Direktlänk till inlägg 12 juli 2007

kompisbesök

Av Patricia - 12 juli 2007 00:01

Efter sjukhuset åkte vi till ett par av våra kompisar - de som har en 2 ½-åring samt en 5-månaders bebis.

 

 

Det var jättetrevligt. 2 ½-åringen (J) var snabbt igång med att sysselsätta oss. Han hade tydligen frågat sin pappa ett antal (läs jättemånga) gånger när vi skulle komma till dem. Och tidsbegrepp har inte en sådan liten parvel så det hade varit en mindre evighet sen i måndags att vänta till idag.

 

 

Det blev lek i sandlådan och med bollar utomhus. Sen blev det lek med bollar inomhus samt lek med bilar. Lillebror fick också uppmärksamhet. När vi fikade var J väldigt noga med att se till att både jag och maken hade kex eller kanelbulle. :) Det var jättegulligt.

 

 

J var verkligen övertygad om att vi var där för hans skull och han var lite motvillig ibland att låna ut oss till sina föräldrar. :) Men det gick ganska bra.

 

 

Han ritade en teckning till mig som jag lovade att sätta upp på frysen. Och den sitter uppe nu så att han ser den nästa gång han hälsar på här.

När han väl skulle gå och lägga sig fick jag en puss och en kram. Maken fick bara en kram. ;)

 

 

När väl båda barnen sov, tittade vi på film. Det var svårt att besluta vilken vi skulle se, men det blev Pixar's Cars, eller Bilar som den heter på svenska. Trots att de båda sett den hur många gånger som helst (J älskar att se den) så ville de se den ikväll eftersom vi ville se den på engelska. Och de gillade den bättre på engelska. Så det var ju bra.

 

 

Vi gillade också den. Framför allt har de så härliga snuttar i slutet på filmerna kring eftertexterna och denna film var inget undantag. :) Vi skrattade gott. Vi såg även de två kortfilmer som fanns på skivan. Det var visserligen bara jag som inte sett dem, men det tog ju inte så lång tid att se dem. Och som alltid tyckte jag att de var bra och fyndiga. :)

 

 

Så det har varit en jättetrevlig dag. Det gick bättre att åka dit än vad jag trodde det skulle göra.

Dock kändes det i hjärtat och jag hade svårt att hålla tillbaka tårarna när jag såg mamma S och bebisen gosa ett tag. Att se detta band mellan förälder och barn. Jag vill verkligen uppleva det.

Att svara på deras frågor idag gick ganska bra tyckte jag. För det är ju klart att de hade frågor och har någon frågor vill jag gärna besvara dem. Ingen ska behöva gå och fundera eller undra.

 

 

Nu blir det sängen. Imorgon blir det att börja rensa i förrådet. Det ska slängas, omorganiseras och bli både snyggt och bra. :)

Bara vi kommer upp när vi ska (inte tidigare eller senare) och kommer igång hyfsat fort efter frukost, så ska det nog bli bra. :)

 

 

Natti. :) 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Patricia - 2 november 2008 09:34

Här hittar ni mig. Trodde jag skulle kunna sluta skriva om barnlöshet. Så naiv jag var då. Vardagen skriver jag också om....

Av Patricia - 17 augusti 2008 10:31

Nu har jag startat en ny blogg. Även maken är ditlagd så vi kommer båda två att skriva i den.     Då våra namn står där kommer vi att lösenordsskydda vissa inlägg (iallafall jag), så vill du ha tillgång till lösenord får du lämna en kommentar till d...

Av Patricia - 14 augusti 2008 20:54

I söndags fick några av våra kompisar en liten bebis. Dessutom en flicka. När jag fick reda på detta i måndags morse genom att sätta på mobilen och läsa sms fick jga reda på det och det blev för mycket. Ångesten kom som på beställning. Jag var ledsen...

Av Patricia - 15 juli 2008 16:12

Jag vet inte hur jag vill ha det med mitt bloggande. Denna blogg har känts som min ventil för barnlöshet.  Men jag har så mycket mer att erbjuda.     Så just nu skriver jag och lägger in bilder på min pysselblogg istället. Dels för att den känns posi...

Av Patricia - 8 juli 2008 23:20

Ikväll var Mysan ute på långtur. Hon var verkligen ute i flera timmar, trots att det var väldigt blött ute och hon egentligen inte tycker om sådant väder.     Jag och K har nog varit ute i totalt 1½ timme och letat och kallat på henne. Till sist vid ...

Ovido - Quiz & Flashcards