Alla inlägg den 28 juli 2007

Av Patricia - 28 juli 2007 10:57

Igår eftermiddag när det började åska över och omkring oss, åkte jag och maken hem för att dra ut alla kontakter i huset. Vi ville inte ha något förstört och båda hade vi missat att det skulle åska här.



Väl hemma gick jag och lade mig och slocknade. Jag var fullkomligt slut. Jag satte inte klockan på något då jag inte trodde att maken skulle sova och vi skulle vara hos våra andra grannar (inte de närmsta) kl 19:00.



Men maken somnade och vi trynade - jag i sängen och han i soffan. Det var tur att telefonen ringde 18.25 Det var svärfar som undrade om de kunde stanna till lite här idag när de var på väg till Nyköping. Det gick så fint så.

Jag ville verkligen inte gå upp. Jag hade lätt kunnat stanna kvar där och sov lite till. Men det gick ju inte. Så upp, hitta något att ha på sig, göra vid sig för att sen plocka ihop de saker vi sagt att vi skulle ha med oss. Bl a ett våffeljärn.



Det var vi som för ovanlighetens skull var sena. Vi var väl där närmare 19.30 tror jag. De hade redan börjat göra drinkar och drack. Det var nämligen årets drinkkväll med grannarna igår. Varje år hålls en sådan där vi tar fram all sprit vi har, samlar den, köper juice och läsk och sen blandas det friskt. Till detta brukar vi äta något och i år blev det våfflor. Vi brukar vara hos oss och sitta på altanen, men det har ju varit betydligt kallare i sommar, så vi beslöt oss för att vara inomhus hos grannarna.



Igår löste vi lite till på det speciella korsord från Rekorderlig (ciderkorsord). Det är gigantiskt och vi skriver in allt annat än det som det ska bli. Det är jättekul att hitta på bättre ord som ska in. Det är sällan de passar, men vi är mästare på att knö in dem ändå.



Kubb spelades det också. Banan blev jättelång (avståndsbedmningen hos de som satte upp det var inte den bästa). och det blev tjejerna mot killarna. Tjejerna vann överlägset första gången och killarna andra. Kallt och blåsigt var det ute och jag var glad när vi kom in igen. Jag lyckades ställa en pinne som lutade mot en av de kubbar vi skulle få ner. Maken tog foto. Jag hoppas kunna lägga in det här sen. Det händer inte ofta att man lyckas med det. :)



Vi var alla lite trötta och sega och redan vid 22-22.30-tiden, men hade ändå trevligt. Vår närmsta grannfru gick hem då hon var jättetrött. Vi andra stannade kvar.



Jag noterade att alla drack betydligt färre drinkar i år än tidigare. Jag drack två totalt och sen bara cider. Jag var inte sugen och vågade inte med tanke på blodtryck och annat.



Till slut var vi uttråkade ang korsordet så vi började spela poker. Då tyckte en av killarna att vi kunde spela klädpoker. Efter protester från värdinnan blev det ändå så och vi började. Vi var tre killar och två tjejer. Det gick inte alls bra för oss tjejer i början, men sen... :) Killarna satt plötsligt nakna allihop medan vi hade två plagg var på oss ett bra tag. Men till sist blev alla nakna. Det var ingen större affär eftersom vi brukar åka på somrarna och bada nakna.



Till strax efter 01.30 stannade vi. Sen begav vi oss hem.

Väl hemma drack jag ett glas saft innan vi gick och lade oss.

Imorse vaknade jag ohc hade huvudvärk. Dels känner jag att det sitter i axlarna men det är även vätskebrist. Så idag blir det att ta det lugnt ohc försöka kurera huvudvärken.



Vid 13-tiden kommer svärföräldrarna. Det regnar och vi kan göra saker inomhus. Idag vill jag bara göra roliga saker. Imorgon fyller Mimmiår så hennes födelsedagskort måste bli klart. Jag ska komma på något fint att skriva på det. Och imogon ska vi hitta en liten present till henne. :)

Men nu är det frukost.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards