Alla inlägg under december 2006

Av Patricia - 5 december 2006 19:02

Nu är alla julklappar till mina föräldrar inslagna. Det är skönt att ha det gjort redan nu.Strax ska jag dricka lite te och göra min lilla packlista.Var och skulle handla innan i eftermiddag i en affär jag sällan är i. Jag passade på att handla julfrimärken till alla julkort och då började killen som expedierade mig prata. Han gav mig sådana rysningar eftersom han ställde konstiga och närgångna frågor, så jag fixade inte att handla något alls. Det var bara att gå direkt ut ur affären när jag handlat frimärkena. Tur var kanske det. Annars hade jag nog köpt julmust idag. Jag är så supersugen på det, men har hittills klarat mig från det. Men hur länge till klarar jag mig? Är samtidigt jättesugen på choklad. :( Life sucks sometimes.

Av Patricia - 5 december 2006 18:59

Fortfarande inget tecken på mens, mer än att jag tycker jag varit lite svullen och emellanåt känt mig ettrig och PMS:ig. Men det händer inte ett smack! *suckar*

Av Patricia - 5 december 2006 18:58

Både igår och idag har några arbetskamrater kommit fram till mig och gett mig komplimanger för att jag blivit mycket smalare. Det är trevligt. De tycker att jag tydligen börjar försvinna, men jag har ju fortfarande många kilon kvar att gå ner. Men det är kul att folk uppmärksammar och ger komplimanger.

Av Patricia - 5 december 2006 16:41

Dygnet började med att jag sov oroligt och dåligt. Fick knappt i mig någon frukost imorse, vilket inte kändes så bra. Hade lite småångest för att åka till jobbet. Visste att det skulle bli en intensiv dag idag.Väl på jobbet har allt gått i ett. Har knappt haft rast som vanligt. Så fort sista lektionen var klar, hade jag terminens sista utv.samtal Direkt efter det hade jag två överlämningssamtal. Efter det mådde jag ordentligt dåligt, rent psykiskt. Jag fixar inte att jobba kvar nästa termin. Tårarna var nära att komma fram när jag stod efteråt och pratade lite med en kollega. Jag är väl medveten om att jag är långt ifrån den enda pedagogen som har det jobbigt, men det betyder inte att det ska få vara hur som helst och att man ska gå och må dåligt.Nu är jag iallafall hemma. Ikväll ska jag slå in de sista julklapparna. Dessutom ska jag skriva ner en liten packlista så att jag inte glömmer något. Det vore ju förträffligt klumpigt av mig i så fall, för att inte tala om onödigt. Jag ska inte jobba något alls ikväll har jag bestämt mig för. Jag ska dessutom försöka gå och lägga mig tidigt och försöka koppla av. Jag märker att jag har svårare och svårare för det, vilket oroar mig lite.Inget nytt på jobbfronten.

Av Patricia - 4 december 2006 18:18

Jag skulle haft min mens i fredags. Men även denna månad är den försenad. Innan utomkvedshavandeskapet var jag mycket regelbunden. Jag vill inte ha mensen i helgen. Det är direkt olämpligt. Jag vill ha den nu, så jag kan ringa RMC för att höra när de tycker att vi ska/bör sätta igång med nästa omgång hormoner.Kom igen nu!

Av Patricia - 4 december 2006 17:50

Idag har det gått hyfsat bra på jobbet. De flesta elever var lugna och lektionerna gick bra. Efter lektionerna hade jag för ovanlighetens skull inte några utv.samtal utan kunde istället beställa pyssel. Det tog ganska lång tid, men det var det värt. Jag fick lite hjälp i slutet.På väg hem åkte jag inom och hämtade maken, som så snällt köpt kinamat till middag. Vi får snåla på annat nu, men det kan det vara värt. :)Sov verkligen jättedåligt inatt, så jag är ganska trött nu. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll. Det är nog ganska bra om jag är pigg och alert imorgon när det är sista utv.samtalet samt överlämningar.

Av Patricia - 3 december 2006 16:13

Nu har vi även fått i oss middag. Jag var jättehungrig. Det blev minestronesoppa som vi frusit in. Nu känns det som om jag är på väg in i koma eller något dylikt.Det ska bli lite spännande att se vad jag orkar göra mer idag.Fick en rejäl yrselattack innan i eftermiddag. Det var lite obehagligt, men det lugnade sig tack o lov lite senare.

Av Patricia - 3 december 2006 15:26

Då är klenätterna klara. Vi har inte räknat dem, men några stycken blev det. Gott har det luktat, så efter middagen ska vi testa varsin. Katterna har tyckt att det luktat jättegott och varit mycket nyfikna. Lite jobbigt kan jag tycka eftersom vi haft kokosfett på spisen till en temperatur av ca 180-190 grader. Inte så bra att vara i närheten av när man är katt.Klenätterna är lagda i söta, runda Tildaburkar i metall från Panduro.Just nu håller maken på att tömma diskmaskinen så vi kan ösa ner allt från baket så det blir någorlunda fint här igen.Bakningen har naturligtvis gjorts till julmusik. Några skivor hann vi gå igenom. :)Tvättningen går framåt. Vi skulle behöva byta lakan idag så det blir antagligen en maskin sådant idag också.Fotograferingen av huset har inte hunnits med. Rätt som det var blev det grått och mörkt igen, så det får tas en dag i veckan.Jag ska försöka hinna slå in några julklappar till som jag ska ha med till föräldrarna nästa helg.Sen blir det middag och lite julfilmer ikväll tror jag, om det inte finns något speciellt på tv.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards