Alla inlägg den 8 juli 2007

Av Patricia - 8 juli 2007 23:26

Långt om länge blev det att vi såg en film. Maken valde Da Vinci Koden med bl a Tom Hanks. Men precis när vi skulle börja se den kom grannarna över. De åker på läger imorgon och är borta i två veckor, så vi ska passa hus och katter, m m. De stannade en bra stund och jag skrev en lista på allt vi ska göra när de är borta.



Till slut gick de och vi började titta på filmen. Båda två har läst boken, men det var ett bra tag sen, så vi kom inte ihåg den vidare bra. Men filmen var helt ok. Så den kan vi rekommendera.

Av Patricia - 8 juli 2007 17:47

Det blev en blöt shoppingrunda. Det har regnat rejält och det gör det fortfarande.

 

 

Vi började med att slänga div kartonger, papper, plast och metall. Sen bar det av till K-Rauta där vi köpte toaletten som är på bilden. Det är Gustavsberg som gjort den, där även bilden kommer från. Om det är exakt den modellen är jag osäker på, men den ser ut så iallafall. :)

 

 

När vi kom ut på parkeringen kom vi på att vi behövde rör och lite annat för att kunna koppla in toaletten över huvudtaget. Så det var bara att gå in igen och handla de sakerna.

 

 

Efter K-Rauta blev det Rusta. Jag hittade billiga reflexvästar. Bra att ha här ute på landet. Speciellt med tanke på hur folk kör här. Jag hittade en jättesöt barntapet som kostade 39:-/rulle. Man kan alltid klä saker med det. Jag köpte bara en rulle.

 

 

Efter det blev det Biltema. Överallt var det smockat med folk och bilar. Det kändes som om bokstavligt talat alla var där ute.

Väl inne på Biltema hittade vi en ny utomhuslampa som ska installeras vid ytterdörren eftersom stormen Per tog sönder vår förra.

Jag hittade billiga, genomskinliga backa  att ha i min tyghylla i de öppna hyllorna. På det sättet hoppas jag att katterna inte ska kunna riva i mina tyger i hopp om att kunna ligga där och håra ner.

Polish och vax blev det också till bilen. Den behöver lite vård och kärlek nu.

Det blev några saker till förutom ovanstående.

 

Efter Biltema åkte vi hemåt. Jag var jättetrött och hungrig. I bilen hem sa jag att det hade varit mysigt med lite gott framför tv'n och ligga och titta på film nu i et här vädret. Det tyckte maken lät jättebra. Så svängde vi inom mataffären och handlade lite.

 

 

Väl hemma lagade vi mat. Det blev vitlöksbiffar, klyftpotatis, sparris, bearnaisesås och gurka. Mycket gott.

 

 

Nu ligger jag här i soffan och är jättemätt. :) Dock fortfarande trött, men det är ju ingen nyhet längre. 

Av Patricia - 8 juli 2007 11:38

Today we're going toilet hunting.

 

 

Vi behöver ju byta ut toaletten i badrummet. Det är lite jobbigt (iallafall för mig) att springa upp på övervåningen varje gång man behöver, för att vår toalett (som är minst 20 år) står och rinner och inte riktigt vill laga sig. Så idag ska vi se om vi kan hitta en prisvärd och fin toalett. Sen hoppas jag att grannen kan hjälp oss att "installera" den snarast möjligt. Det kommer att kännas som sådan lyx att ha två toaletter igen. :)

 

 

Förutom att leta toalett ska vi in på Biltema och kolla lite där med. Inte efter toalett men efter lite annat. 

 

 

Det som är mindre kul är att det regnar, igen. Men men. Det är bara att gilla läget.

 

 

Men nu - frukost. :) 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards