Alla inlägg den 2 mars 2008

Av Patricia - 2 mars 2008 21:37

Vi hade jättetrevligt hos grannarna i eftermiddags/ikväll.

Tacos bjöds det på. Det var mycket gott men jag orkade inte så mycket.  

 

 

Efter maten blev det te och kaffe. Själv tog jag te.  När vi satt och pratade där berättade värdparet att de hade ett air hockey-spel hemma på övervåningen. Naturligtvis var vi ju tvungna att spela ett bra tag. Det var bra längesen jag spelade det, så det var lite trögt i början. Men jag fick in snitsen ganska bra efter hand. :) Motion fick man. Kämpade man inte som ett djur för att vinna skrattade man åt de som spelade. Ett himla roligt spel.

 

 

Strax efter 20 gick vi hem. Vi har inte orkat göra mer i köket ikväll. Jag funderar på att pyssla lite till på mina tavlor. Sen blir det sängen, läsa lite och sova.

Så sov gott och ha en bra måndag. 

Av Patricia - 2 mars 2008 14:58

Kalle och Martin har nu satt ihop alla delar köksbänk samt satt fast diskhon i bänkskivan. Så nu ska allt torka och härda i lugn och ro. Sen kan vi skruva fast bänkskivan i underskåpen. Våra två plafonder har kommit upp nästan helt. Killarna har nog inte bestämt sig om vi ska köra med den sladden vi har nu och i så fall ska köpa sladdlist och klistra i taket, eller om vi ska köra med en annan mer flexibel list men som jag tycker ändå borde sättas fast på något sätt.

 

 

Jag hittar dock fortfarande inte vå låda med glödlampor. Jag fattar inte vart den tagit vägen. Så det sitter en lampa av sex just nu. Men det ska vi fixa.

 

 

Jag har färglagt två figurer. Jag ska göra varsin tavla till två små killar som jag tycker jättemycket om, men som vi träffar alldeles för sällan. Men det ska vi försöka ändra på har jag tänkt.  Jag är på betydligt bättre humör vilket känns skönt.

 

 

Om en timme ska vi vara hos Robert & Sofie (gräsklippargrannarna)  som bor längre ner på grusvägen. Vi är bjudna på tacos idag, vilket välkomnas mycket av oss. Skönt att slippa laga middag och få umgås lite. Vi ska passa på att be Robert om hjälp med diskhon och vatten imorgon om han kan då. Jag skulle bli himla lycklig av att kunna diska i diskmaskinen igen samt att ha vatten i köket. :)


Sen får vi väl se om vi orkar göra något ikväll med köket. Ev hade det varit bra att försöka borra nya hål i en lådfront och se om det blir rätt och ev köra några till. Men vi får se.

 

 

Vädret är inte alls kul idag. Det är snöblandat emellanåt. Det vill vi inte ha! Bort med det.

 

 

Men nu fram till dess att vi ska bort ska jag se om jag kan redigera lite bilder på blombuketten jag fick av Kalle den 13/2 samt på min nya kärlek, Torsten. :)

Av Patricia - 2 mars 2008 12:08

Fick i uppgift att åka till Biltema idag för att handla en håltagare till blandaren som ska sitta i diskhon. Ring om det är något mer jag ska handla, sa jag när jag skulle åka.

 

 

Skitväder att köra i, speciellt när spolarvätskan är helt slut i bilen.

Väl framme var det hur mycket bilar som helst. Tack o lov inga problem att hitta p-plats.

 

 

In i affären, hitta en dator för att slå art.nr för att veta var jag skulle hitta håltagaren. Hade på väg in fått samtal om att köpa maskeringstejp.

 

 

Tog sakerna och gick till kassan. Lååååååång kö. Vänta, vänta, vänta, betala. Då kom samtal igen där de ville att jag skulle köpa en strömbrytare till bänkbelysningen. Stod utanför och väntade på art.nr Gick in och slog  upp på dator igen och gick bort. Leta, leta, leta, hittar inte. Irritationen stiger. En gubbe står i vägen och vägrar flytta på sig. Till slut när han behagar flytta sig hittar jag, tar en och går mot kassorna. Vänta, vänta, vänta, betala.

 

 

Ut till bilen, sätta sig och köra hem igen. Fortfarande ingen spolarvätska och bilar som lägger sig precis framför min bil och rutan blir jätteskitig. Tack!

 

 

När jag kommer hem busar Mysan (minstingen) och Tudor (hankatten) och en vattenskål välts. Vatten rinner naturligtvis under en av våra halvhöga Billy. Jag blir skitarg och torkar upp. Kalle hjälper till att lyfta Billy så att jag kan torka under.

 

 

Nu har jag stoppat in en maskin tvätt som jag inte riktigt vet var jag ska hänga sen, men det tar jag då. Sitter i pysselrummet och ska pyssla lite för att bli på lite bättre humör. Kan ändå inte hjälpa killarna med diskhon och jag vågar inte borra i lådfronterna som måste ändras. 

Av Patricia - 2 mars 2008 09:41


Visst är det så. 

Av Patricia - 2 mars 2008 09:08

Det känns inte kul att vakna och se en i stort sett snötäckt gräsmatta när man stiger upp och tittar ut genom fönstret. Och ändå var det det jag möttes av.

Nu töar det för fullt så det kommer att försvinna snabbt. Det är ju bra, men marken kommer ju i o m töandet att vara blöt ett tag till. Och det är ju inte alls kul, iallafall inte för oss ute på landet.

 

 

Men nu blir det frukost, i vardagsrummet medan en eld brinner i kakelugnen. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards