Alla inlägg under oktober 2006

Av Patricia - 21 oktober 2006 17:11

Nu är det verkligen höst. Det är grått och det blir inte riktigt ljus på dagen. Det har regnat nästan hela dagen och det är ju mysigt om man kan vara inne. Men vi var tvugna att ge oss ut för att handla lite mat. Vi och många, många andra. Dessutom passade vi på att slänga lite i den lilla, lilla återvinningsplats som finns där på parkeringen. Annat jag hunnit idag är:* organiserat lite i bastun* snart tömt hela gästrummet* gosat lite med katterna* ätit lunch* tittat på DVD* bytt glödlampor på övervåningen så vi har ljus igen i arbetsrummetSka nog snart ge upp med att vara duktig för idag och pyssla lite. :)

Av Patricia - 21 oktober 2006 10:55

Nu jävlar är det lördag och idag ska jag vara flitig! Det har jag gett mig den på. Jag sov visserligen länge idag (9.15), men det behövdes. Så istället för att känna dåligt samvete för att jag inte kom upp tidigt ska jag se till att utnyttja resten av dagen effektivt. Jag har redan börjat ta ut resten av kläderna i garderoben i nuvarande gästrummet. Det slängs och rensas samt läggs i tvättkorgen. Så det känns skönt. Sen ska jag se till att rensa ur i gästrummet för att få ut möbler därifrån så att det bara är att sätta igång med att få ut den äckliga heltäckningsmattan. Samma sak gäller arbetsrummet. Nu SKA det hända saker här! Och pyssla ska jag banne mig hinna också. Och om maken åker och handlar mat blir det en eller två laddningar kanelbullar bakade också i helgen. :)En promenad hade inte varit fel heller. Hoppas det är uppehåll i helgen.

Av Patricia - 20 oktober 2006 19:31

Det är äntligen fredag. Det är skönt. Studiedagen kändes jättelång. Vi var på en föreläsning och lyssnade på en kvinna som var unik. :) Dagen kändes jättelång. Vädret kan säkert ha spelat roll eftersom det varit mörkt, grått och regnat. När vi äntligen var färdiga åkte jag till makens arbete och väntade på honom tills han hade arbetat klart. Jag var trött, hungrig och gnällig. Vi åkte hem och vi började laga mat. Jag hittade på något som var ganska gott. Kort sagt en form av pastagratäng med kycklingkorv och grönsaker. Mumsigt.Kaffet är klart och det blir säkert en kanelbulle till det. Har varit trött hela dagen, men nu känns det som att jag är på väg att falla i koma. Det är inte kul att känna så på fredagkvällen. Då vill man vara pigg och känna att man vill hitta på något kul. :) Nåja, jag ska inte klaga. Det kunde varit värre.Trevlig fredagkväll, vad ni än hittar på.

Av Patricia - 19 oktober 2006 17:35

Jag glömde ju att berätta det bästa som hänt idag. Är nog lite trött tror jag.13.30 ringde en läkare från RMC. Jag förklarade min oro över risker och chanser att få utomkveds ytterligare en gång om vi gör IVF. Hon läste igenom mina papper och jag fick höra lite nya saker som jag inte har ett minne av att läkarna berättade för mig efter min operation nu sist. Hon lät ganska hoppfull, sa dock att jag KAN drabbas av det igen, men hon tyckte definitivt att vi skulle försöka igen! Så hon skulle anmäla oss för ett nytt IVF-försök i januari. Så i december när jag får mens, ska jag ringa RMC så ska vi se vad de säger om när jag ska sätta igång med nässpray igen. :)Så nu har en ny låga av hopp vaknat i lilla mig. Hoppas hoppas hoppas. Ska försöka vara duktig nu och komma igång med träning och motion så att jag går ner lite till i vikt. Ju mindre jag väger desto bättre kommer jag att må.

Av Patricia - 19 oktober 2006 17:25

Idag har det varit lite ruggigt ute. Så ikväll blir det ett varmt bubbelbad, kanske ett glas vin och en god bok i badet. Sen blir det lite tv-tittande och kanske en kanelbulle. *ler*Skönt att det bara är en dag kvar att jobba denna veckan. Imorgon är det studiedag och vi ska på föreläsning mellan 8 och 15. Jag hoppas det blir intressant.Nu tänder maken en brasa i kakelugnen. Mmmmmmmm....mys! :)Snart blir det hemlagad minestronesoppa till middag. Det borde värma upp min kalla lekamen.

Av Patricia - 18 oktober 2006 19:29

Imorgon kväll kommer jag vara superlycklig!Klockan 21.30 på SVT2 kommer äntligen "Fråga Anders och Måns".Om ni aldrig tittat på dem förr är det dags nu.

Av Patricia - 18 oktober 2006 19:23

Nu börjar det verkligen bli kallt (enligt mig) i Östergötland. Men det är mysigt. Imorse var jag ute och hämtade in makens vinterjacka. Själv hade han glömt det men blev väldigt glad när han såg att den hängde bland de andra jackorna.På lunchrasten när jag var rastvakt hade jag vantar, min fina kappa och mössa. Det behövdes. Men även om det var kallt var det skönt.Nu ikväll springer katterna in och ut. De fixar inte att vara ute så länge i taget verkar det som.Och för att göra det extra höstmysigt har nu maken precis satt varsin mugg kaffe samt två kanelbullar på soffbordet. Mums. :)Jag ska se om jag orkar pyssla något ikväll. Det hade varit mysigt. Men först fika. *ler stort* På tal om det får jag nog göra en ny laddning kanelbullar i helgen. :)

Av Patricia - 17 oktober 2006 20:56

Inatt blev det inte så mycket sömn. Först välte en av katterna ner saker i arbetsrummet. Sen låg maken och väsnades för att han inte hade fria luftvägar. Fick väcka honom och säga åt honom att ta nässpray. Till sist kunde jag somna.Imorse var jag ganska trött och det har känts hela dagen. Har dock haft ett högt arbetstempo och haft fullt upp. Fick ha lite mer rast idag, vilket var skönt.Jobbade över nästan två timmar idag. Åkte inom stan och hämtade make och granne på väg hem.Väl hemma ringde jag Panduro för att höra om min Tildabok eftersom jag såg redan i onsdags att de hade skickat. Jag fick kollinumret och paketet fanns på utlämningsstället. Trots att jag var trött åkte jag för att hämta ut mitt paket. Bara att göra detta var en utmaning. Hon som hade hand om detta kan inte ha gjort det många gånger. Flera gånger kändes det som om jag var med i dolda kameran. Men efter många om och men lyckades jag ta mig hem igen.Maken hade gjort middag: kyckling, ris, sås och grönsaker. Mycket smaskigt. Efter middagen var det som om jag hamnat i koma. Jag och en av katterna låg i soffan och jag var övertygad om att jag skulle sova där inatt. Men nu har jag fått i mig lite kaffe och en kanelbulle. Och nu är det "Desperate Housewives" på tv. Mys mys. :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards