Alla inlägg den 18 januari 2007

Av Patricia - 18 januari 2007 12:29

Oj vad jag känner mig nöjd med vad jag redan gjort idag. :)Jag åkte förbi tandläkaren och lämnade julkortet. Skrev en liten mening på kuvertet och önskade god fortsättning istället.Körde sen vidare och solade en halvtimme. Körde sen till stationen för att hämta grannarna. Naturligtvis ville de stanna inom affären för att handla mat, så jag fick snällt följa med.Väl hemma hittade de inte sin husnyckel, så jag fick gå och hämta den vi har till dem.Väl hemma och inne sen, har jag värmt och ätit lunch, samt läst ut "Livets skafferi". Den andra grannen var och lämnade filmer han och hans sambo lånat, samt lånade ut två filmer till oss. Trevligt. Då har vi något att titta på ikväll. :) Han fick även med sig skruvdragaren, så den dagen maken får för sig att sätta upp tavellisten ovanför fönstret i sovrummet, får han gå bort dit och låna den igen. :)Katterna har varit ute två omgångar. Nu får de vara inne och sova lite middag medan jag sitter här uppe i pysselrummet och ska kolla på de mallar som finns i Frontpage.Den nya boken jag tagit fram ur bokhögen jag lånat av mamma, är Blonde av Joyce Carol Oates. Jag har faktiskt inte läst något av henne, så det ska bli mycket intressant. Ja har lånat flera böcker som hon skrivit av mamma. Och missminner jag mig inte så fick mamma några till i julklapp av denne författare. Så gillar jag boken har jag ju ännu fler att låna sen. :) Jag tror dock att denna bok lär räcka någon vecka. Den är på 862 sidor. :)

Av Patricia - 18 januari 2007 09:46

Ja herregud vad pilligt det var. :) Det känns som jag inte kommit någonstans, även om jag suttit här nu en bra stund och pillat.Ja himmel.Nu ska jag ta och åka iväg för att lämna julkort och se om det finns en soltid innan jag ska hämta grannarna.Himlen har ljusnat något men blåser, DET gör det fortfarande.

Av Patricia - 18 januari 2007 08:56

Maken tittade igenom installationsfilerna till Officepaketet och hittade Frontpage. Så det har jag installerat och börjat så smått att pilla med.Jag har börjat så smått att faktiskt läsa igenom HTML-boken/häftet. Det känns lite duktigt. Det som jag tycker verkar extra viktigt stryker jag under, som en duktig elev. :)Idag har jag gett alla katter mat och vatten.Eftersom vädret bara blir bättre och bättre (läs blåsigare ohc regnigare), har jag redan nu börjat elda i kakelugnen. Det är lika bra.Grannarna ska hämtas efter semestern, vid 10.30-tiden idag. Jag hoppas jag får igång deras bil. Den har det inte körts med mycket de här veckorna. Nåja, jag är ute i god tid, så det är nog ingen fara. Kanske ska ta och lämna det försenade julkortet till tandläkaren. Hon gillar ju mina julkort och jag fick inte iväg det innan jul. Bättre sent än aldrig. ;)Efter min kolsvarta dag igår, ska jag verkligen försöka förbättra mig idag och se ljusare på saker och ting. Då borde det kännas lite bättre.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards