Alla inlägg den 4 juli 2007

Av Patricia - 4 juli 2007 23:09

Nu ikväll kl 23.20 på SVT 2 kommer Eddie Izzards uppträdande Circle från 2000.

Den kan varmt rekommenderas. Där är många härliga skratt.

Av Patricia - 4 juli 2007 23:03

Jag har mer eller mindre blött konstant sen operationen. Inte mycket om man bortser från midsommarhelgen när det var Östergötlands blodbad.

 

 

Det tog nästan slut i helgen, för att sen börja igen. Och ikväll har det ökat i mängd. Det har inte varit så de andra gångerna. Så imorgon får jag väl ringa sjukhuset och rådfråga dem.

 

 

Känner av såret då och då idag. Så jag har nu lovat maken att jag ska ta det lugnare. Jag ska inte dammsuga. Ska absolut inte bära något (hur lätt är det?) och vara betydligt försiktigare. Så det innebär även att jag inte ska tömma diskmaskinen.

 

 

Är lite orolig att det hänt något med livmodern som gör att det inte läker som det ska eftersom jag blöder. :( Jag hoppas verkligen inte att det är så. Men nu ska jag vara duktig och inte vänta i evighet utan faktiskt ringa och fråga. Det är bättre att ringa en gång för mycket än för lite.

Av Patricia - 4 juli 2007 23:02

I måndags förmiddag beställde jag lite pyssel från en pysselsida. Pysslet kom idag med posten. Mycket imponerande.

 

 

Det var clearstamps, en distress samt lite papper. Som bonus för att man beställde fick jag några blommor i svart och grönt. Jättefina. :) Bra priser hade de också. Så där kommer jag att beställa från fler gånger. 

Av Patricia - 4 juli 2007 13:00

Kände mig så glad innan.

Känner mig så totalt tvärtom nu.

 

 

Det är som om jag inte orkar minsta motgång längre. Och det behöver inte ens vara en motgång, utan minsta lilla så börjar jag gråta.

 

 

Det började väl med att jag hade ätit. Jag hade verkligen ätit lunch - rester från igår bestående av kall kyckling och grillsallad. Bara det att jag faktiskt ätit lunch är stort när jag är själv hemma. Nåja, det var inte själva lunchen som var det jobbiga. Det var nog mer att sitta och äta själv som det började. Trots tablett mot gaser fick jag sen ont i magen och jag tror att det var det som triggade min ledsamhet. Jag är så trött på att ha ont i magen på något sätt. Fick även ont i såret innan efter att jag dammsugit lite på övervåningen (eller om det var av att jag bar dammsugaren uppför trappan).

 

 

Satt där i soffan och kände mig så ynklig och liten att jag var tvungen att ringa maken. Jag ville höra hans röst. Lite hjälpte det, men helst hade jag behövt en kram, eller ett helt gäng. Jag blev totalt orkeslös och vill inte göra någonting längre mer än sova. Kunde inte heller ta makens tid med att sitta där och snyfta i telefonen. Han behöver jobba, och dessutom lite längre idag eftersom han var en sväng på sjukhuset imorse. Inget allvarligt.

 

 

Katterna har gett upp gnällandet om att få gå ut. Jag fixar inte att släppa ut dem. Så nu ligger de och sover vilket är väldigt skönt. Jag hoppas de gör det ett bra tag till. Så får jag lite lugn och ro.

 

 

Jag har börjat att rensa bland dukar och gardiner. Jag har inte kommit så långt, men jag har iallafall börjat. Jag får se vad jag orkar ta mig för.

Det enda jag vet just nu är att jag är trött på att gråta. Jag orkar inte och vill inte gråta mer. Men det hjälper inte. Tårarna kommer ändå.

Dumma dem! :( 

Av Patricia - 4 juli 2007 10:21

Här kommer en bild på hur det blev när jag embosserade med vattenstämpel och transparent pulver.



Man kan ju använda vilka färger på stämplar och pulver som man vill.

Det som ser vitt ut på bilden är att det glänser eftersom embosseringen blir glansig.



Jag tycker det är snyggt och effektfullt men ändå enkelt.

Av Patricia - 4 juli 2007 10:00

...och jag mår lite bättre idag känns det som.

Är dock jättetrött. Svårt att somna inatt. Grät lite. Var bara allmänt ledsen. Jag var hur trött som helst imorse. Minstingen kom upp och lade sig brevid mig tills maken kom och berättade att det var frukost.

 

 

Trots att det tog emot något oerhört steg jag upp och åt frukost med honom.

 

 

Han är så jättegullig som ringer och berättar när han är framme så jag inte behöver oroa mig. Puss för att du är så gullig bajbi. :)

 

 

Katterna vågar jag däremot inte släppa ut än idag, även om de vill ut. Jag känner att ångesten ligger och lurar och vill inte förstöra att jag mår liiiite bättre.

 

 

Har faktiskt pysslat lite nu på morgonen. Jag har embosserat. Det blev jättefint. För er som inte vet vad det är ska jag nu försöka berätta så gott jag kan.

Man tar en stämpel och stämplar som vanligt. Beroende på vilken färg man vill att motivet ska ha tar man en färg. Jag valde idag att ta vattenstämpel och transparent puder. Då förstärks bara färgen på pappret.

Jag stämplade som vanligt. Sen innan motivet torkat hällde jag på transparent embossingpulver som fick ligga ca 30 sekunder på motivet (tjockt lager). Sen hällde jag tillbaka det överflödiga pulvret tillbaka i behållaren och såg till att det fanns pulver på motivet. Efter det tog jag fram en sorts värmepistol för just embossing och värmde motivet. När jag såg att pulvret började smälta (som socker) var det klart. Det blev jättefint. Konturerna blir glansiga och jag tycker att det räcker att ha det så. Man behöver inte färglägga. Det är så dekorativt redan. :)

Jag ska använda motivet till ett kort som jag ska göra till en kompis som fyllde 40 för snart en månad sen. Vi ska dit på middag på fredag. Om jag bara kunde komma på vad vi ska handla till henne. Jag ska be maken maila hennes sambo för att höra om han har något tips.

 

 

Sen har jag spelat lite Guitar Hero II. Det går bättre och bättre, men jag får hålla mig på den lättaste nivån. Där behöver man bara använda tre knappar vilket är lagom för mina små händer. Jag försökte på medium, men knapparna är så stora och det blir så brett mellan fingrarna att jag får kramp. Medium och den svåra nivån är gjord för killar som naturligt har större fingrar. Lite orättvist. Men men. Kul var det. Men man orkar bara sitta en liten stund.

 

 

Så nu är jag tillbaka i pysselrummet. Idag ska jag verkligen vara duktig och rensa bland dukar och gardiner! Jag får väl ha moroten att jag inte får spela mer GH om jag inte gjort det. Och det vill jag ju, så då måste jag ju rensa. :) 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards