Direktlänk till inlägg 13 november 2007

Vad man kan upptäcka

Av Patricia - 13 november 2007 15:10

Jag har nyligen upptäckt Facebook. Där har jag hittat många bekantskaper. Pågående, gamla och riktigt gamla. Det är ganska kul.



Men igår blev jag lite förbryllad. En gammal klasskamrat lade till mig, vilket var trevligt. Jag gick in och kollade hans vänner för att se om det fanns fler gamla klasskamrater där som jag inte hittat (har inte hittat många). Men hittade istället någon som verkade vara en av mina kusiner.

Förvirring nr 1: det stod om kusinen att de blev förälskade när de träffades på jobbet. Kan vara en rolig grej att skriva, men klart man undrar.



Nyfiken som jag var gick jag in på personen som jag trodde var min kusin, vilket det var. Då kommer upptäckt nr 2.

Förvirring nr 2: Det står att han är gift. Jag visste att han hade flickvän och att de bodde ihop. Men jag har inte hört ett enda litet ljud om att de skulle eller ens gift sig. Jag menar och förväntade mig inte att bli bjuden på bröllopet, men att inte fått höra ett ljud sårar faktiskt. Jag fick inte ens skicka ett kort som grattis till giftemålet. Eller hittade han inte det engelska ordet för sambo eller flickvän? Eller finns det någon annan anledning?



Är släkt bäst bara bakom glas och ram?



Jag vill inte ringa eller maila och fråga. Däremot gjorde jag en request på hans facebook om att lägga till honom. Så vi får väl se.



Samtidigt undrar jag om alla andra i familjen/släkten vet att de gift sig. Är jag och maken de enda som inte vet, och varför blev vi helt uteslutna i så fall från detta? Vad har vi gjort för att förtjäna det?



Men mycket som jag trodde var "bra" eller ok iallafall, var tydligen bara en fasad. Och jag orkar inte med någon fasad längre.

 
 
Mia

Mia

13 november 2007 19:58

Hmm, jag har funderat på det där med Facebook, men jag vet inte... jag har skapat mig ett konto där, men får liksom inte ihop hur man gör, och det känns konstigt för SÅÅÅ korkad är jag inte i vanliga fall:-)
Fina grejer du har i din pysselblogg förresten! Jag gillar dem skarpt!! Jag skulle vilja länka till dina bloggar på min blogg, men skulle vilja ha ett ok från dig innan jag gör det... Hoppas det är ok för dig!
Ha det gott!
Kram!

http://winyan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

FF

14 november 2007 10:03

Mia: Det är klart att du får länka till mig om du vill.

Det är inte så svårt på facebook faktiskt. Leta vänner är lätt. Lägga upp om sig själv är lätt. Sen är det bara att titta hos andra och hittar man någon sak som man gillar där brukar man lätt kunna lägga till den applikationen till sin egen. :)

Jag tror att du skulle fixa det fint om du bara tog dig tid. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Patricia - 2 november 2008 09:34

Här hittar ni mig. Trodde jag skulle kunna sluta skriva om barnlöshet. Så naiv jag var då. Vardagen skriver jag också om....

Av Patricia - 17 augusti 2008 10:31

Nu har jag startat en ny blogg. Även maken är ditlagd så vi kommer båda två att skriva i den.     Då våra namn står där kommer vi att lösenordsskydda vissa inlägg (iallafall jag), så vill du ha tillgång till lösenord får du lämna en kommentar till d...

Av Patricia - 14 augusti 2008 20:54

I söndags fick några av våra kompisar en liten bebis. Dessutom en flicka. När jag fick reda på detta i måndags morse genom att sätta på mobilen och läsa sms fick jga reda på det och det blev för mycket. Ångesten kom som på beställning. Jag var ledsen...

Av Patricia - 15 juli 2008 16:12

Jag vet inte hur jag vill ha det med mitt bloggande. Denna blogg har känts som min ventil för barnlöshet.  Men jag har så mycket mer att erbjuda.     Så just nu skriver jag och lägger in bilder på min pysselblogg istället. Dels för att den känns posi...

Av Patricia - 8 juli 2008 23:20

Ikväll var Mysan ute på långtur. Hon var verkligen ute i flera timmar, trots att det var väldigt blött ute och hon egentligen inte tycker om sådant väder.     Jag och K har nog varit ute i totalt 1½ timme och letat och kallat på henne. Till sist vid ...

Ovido - Quiz & Flashcards