Alla inlägg under augusti 2007

Av Patricia - 14 augusti 2007 08:08

Himmel vad jag är trött idag. Jag hade lätt kunnat sova lite till idag. Men ska man jobba kan man glömma det, även om man flexar.



Men jag är på jobbet nu. Vi är fulltaliga idag, d v s tre stycken. Fnissat har vi redan börjat göra, så det blir nog en bra arbetsdag det här. Vi verkar ha väldigt lite att göra.



I eftermiddag var tanken innan att vi skulle kolla bilar idag, men eftersom både jag och maken är så trötta tar vi det imorgon istället efter jobbet. Så vi ska försöka få lite gjort hemma idag istället samt försöka gå och lägga oss i tid ikväll. Det behövs nog. :) Det skulle vara skoj att hinna göra en LO idag.

Av Patricia - 13 augusti 2007 23:23

Ikväll har jag pysslat ihop ett kort. Jag blev mycket nöjd med det. Det är så rofyllt att scrappa - att tänka ihop färger och former.

Jag ska lägga upp det en annan dag här.

En jättehärlig kväll har det varit. Fler sådana kvällar hade inte varit fel. :) 

Av Patricia - 13 augusti 2007 12:06

Då var man på jobbet igen. Tack o lov går det mycket mycket bättre idag än i fredags. Men det var väldigt jobbigt att stiga upp imorse. Det är sällan jag känner så, men imorse var det fruktansvärt. Jag mådde illa och hade noll energi. Det tog mig 40 minuter att komma upp, och det gör det aldrig i normala fall. Mysan låg i fotändan och ville kela, så det var bara att lägga huvudet i fotändan och gosa med henne. Hon är så himla morgonkelig och det är väldigt mysigt. :) Hon var också jättetrött och låg kvar och tittade på oss när vi steg upp. Snuttisen. Så maken fick bära ut henne då vi stänger till sovrummet så att det inte kissas därinne (vilket det ändå hade gjorts inatt).


Jobbet:

Vår evighetslista har vi fått iväg till den andra gruppen som ska kolla igenom den. Det var en befrielse att få iväg den. :)



Jag försöker få tag på folk idag som haft semester men som ska vara tillbaka idag. Jag har inte fått något mail eller någonting från dem jag mailat. Så nu i eftermiddag blir det lite jakt. :) Jag hoppas jag lyckas.



Annars är det ganska bra. Vi ligger bra till tidsmässigt på jobbet så det är inte så jättemycket att göra. Solen skiner nu och det är trevligt. :)



Och ikväll ska det pysslas. Det ser jag fram emot.

Imorgon efter jobbet ska vi kolla på bilar. Vilka det blir har vi inte bestämt än eftersom maken ska kolla på någon lista (eller vad han pratade om imorse) för att se vilka som finns var och vilka som äger vilka tillsammans osv. Det blir nog bra. :)



Hade en spännande incident med min jobbtelefon innan idag. Det går att lämna meddelanden på den, men jag har inte koden dit. Så jag fick en lapp i fredags med hur jag ev skulle kunna göra för att lyssna av telefonen idag. Så imorse provade jag. Jag kom fram och en röst sa till mig att knappa in min anknytning. Jag gjorde detta och det blev tyst. Så bad rösten mig plötsligt att trycka # för att bekräfta eller * för hjälp. Jag tryckte #. Men återigen kom rösten som sa bekräfta eller hjälp. Jag började nu le och tryckte # igen. När hon ännu en gång sa samma meddelande försökte jag trycka av samtalet. Detta gick inte och då började jag skratta hysteriskt. Arb.kamraten M försökte också att få den att sluta, men rösten hördes fortfarande. Till slut gav hon chefen telefonen. Jag kunde inte för att jag skrattade så mycket. Han fick ta ur batteriet för att den skulle avbryta samtalet. Jag hade ont i magen en bra stund efter det. Och jag kommer inte åt mina meddelanden. :)

Av Patricia - 12 augusti 2007 18:40

Äntligen har jag gjort min första LO (layout).

Jag gjorde den m h a en tutorial som jag hittade på nätet och har därmed nästan gjort som hon gjorde. Dock behövde jag ytterligare hjälp eftersom jag inte alls kunde programmet så maken hjälpte mig också. Tack bajbi. Det hade inte gått utan dig. *puss*

 

 

Så den var väl ganska lik den hon gjorde som jag utgick ifrån, men nu vet jag ju hur det funkar, så nu ska det mer och mer bli egna LO's. :)

 

 

Det var kul när man fattade hur man skulle göra. Lite omständigare än vad hon skrev blev det då jag har en annan version av photoshop. Men men.

 

 

Så, vad tycks? 

Av Patricia - 12 augusti 2007 12:14

Nu har jag fått frukost i mig, så nu känner jag mig som en människa igen.

Så nu kanske jag förhoppningvis möjligen har en chans att kunna göra digiscrap. Jag har en tutorial som verkar bra.


  

Vädret är inte kul alls. Det har regnat och det verkar hänga i luften fortfarande. Jag får se om jag kommer ut i förrådet idag för att rensa. Det skulle kännas bra om jag iallafall gjorde lite. 

?

Av Patricia - 12 augusti 2007 09:51

Ska han aldrig vakna?

Ska han sova hela dagen?

Snart äter jag frukost själv. :(

Av Patricia - 12 augusti 2007 08:06

Då var det söndag igen. Väcktes av hankatten som satte klorna i min hårbotten och drog sen ut i håret som om han kammade håret. Tydligen tyckte han att jag skulle upp, vilket jag är nu. Kunde inte somna om. Och jag som hade tänkt att jag skulle sova läääääääänge idag. Känna mig riktigt utvilad. men det blev inte så.

 

 

Det är mulet idag. Jag har ingen koll på hur det är tänkt att vara idag alls. Det känns som om det skulle kunna vara lite svalare idag än igår. Det gör inget. Fast idag känner jag inte för att göra något. Jag har ingen lust alls. Allt känns bara bläääää just nu. Men det kan ju ändra sig.

 

 

Men jag är inte arg längre. Jag vägrar vara arg.

Jag väljer hellre att ignorera och gå vidare nu. Inte fastna och tänka varför.

Vill inte gå in på vad det gäller. Väljer istället att säga att jag lärt mig en läxa. 

Av Patricia - 12 augusti 2007 00:57

Arg!

Förbannad!

Frusterad!

Och det finns inget jag kan göra åt det. Bara finna mig i det.

Någon gång ska jag lära mig!

Det är lika bra att gå och lägga sig och hoppas att jag snart glömmer detta.

Det blir snart bra igen. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards