Alla inlägg den 17 februari 2008

Av Patricia - 17 februari 2008 10:57

Jag fick äntligen komma hem vid 16-tiden. Maken var på väg in i duschen när jag kom. Vi stod i köket och pratade om vad de gjort och vad som var kvar. Vi diskuterade lite olika lösningar. Sen hoppade han i duschen och gjorde vid sig. Vad jag gjorde kommer jag inte ihåg.

 

 

Vi kom iväg till stan strax efter 17 och stressade in till Forumteatern för att hämta ut våra biljetter. Senast 17.30 skulle biljetterna vara uthämtade. Vi delade på oss och jag gick till teatern och maken till BK för att köpa mat till oss. Jag upptäckte att entrén hade flyttat av någon anledning och ställde mig i kön. En enda person satt där och hanterade både bokade biljetter men även de som skulle köpa på plats. Jag blev mer och mer stressad, men vi fick våra biljetter till sist.

 

 

I lobbyn kastade vi i oss maten medan vi hälsade på andra gamla spexare och vänner.

 

 

Själva föreställningen var helt ok. Vi hade roligt.

När den var över åkte vi hem och tittade lite på tv. Vi tittade på "Se upp för dårarna" på TV4. (btw har vi fått TV3 nu bland våra kanaler på Canal+. Mycket trevligt.) Efter filmen var vi så trötta att vi gick och lade oss.

 

 

Maken satte klockan på 9. Själv vaknade jag 8.30 och låg och läste. Maken var jättetrött när klockan ringde och vi kom väl inte Men det ska inte hindra mig.

 

 

Vi gjorde frukost tillsammans. Jag sorterade och slängde post och plockade undan. Det såg ut som en orkan kombinerad med en svinstia både här och där. Lite besviken ska jag erkänna att jag var. Det tar inte lång tid alls att försöka plocka undan lite. Jag förstår att de hållt på länge på dagarna med renovering. Men när man är två stycken tar det inte lång tid att försöka hålla lite ordning. Man behöver inte leka hantverkare ända ut i fingerspetsarna och strunta i allt, för så kändes det. Och maken vet att jag mår verkligen dåligt när det är jättestökigt och skitigt. Så vi plockade undan och torkade av borden. Efter det kändes det betydligt bättre.

 

 

Nu har vi ätit frukost. Jag ska plocka undan och ringa kompisen M som jag bodde hos. Han ska komma bort till oss idag om han orkar och hjälpa oss i köket. Grannarna kommer förhoppningsvis också över och hjälper till. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards