Alla inlägg den 7 juli 2007

Av Patricia - 7 juli 2007 22:51

När vi ätit frukost idag ringde jag min kusin som fyller 29 idag. Men det var ingen hemma, så det blev att lämna meddelande. Bättre än inget. :)



Istället ringde jag mamma. Det var kul att höra vad de höll på mig och vi babblade på en bra stund. Det blir lätt så när vi pratar i telefon.

 


Vid 15.30-tiden åkte vi till kompisarna vi var hos igår. Vi fick idag med oss de saker som vi glömde igår.

Vi fick lagerhyllan och värden lagade vår AC som inte riktigt funkat som den ska på ett bra tag..
Vi stannade på lite kaffe också.

 


Väl hemma igen ringde grannarna och sa att maten var klar, så det var bara att pallra sig över.

 

  

Det blev kycklinggryta som var helt ok med ris till.

 


Efter middagen spelade vi spel. Det blev Ricochet Robots och sen spelade de andra Robo Rally. Jag orkade inte spela Robo Rally. Jag var helt slut vid det laget och satt bara med som sällskap. Det räckte. Jag hjälpte till att blanda korten. Och ibland gick jag in i det angränsande rummet, klappade på en av katterna som låg i soffan och tillsammans tittade vi på uppträden från World 8 (eller vad det nu heter). Vissa uppträdanden var bra och andra mindre.

 

 

Nu är vi hemma igen och jag är helt slut! 

Av Patricia - 7 juli 2007 12:50

När jag satt ohc bloggade på förra inlägget knackade det på altandörren. Det var grannen som behövde hjälp med åkgräsklipparen. Drivremmen undertill hade hoppat av. Det är tydligen ovanligt att den gör det, men den hade lyckats.

 

 

Eftersom maken sov, fick jag följa med ut och hjälpa till. Och tillsammans (grannen och jag) lyckades vi få tillbaka den. Och jag bröt ingen nagen. :) (har fått fina, hyfsat långa naglar igen).

 

 

Jag kände mig jätteduktig som kunde hjälpa till med det.

 

 

Vi passade på att bestämma lite för ikväll också. Vi ska laga mat ihop och spela lite spel. Det ska bli trevligt. :)

 

 

Men nu blir det frukost som underbara maken fixat.! :) 

Av Patricia - 7 juli 2007 12:10

Jag åkte in till stan igår efter lunch (som bestod av sushi köpt i affären för ovanlighetens skull).

 

 

Jag hade klätt mig och sminkat mig för kvällens middag med kompisar. Kort och presenter samt några sällskapsspel var nerplockade.

 

 

Väl inne i stan gick jag till Tiimari. Hittade mullberrypapper där. Fyra ark av en underbar vinröd fanns kvar så det köpte jag. Jag hittade även lite annat, men behärskade mig och köpte endast papper.

 

 

Var även förbi pysselbutiken. Hittade lite papper där med samt embossingpulver. Det fanns inte så mycket kvar i butiken eftersom hon försöker få bort det mesta.

 

 

Sen inom Lindhs för att handla lite eftermiddagsfika till maken och den enda av hans arb.kamrater som jobbade igår. Gick upp till dem och så satt vi och fikade. Det var trevligt.

Eftersom jag var jättetrött vid det här laget (hade inte kunnat sova innan på dagen även om jag var trött efter bilturen) stannade jag kvar de 1 ½ timmarna som återstod för maken att jobba. Somnade i makens besöksstol (obekväm) en stund.

 

 

Vid 17.15 begav vi oss från kontoret. Maken var tvungen att ta med sig lite saker och kommer att få jobba lite nu på semestern (förhoppningsvis inte å mycket). Vi åkte till kompisarna ut på landet. :)

 

 

"Födelsedagsgrisen" i efterskott blev jätteglad för kort, bok och vinranka. Vi hälsade på hundarna och mannen (makens studiokompis - en av dem) tyckte jag hade gått ner i vikt. :)

 

 

Så småningom blev det middag. Grillad biff, jättegod sallad och grekisk yoghurt. Jag kryddade salladen och yoghurten med kryddblandningar från Santa Maria som jag hoppas hitta i mataffären nästa gång vi handlar. Jättegoda!

 

 

Till efterrätt blev det blåbärspaj med vaniljsås och kaffe. Vid detta laget hade jag jätteont i  ryggen. Det högg när jag andades. Maken hittade en Ibumetin. Tack o lov släppte värken så småningom. Annars hade vi nog inte blivit långvariga.

 

 

Efter kaffet spelade vi spel. Först Ricochet Robots. Jag var verkligen i mitt esse, men eftersom födelsegrisen inte gillade spelet lade vi ner det. Istället spelade vi Metro. Där kom jag sist.  Sen ville värdparet spela Bondespelet. Varken jag eller maken hade spelat det förr så vi tyckte väl att ok. Big misstake!

Det tog ju en evighet  och ändå spelade vi inte klart. Framför allt tyckte jag inte om att endast två kunde slåss om vem som skulle köpa herrgården och kunna vinna. Vilket pissigt koncept om man är fyra som spelar.

Nåväl. Värdmannen vann (igen), jag kom tvåa, maken trea och födelsegrisen sist.

Det var en jättetrevlig kväll. Vi måste snart ses igen eftersom vi glömde ta med ett moderkort till dem och vi fick inte med oss hyllan som vi ska ha i förrådet.

Hmmmmm...man kanske skulle ta en sväng dit idag?! 

 

 

Vi var hemma vid 03.45 Jag körde. Jag var väldigt glad att jag druckit kaffe på kvällen så att jag var så pigg som jag var för att kunna köra. Maken var smått väck. :) 

Strax efter 4 gick vi och lade oss. Jag låg och läste lite. Somnade ganska lätt och sov hyfsat bra till kl 12 idag. :) 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards