Alla inlägg den 21 januari 2007

Av Patricia - 21 januari 2007 13:12

Jag brukar avsky reklamfilmer. Mycket för att reklamföretagen och företagen som beställt reklamfilmen utgår från att alla är idioter. Nu är tack o lov fallet inte så.Det finns en reklam som alltid gör mig glad och det är Pepsis reklam. Det är dessa saker som gör att jag alltid drar på smilbanden åt den reklamen:* killen i framsätet har en underbar dialekt och så söta rörelser när han ska få apan att förstå. :)* apan som kör har en fantastisk blick & inställning till killen och körandet. :)* apan kör så underbart. Det skulle definitivt kittla i min mage :)Jag måste komma ihåg att fråga en av våra grannar som numera är taxichaufför. Erbjuder han lika spännande resor ska jag definitivt åka taxi oftare. :)Vilken är DIN favoritreklam om du har någon?P.s Sen kan man diskutera varför man har djur med i reklamfilmer. Men det är en helt annan diskussion som jag inte vill ta nu.

Av Patricia - 21 januari 2007 12:31

Det går ett rykte i byarna här om att det snart blir frukost i detta hus.Jag undrar om ryktet är sant *tittar bort mot maken*Kurrkurrkurrkurrkurrkurr etc (OBS! det är inte spinnande från mig eller katterna. Det är magen.) Får gå ut och göra frukost själv tror jag. Vi får se vem som hinner först. :)

Av Patricia - 21 januari 2007 11:56

Vad är det med min kropp? Har den blivit förälskad i min förkylning? Den vill nämligen aldrig lämna mig. Är förkylningen egentligen djävulen så att kroppen och den gjort en överenskommelse? Jag börjar snart undra.Vaknade idag av att jag var ganska täppt i näsan igen. Rosslig i halsen (vilket brukar försvinna efter frukost) var jag också. Känner mig ganska pigg ändå, men jag vill ha ut detta som ockuperar mig. Hmmmm...skulle en exorsist funka månne?

Av Patricia - 21 januari 2007 11:48

Inatt (!) när vi gick och lade oss fanns inte en enda liten vit fläck kvar av snö. Det regnade och vindarna bara tilltog. Tack o lov blev de inte så intensiva som för en vecka sedan.Idag när vi vaknade (iallafall jag) snöade det igen och det snöar fortfarande. Temperaturen ligger kring noll. Det får hemskt gärna sjunka lite till.En eld sprakar så härligt i kakelugnen. Två av tre katter är ute och utforskar snön både på mark och från himmel. Den tredje äter frukost i lugn och ro.S-N-O-W Goooooooooooooooooo SNOW! :)

Ovido - Quiz & Flashcards