Alla inlägg under februari 2007

Av Patricia - 16 februari 2007 11:06

Herregud vad denna veckan gått fort. Det är helt otroligt. Jag tyckte inte förra veckan gick alls så fort. Samtidigt är jag glad att veckan gått så fort. Det betyder att det strax är helg och jag har maken hemma, även om han måste jobba lite hemifrån.Maken sov så tyst när jag gick och lade mig igen inatt. Låg och läste lite till och somnade vid 3-tiden. Var fullkomligt slut imorse när makens klocka ringde. Låg kvar när han steg upp och somnade om ganska fort när han åkt. Har sen slumrat och haft konstiga drömmar. Steg inte upp förrän kl 11.Känner mig lite seg och dåsig, men det går nog över snart.Idag ska jag göra födelsedagspresent till en av grannarna som fyller år på måndag. Jag har ju inte hela helgen på mig eftersom vi kommer vara borta större delen av dagen eller iallafall kvällen imorgon. Så det är lika bra att sätta igång idag. :) Det ser ut att vara någon plusgrad så att det töar långsamt här. Himlen är ljusgrå och släpper inte igenom solen, men det är ändå hyfsat ljust. Det blåser knappt.Det kan nog bli en bra dag.

Av Patricia - 16 februari 2007 01:50

Nu har jag läst bloggarna jag brukar följa. Skrev kommentar på någras, men långt ifrån alla som jag egentligen skulle vilja. Hittade inte de rätta orden att skriva.Maken verkar sova betydligt tystare så jag ska smyga in nu och lägga mig i sängen.Mamma, jag hoppas du kan sova inatt! Tänker på dig.

Av Patricia - 16 februari 2007 01:14

Det går inte att ligga i sovrummet. Maken snarkar så jag håller på att bli knäpp. Jag försökte läsa, men det gick inte att koncentrera sig. Inte ens minstingen och hankatten klarade av att ligga där. De kunde inte somna p g a makens sågverk. *suckar*Så här sitter man då. Jag tänkte jag skulle läsa lite bloggar och gå in om en stund och höra om han lugnat sig lite. I värsta fall får jag sova på soffan inatt. Men det vill jag verkligen inte. Kan inte ha öronproppar. Det gör ont och jag klarar det inte. Dessutom skulle jag inte sova bra eftersom maken oftast inte vaknar så lätt så om det skulle vara något är jag inte säker på att han skulle vakna.Bloggläsande var det ja.

Av Patricia - 16 februari 2007 00:16

Satte mig ikväll med fasa för att hitta många bra böcker i årets bokreakataloger.Satt och bläddrade i kataloger från Bokia och Akademibokhandeln. Många böcker rymde dem, men inte många som jag var intresserad av, vilket gladde mig.De två jag hittade var hobbyböcker:* Sy kläder av Linda Gibson* Digitalfoto av Tim DalyOm de är bra böcker har jag ingen aning om, men de lät intressanta. Dock upptäckte jag att de var billigare på nätet, och ganska mycket billigare också.Hittade två andra böcker som jag blev lite nyfiken på:* Dreamweaver 8 för alla * Kom igång med CSSMaken ska lära mig CSS, men Dreamweaver skulle vara kul att lära sig eftersom jag har programmet, men ingen bok om det. Nåja, den dagen kommer väl. :) Nu är det sängen som gäller.Imorgon ska jag be maken posta en liten sak till mamma. :)Natti natti.

Av Patricia - 15 februari 2007 16:34

Jag fick för mig att jag skulle räkna mina stämplar samt omorganisera dem då jag haft svårt på sistone att hitta bra bland dem.Totalt fick jag det till 320 stämplar. Då har jag räknat med mina alfabet också (3 uppsättningar). Utan dem är det 225 stämplar med någon form av motiv eller ord.Det var några stycken. Flera av dem är småstämplar som är typiska för lärare, men många andra är rejäla och helt underbara. Jag hade t ex glömt att jag har några Nalle Puh-stämplar och Tiger.Vissa stämplar som jag köpte "tidigt", när stämpling var nytt för mig, undrar jag verkligen varför jag köpt. Och jag känner att det finns stämplar jag skulle ha nytta av idag. Så fler lär det bli. :) Fint och organiserat blev det också.I en av mina Sturebyråar (som inte längre säljs av IKEA till min stora sorg) har jag nästan fyllt hela med stämplar och stämpeldynor. Endast nedersta hyllan rymmer annat, nämligen plastfickor och dyl.Så jag känner mig nöjd, förutom att Sture inte längre säljs. Jag skulle behövt fler sådana. Men men.

Av Patricia - 15 februari 2007 16:22

Jag fick för mig att jag skulle räkna mina stämplar samt omorganisera dem då jag haft svårt på sistone att hitta bra bland dem.Totalt fick jag det till 320 stämplar. Då har jag räknat med mina alfabet också (3 uppsättningar). Utan dem är det 225 stämplar med någon form av motiv eller ord.Det var några stycken. Flera av dem är småstämplar som är typiska för lärare, men många andra är rejäla och helt underbara. Jag hade t ex glömt att jag har några Nalle Puh-stämplar och Tiger.Vissa stämplar som jag köpte "tidigt", när stämpling var nytt för mig, undrar jag verkligen varför jag köpt. Och jag känner att det finns stämplar jag skulle ha nytta av idag. Så fler lär det bli. :)

Av Patricia - 15 februari 2007 15:17

En väldigt vänlig sköterska från RMC ringde mig 5 minuter innan "avtalad" tid.Jag frågade om det här med eventuella sista datum för att göra IVF och om man ramlade ur "kön" som vi är i, eller liknande. Jag läste nämligen på en annan blogg att på ett ställe hade man ett år på sig från remissdatum på att göra sina IVF'er. Detta gjorde mig lite orolig när jag läste det.Men där vi går finns ingen sådan tidsbegränsning. Jag har tills jag är 38 år på mig, vilket är drygt 6 ½ år. Men så länge tänker jag inte vänta.Sen bad jag om att en kurator ska kontakta mig då jag känner att jag behöver prata med någon. Jag vill inte gå och må dåligt psykiskt. Det kan även hjälpa oss inför nästa IVF att få gå och prata med någon. När jag blir kontaktad vet jag dock inte.Men lite kunde jag iallafall pusta ut efter samtalet.Tidigast i höst någon gång kommer vi att få göra en IVF. Sista omgången för våren är i mitten på april och där finns ingen rimlig chans att vi hinner det.Så att så är det med det.

Av Patricia - 15 februari 2007 15:15

Då föräldrarna gör om badrummet, har vi fått deras duschdraperi i tyg. Ett jättefint, enkelt i rött.Detta åkte upp igår innan jag tog mitt bad. Mycket finare och vuxnare än det vi hade innan med figurer från IKEA. Och det passade ju bra att hänga upp det igår när det var hjärtedagen och rött som tema. :)

Ovido - Quiz & Flashcards