Alla inlägg den 1 januari 2007

Av Patricia - 1 januari 2007 20:42

De senaste dagarna har jag tänkt att jag skulle inleda året piggt, positivt och inspirerande. Men mina tankar hånskrattade åt mig idag, dansade och sa "fooled yoooou" om och om igen.Ju längre dagen gått idag, desto mer uppgiven har jag känt mig. Rastlös, men inte haft koncentration till att göra något. Jag har t o m gråtit. Jag har märkt att jag börjar få ångest för att behöva åka till jobbet och ha överlämning på onsdag. Som vanligt lägger jag ett enormt ansvar på mig själv och prestationskrav på att det måste vara perfekt. Just nu försöker jag istället intala mig om att det får bli som det blir på onsdag. Jag tänker inte förbereda något speciellt. Jag får ändå inte betalt för den tiden.Jag undrar om det blir någon mer film idag. Maken ska ju jobba imorgon och jag ska köra grannarna till tåget strax efter åtta. Så vi borde inte lägga oss för sent idag.Det blir säkert bra.

Av Patricia - 1 januari 2007 20:39

Nu är skinka nr 2 i ugnen. Jag hjälpte maken lite. Jag har faktiskt aldrig griljerat skinka innan.Av någon, smått galen, anledning köpte vi tre stora skinkor innan jul, samtliga lättrökta. Som skåning är jag van vid att julskinkorna är lättrökta.Dagens skinka är från Piggham. Det blir nog jättegott.

Av Patricia - 1 januari 2007 18:17

I eftermiddag har vi tittat på Ryktet går med bl a Jennifer Aniston, Kevin Costner och Shirley MacLaine.Den var lite gullig och sevärd. :)Det blir säkert en film till ikväll. Det är ju inget vidare på tv ändå, som vanligt.

Av Patricia - 1 januari 2007 15:22

Nu har vi varit uppe ett tag och jag är seg. Det beror nog delvis på att jag inte är frisk samt gårdagen. Jag drack en välkomstdrink, ett glas vitt, ett glas rött, ett glas dessertvin samt ett halvt glas mousserande vid tolvslaget. Jag försökte även få i mig vatten. Men ändå är jag jätteseg idag.Brudparet var nyss förbi med kläderna som ska lämnas imorgon i bröllopsbutiken. Jag ska köra brudparet till stationen då de ska iväg på bröllopsresa, medan maken kör tillbaka deras kläder.De var nöjda med de presenter de fått. Vilken tur. :)Jag ska se om jag kan få tag på ett kort från deras kamera nu innan de åker på hur vi såg ut igår. Jag är lite nyfiken på om vi verkligen var så snygga som vi kände oss. :)Det glöder i kakelungnen. Det är snart dags att lägga in lite mer ved. Det blir säkert en film eller två idag. :) Vi får se vad vi ska äta. Begäret säger en sak medan min vikt och plånbok gaddat ihop sig. Jag tror att det sistnämnda vinner. Jag får gå ut och kolla vad jag kan slänga ihop.Varför kan man inte trolla?

Av Patricia - 1 januari 2007 12:41

* hitta ett nytt & bra arbete (som ger mig nya men positiva utmaningar)* göra ett nytt IVF* rita & göra om köket* lära mig HTML och göra en pysselsida på egen hand där jag lägger upp de saker jag gjort* gå ner mer i vikt* börja motionera igen & hålla igång det* pyssla mer & tillåta mig att göra det istället för att bara alltid göra tråkiga saker först* bli en positivare människa* komma i mental balans* verkligen använda allt pyssel jag har* läsa mer böcker* testa på yogaDet finns säkert oändligt många saker till som jag vill, men detta är vad jag kommit på nu.Så fort jag kommer på något nytt lägger jag in det i detta inlägget. :)

Av Patricia - 1 januari 2007 01:53

Jaha. Då har man varit på bröllop. Vigseln var vacker. Vi lyckades sjunga (trots stora besvär hemma innan idag) och efteråt och hela kvällen igenom kom det fram folk och tackade för väldigt vacker sång.Jag fick även väldigt många komplimanger från diverse människor om min klädsel. Så jag kände mig så vacker så. :)Maten var god och sällskapet runt mig var trevligt.Kortfattat var det ett trevligt bröllop och nyårsafton.Dock är både maken och jag hungriga, så nu blir det lite mackor.Vi funderar på att faktiskt vara lite slösaktiga med att köpa pizza imorgon.Gott nytt år!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards