Alla inlägg den 6 februari 2008

Av Patricia - 6 februari 2008 21:50

Jag åkte till samtalet idag. Vi pratade om den gångna veckan, hur jag hanterar komplimanger nu, köksrenovering, katter m m. Det var ett bra samtal tyckte jag.

 

 

Efter samtalet hämtade jag maken och vi åkte till IKEA. Vi köpte en mall till handtag och tittade hur de hade satt handtagen i det Ståtköket. Vi köpte nya påslakan som kostade halva priset, lite servetter och lakan.

 

 

Efter IKEA åkte vi och handlade kebab som vi sen åt när vi kom hem.

Maken tvättar och jag har legat i soffan med vetekudde om nacken. Jag somnade till Roomservice.

 

 

Nu tittar vi, eller maken, på Donnie Darko på TV4Film.

Och på tal om tvkanaler berättade maken innan ikväll att vi ska få TV3 på Canal Digital. Trevligt. =)

 

 

Strax ska jag värma vetekudden igen, försöka ta min bok som pluttan ligger mot i soffan, gå upp och lägga mig och läsa lite. Ev se vidare på filmen. 

Av Patricia - 6 februari 2008 16:04

Jag undrar om arb.kamraten G ser när jag behöver piggas upp, för han har en helt otroligt timing!



Han skickade en länk till en site jag vetat om länge, men glömmer att kolla då och då, trots att maken laddar ner bilderna för att ha som skärmsläckare.

Den heter I Can Has Cheezburger. De flesta bilderna är helt underbara. För att inte tala om texterna till dem. Vissa är så klockrena.



Så nu har jag fått fnissa lite. Det behövdes kan jag säga.

Nu ska jag jobba till halv. Sen bär det av till samtal.

Av Patricia - 6 februari 2008 15:16

Jag har registrerat tre eftermiddagar nu att jag får en liten dipp som blir djupare och djupare på eftermiddagen. Frågan är bara varför.

Jag fattar det inte, men känner igen det nu. Och kul är det inte. Vill inte känna så. Vill ju vara glad och skratta som jag gör på förmiddagen och tidig eftermiddag. Vill inte bli tystare och mer inbunden ju länge tiden går på eftermiddagen. Vad är det som händer med mig?

Av Patricia - 6 februari 2008 09:23

Nu har jag fått mitt nya anställningsavtal. Inte nytt annars mer än att det står att jag är fast anställd. Men det är bra att ha det på papper.



Och min handläggare fick mina fackpapper som ska fyllas i. Måste komma till skott med mina papper som ska skickas in. Måste ringa A-kassan och få intyg också.



Men nu, månadsmöte.

Av Patricia - 6 februari 2008 08:31

Igår gick jag och lade mig vid 22. Fick massage av maken. Det gjorde fruktansvärt ont på vissa ställen. Muskelknutor och jättestel.



Låg sen och läste lite i den tredje boken av Stieg Larsson. Vilken lättnad att se att den fortsatte där tvåan slutade. Orkade dock inte läsa särskilt många sidor förrän ögonlocken blev tunga. Så jag somnade ganska tidigt och fort, till skillnad från maken som låg och läste ca 150 sidor i den första av S Larssons böcker för att han inte kunde lägga den ifrån sig.



Detta ledde till att vi inte kom upp imorse förrän vid 6.50 Då var hankatten måttligt trött på oss och jag på honom. Han satt och drog i persiennerna och jamade irriterat. Han var kelig. Stackars liten.

Klockorna ringde 5.50, men maken satte fram sin en timme utan att säga något till mig. Själv snoozade jag om och om igen. 6.50 kom vi till sist upp.



Jag känner mig lite mindre trött, men fortfarande trött. Lite nere, men det är bättre idag. Fortfarande stel. Då är det bra att vi har månadsmöte mellan 9.30 och 11.30 idag via telefon. Då sitter jag inte vid min dator och nacke och axlar kan få vila lite. :)



I eftermiddag är det samtal.

Jag ska bekänna för henne då att jag inte gjort min läxa. Eller jo på sätt och vis har jag det. Jag har valt att tro på de komplimanger jag får istället för att ifrågasätta, bli arg och ledsen på mig själv. Min läxa var att skriva ner vad jag kände när jag fått komplimanger. Men jag har känt glädje och stolthet i dem istället. Jag har känt efter vad jag känt, men det har inte varit något negativt just för att jag valt att känna som jag gjort. Så jag får väl se vad hon säger i eftermiddag.



Efter det ska maken hämtas ohc vi ska till IKEA och leta mall till handtagsmontering. Sen ska vi hem. Jag ska höra med maken om att köpa hem mat idag låter bra. Det skulle vara skönt att slippa laga mat. Annars kan maken göra ärtsoppa när vi kommer hem. Det ligger och väntar i kylen.



Ikväll ska jag bara vara. Eller iallafall försöka. Ligga och läsa, mysa, ta det lugnt. Jag ska definitivt gå och lägga mig senast kl 22 idag också. Min kropp behöver det.

Ovido - Quiz & Flashcards