Alla inlägg den 9 mars 2008

Av Patricia - 9 mars 2008 22:35

Nu har Kalle uppdaterat kökssidan!

 

 

Det börjar ju se ut som ett kök. ;)

Äntligen.

 

 

Imorgon ska vi förhoppningsvis åka och köpa lister till bänkskivan samt en takkontakt till spotlighten så att vi får den inkopplad så att alla våra lampor funkar. :)

Vi borde väl åka och slänga lite kartong också, men det får vänta någon dag till iallafall. Det är inte lika viktigt. Det viktiga är att vi får det klart till lördag när vi ska fixa och äta hemmagjord pizza med Erik & Hanna och Robert & Sofie. Då vill jag ha saker på plats. 

Av Patricia - 9 mars 2008 22:10

Lycka för mig är att pyssla.

Och det gör jag nu.

Ett annorlunda påskkort försöker jag mig på. Får se hur det blir.

Men det viktiga är att jag pysslar.

Nu mår mitt pysselhjärta lite bättre. :) 

Av Patricia - 9 mars 2008 20:27

Ikväll har vi ätit middag (lasagne, avokado och paprika). Precis som igår kväll har jag hävt i mig vatten. Jag har haft och har fortfarande vätskebrist, vilket inte är bra. Så det måste jag försöka häva nu. Skärpning!

 

 

Jag frös otroligt mycket innan ikväll. Mycket kläder och pläd över det samt en tänd brasa och ändå frös jag. Jag kände hur musklerna krampade ihop och det var otroligt obehagligt, så jag tappade upp ett riktigt varmt bad med badskum. Där lade jag mig och läste lite och kände återigen hur trött jag är. Men jag lyckades faktiskt att låta bli att somna i badet.

 

 

Nu sitter jag i soffan i morgonrock och väntar på att få lite glass med chokladsås av Kalle. Han var sugen och då blev ju även jag det. :) 

Nu ska jag se om det finns något sevärt på tv. 

Av Patricia - 9 mars 2008 17:36

Då har det jobbats en hel del med köket idag med.

Men först sov vi lääääänge! Det behövdes tydligen. Och ändå är jag så in i dödens trött!  Det är mer och mer sällan jag får känna mig pigg, vilket inte känns bra. Blir det inte bättre om en månad får jag väl uppsöka en läkare.

 

 

Har pratat med mamma som ringde.  De får inte plats längre med sin fåtöljsäng, så vi får den. Jättebra så det alltid är bra att ha när man får gäster. Och vi har utrymme för den.

 

 

Sen har vi fixat samtliga lådfronter idag m h a Martins metallmall och grannarnas pelarborr. Det gick väldigt smidigt vilket var skönt. Så nu är alla lådor på plats. Vi har även justerat höjden på skåpet till höger om spisen så att den stämmer överens med bänkhöjden till vänster om spisen.

En front i skåpet under diskhon har också satts på plats. Nu ser man att det är ett kök, inte en byggplats. 

 

 

Kartong som låg ute i trädgården har vi samlat ihop och lagt i garaget.

Vi har testat spotten vi köpte och måste köpa en annan sorts kontakt samt en lampa till för att sätta på varsin sida om stolpen. 

Sargarna har kommit på plats igen och krokar till fönsterlamporna är på plats.

 

 

Nu är jag så slut så det finns inte. Sitter i soffan och har ont i huvudet. Jag ska ta en värktablett, värma vetekudde och vila lite. Det var denna helgen. Jag hinner inte med mig själv känner jag vilket är så frustrerande. Men snart är vi väl klara. Kalle har mätt lite för lister som ska gå längs bänkskivan för att täcka gliporna.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards