Alla inlägg den 24 februari 2008

Av Patricia - 24 februari 2008 14:45

Igår ringde elektrikern och berättade var slutnotan blev.

När vi bad om prisuppgift i höstas räknade han på ca 10 000:-. Vi krävde inte offert, utan tänkte att det räckte muntligt.

 

 

Igår fick vi som sagt reda på priset. 27 000:- blev det. All luft gick ur mig. Det kändes skit. Hur dumma var vi som inte begärde offert? Mycket dumma!

Köket har blivit ungefär dubbelt så dyrt som vi hade tänkt oss. Det har blivit mycket mer att köpa till som vi inte räknat med. Dyrare el, snickare, skivor till väggarna, etc. :( 

 

 

Idag har jag pysslat klart kortet jag fick beställning på. Ska lägga upp det sen.

 

 

En kompis är här idag och hjälper oss (han ska få med sig kortet hem). Det är tur att han är här.. Jag har fått min mens, är ur balans och har ont. Det är allt annat än bra. Men jag kämpar på så gott jag kan...

De har fått upp skåpen ovanför kyl och frys och jag har tapetserat lite mer än halva väggen mellan köks- och grovköksdörr. Det går långsamt och är lite bökigt då vi har ett element där. Maken har hjälpt mig lite.

 

 

Nu är det kaffepaus. Sen ska jag fortsätta med tapetsering och killarna ska börja med sargarna under skåpen. Det hade varit så skönt att ha dem klara idag. Jag hoppas killarna kan försöka fixa in bänkskivorna i bilen sen också, så slipper jag bära, då jag redan har skitont i ryggen. 

Ovido - Quiz & Flashcards