Alla inlägg den 1 mars 2008

Av Patricia - 1 mars 2008 23:50

Jodå. Det passar.

Jag hjälpte till att såga med sticksågen. Det gick oerhört trögt, men gick. Och det passade jättebra när vi testade.  Maken avslutade med att lacka insidan av bänkhålet med klarlack som ska torka över natten.

 

 

Det artar sig. Nu ska maken bara orka lägga upp alla bilder. Men det blir inte ikväll. Vi är lite trötta nu. 

Av Patricia - 1 mars 2008 18:16

Vi kör själva. Vi antar utmaningen att våga placera diskhon själva, utan hjälp från kompisar.

 

 

Snart har Kalle sågat tre av fyra sidor för att diskhon ska få plats. 

 

 

Kommer det att passa? 

Hamnar det på rätt ställe?

Det hoppas vi. 

Av Patricia - 1 mars 2008 13:37

Jag sov till 9.45 idag. Behövde tydligen det. Somnade vi 1-tiden inatt. Vi hade trevligt hos Åsa och Martin igår med deras hundar och katter. Dock var vi alla ganska trötta. Jag åt faktiskt en räksallad från pizzerian igår. Det kändes nyttigt, och den är så god där tycker jag.

 

 

Nåja, åter till idag. Duracell (pluttan) hade bestämt sig för att sova rygg mot rygg med mig inatt/imorse någon gång. Så jag var smått stel när jag skulle stiga upp.  Men innan dess låg och jag läste medan Kalle (maken) slumrade vidare.

 

 

Vid 10.30 ringde elektrikern och skulle vara här 30 min senare. 20 min senare var han här istället. Jag gick ut och hämtade taklisten jag fixade till igår och vi försökte sätta den på plats medan elektrikern började sätta sladdlist i vitrinskåpen.

 

 

Naturligtvis passade inte taklisten eftersom Kalle och hans pappa satt fönsterfodret lite högre upp än tidigare. Så för att lösa detta tog han ett stämjärn och knackade bort en bit. Upp med den igen och satte fast den med dyckert. när den var uppe upptäckte vi at vi antagligen fått lite färg på tapeten precis mellan list och de andra fönstret. Så jag ska se om jag kan få bort det. Appropå tapet var vi och lämnade tillbaka ett paket tapet som vi inte behövde i torsdags. Jag påpekade att vi fått konstiga fläckar på vissa ställen i köket och försäljaren där lovade på eget initiativ att kolla upp detta och återkomma till mig igår. Men det gjorde han inte, vilket inte förvånar mig. 

 

 

Men den hamnade på plats och den ska fixas til med lite färg (lycka till där till mig - världens pilljobb). Elektrikern satte fast all sladd och kunde äntligen fixa sladd mellan ena fönsterkontakten till det andra fönstret. Detta innebär att vi äntligen  kan ha belysning i samtliga tre fönster.

 

 

Vi påpekade att vi tyckte att det blivit dyrt, men fick till svar att de pris de sagt var på ett standardkök, och vårt är ju inte det. Vi har mycket mer belysning och har det på flera separata ställen. Så det är bara att bita i det sura äpplet och betala. Vi får bara hoppas på att värderingsmannen tycker att vårt hus är värt väldigt mycket pengar. 

 

 

Nu är vi ensamma igen. Vi ska se vad vi ska ta oss an idag. Det vore bra om vi vågade oss på diskhon så att vi kan sätta ihop resten av bänkskivorna imorgon. Jag kan även sätta in hyllor i alla överskåp och faktiskt börja fylla dem (efter det att jag putsat glasdörrarna i dem).

 

 

Men först lite mer kaffe (för Kalle). 

Av Patricia - 1 mars 2008 12:10

Tidigare har jag inte använt namn på personer och platser. Vissa personer och platser kommer fortfarande inte att nämnas med det offentliga namnet, men annars kommer jag  att börja använda namn här. Det finns ingen anledning att försöka vara anonym. Framför allt inte när jag länkar till min pysselblogg och där står mitt namn.

 

 

Härmed menar jag inte att hänga ut alla. Jag respekterar de som inte vill nämnas med sitt riktiga namn. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards