller så målade hon den vita linjen för långt ner.

Denna gång blir det nog lite färg. Jag behöver det känner jag. Nu när det är grått ute så ofta. Fast inte idag. Idag är det sol och blå himmel.



Och denna lilla fröken får gå utan strumpbyxor resten av dagen. Det gick en maska innan. *suckar* Tur att jag har stövlar iallafall. Men lite kallt om ändan kommer det nog att bli. Brrrrrrrrrrrrr.

Av Patricia - 5 februari 2008 14:07

Lycka för mig är att kunna lyssna på Christer i P3. Framför allt på jobbet.

Och det kan jag nu.

Sitter med mina hörlurar inploppade i öronen och lyssnar på Christers härliga röst med en fantastiskt mysig dialekt. Me like!



Nu är jag lycklig! :)

Men tänk så underbart det är att man kan bli lycklig för något så litet. :)



Finns det något litet, enkelt som kan göra dig så glad och lycklig?

Av Patricia - 5 februari 2008 13:06

Jag är i desperat behov av massage nu känner jag.

Det stelnar mer och mer och jag börjar känna mig fastväxt eller vad man ska säga.



Skulle någon komma och erbjuda mig massage nu skulle jag inte tveka en sekund. Inte en enda. Bring it on skulle nog vara min kommentar.

Av Patricia - 5 februari 2008 12:27

Igår kväll var jag så trött när jag gick och lade mig att det inte blev många sidor lästa i "Flickan som lekte med elden", trots att den var så spännande.



Så jag tog med mig boken idag, åt en snabb lunch och läste ut den när jag kom upp igen.



Precis som Stieg Larssons första bok var denna jättebra. Jag ser mycket fram emot att läsa den tredje av hans böcker när jag kommer hem. Tack mamma för att jag fått låna dem. :)



Och ni som ännu inte läst dem och som gillar deckare. Läs dem! Ni lär inte bli besvikna.

Av Patricia - 5 februari 2008 10:49

Igår när vi åkte hem från stan åkte vi "gamla" vägen förbi universitetet.

När vi åkte där möttes vi av en buss där det stod "buss & kram" istället för busslinjens nummer.



Var det inte gulligt så säg. =) Vi log båda två.

Av Patricia - 5 februari 2008 10:40

Varje morgonfika vi har på jobbet kommer vi in på vår renovering av köket. Det frågas hur det går och vi återknyter till vad vi skulle göra föregående kväll. Idag var det alltså prat om tapeter.



Som vanligt lyckas mina manliga arb.kamrater fram till att jag är dominant eftersom jag tänkt mig en sak och sen försöker övertala maken om att det är det vi ska ha. Jag hoppas inte att det är så. Jag upplever det inte så. Men de frågade vad vi hade tagit hem för färger och vad jag hade tänkt mig innan. Och eftersom färgen vi tog hem och det jag hade tänkt mig innan överensstämde började de le åt mig.



Vi kom även in på det här med att borra hål till handtag idag. Jag förklarade att jag är livrädd för att göra fel och vågar därmed inte. Då sa flera att det ska finnas mallar och att även IKEA borde ha det. Så efter jag är klar med min manikyr idag (och maken varit och beställt kakel och kollat ut en fin mosaikrad att ha närmst överskåpen ovanför de stora (40*25cm) kakelplattorna ska vi åka dit ut och höra om mallar finns. Finns det inte ska vi kolla vilka mått de satt fast handtagen på "våra" skåp där. Pappersmåttband har de ju så då är det väl bara att mäta, noga! Men jag hoppas som sagt på en mall. Det borde de ju ha tycker man.



Tack o lov ska jag vara på manikyren redan kl 16, så det blir inte lika sent som det brukar. Men tidigt kommer vi ju inte hem.



Ikväll blir det att försöka få bort ännu fler skåp om det går. Jag kom på imorse när jag vaknade att det är ett underskåp som jag glömt lite saker i. Bl a pizzatallrikarna. Så det ska jag ta bort lite snabbt. Dessutom måste vi tömma skåpet under diskhon. Iallafall lägga det i en plastpåse så det är lätt att flytta sen.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards