Alla inlägg den 14 februari 2008

Av Patricia - 14 februari 2008 13:05

Idag blir jag då och då uppvaktad med söta sms på min fina mobil.

Och jag blir lika glad för varje sms jag får. :) De värmer oerhört och ger mig ett stort leende på läpparna.



Tack. :)

Av Patricia - 14 februari 2008 12:13

Vill hälsa alla som läser



Det är en laddad dag som istället för glädje innebär sorg och/eller ledsamhet.





Men precis som jag ska försöka, hoppas jag att du som känner så också kan vända det och göra det bästa av det. För det ska jag verkligen försöka göra.



Till sist vill jag visa dig älskling om hur vi har det.

En liten påminnelse.

Ljusningen kommer på lördag när jag kommer hem igen.

Jag saknar dig jättemycket och längtar efter dig.




Jag älskar dig!



Och jag vidhåller att man varje dag ska på något sätt visa att man älskar varandra. Det handlar inte om att det ska kosta pengar. Gratis är bättre. Känslor kostar inget, men är mer värt än någon sak.

Av Patricia - 14 februari 2008 10:56

Snart är det lunch.

Eftersom jag inte sover hemma har jag heller ingen lunch med mig idag.

Det lutar åt att gå bort och handla PAD HIMMAPAN - Wokade tigerräkor m. färska grönsaker & cashewnötter i ostronsås. Visst låter det gott?! :)



Och solen skiner så det blir nog en skön promenad.

Frågan är bara när jag ska äta.

Av Patricia - 14 februari 2008 09:37

Jag sov över förväntan inatt. Antagligen för att jag var helt utmattad. Har vaknat några gånger, men somnat om fort igen.



Mobilen väckte mig kl 6.20 imorse, men var så trött att jag mådde illa. Så jag följde inte med och rastade hundarna. Istället tog jag det lugnt, klädde på mig och sminkade mig.



Jag har kelat med vovvar och katt nu på morgonen. Jag har ganska bra disciplin på hundarna. De blir så lätt exalterade och det kan till viss det vara mitt fel också. Men supermysigt är det att vara så omtyckt av dem.



Det var skönt att ta det lugnt på morgonen. Strax innan 8.30 var jag på jobbet. Jag har jobbat in några timmar denna veckan, så det känns bra.



Jag känner mig glad och lugn. Visst, det känns inte så kul alls att jag och maken bor på olika håll eller att han går där och mår dåligt och har världens utmaning framför sig, både kort- och långsiktigt. Men jag bor jättebra och känner mig ovanligt bra idag.



Ikväll kommer maken förbi på fika. Det ser jag jättemycket fram emot och längtar. Jag har kommit på några saker som jag hoppas han kan ta med sig.

Buketten jag fick av honom igår är väldigt vacker, så den ska jag försöka ta lite bra bilder på. Vill föreviga en sådan vacker bukett.

Ovido - Quiz & Flashcards