Alla inlägg den 25 mars 2008

Av Patricia - 25 mars 2008 20:27

Jag gillar verkligen denna låten. Men nivån från videon är Expert (högsta och svåraste nivån). Jag är på medium (näst lättaste d v s nivå 2). :)

Av Patricia - 25 mars 2008 19:14

Precis som alla andra fredagar tittade vi på Let's Dance i fredags. Där visade några av de dansare som blivit utslagna upp en korreografi till låten "This time" av DJ Antoine (Klaas remix).



Synd bara att TV4 inte lagt ut hela utan klippt bort slutet.



Så den låten har jag nu nerladdad (lagligt via iTunes)



Njut och titta.

Av Patricia - 25 mars 2008 15:52

Idag är det våffeldagen.

Ja, jag vet att det egentligen är Maria Bebådelsedag, att det var hon som berättade för jungfru Maria att hon var gravid och att dagen sen kallas vårfrudagen.

Men för mig är det våffeldagen eftersom jag inte är religiös och bryr mig inte.



Så ikväll ska vi göra våfflor istället för mackor till "kvällsmat".

Det ska bli gott. Vi har hittat ett recept och gör numer vår egen våffelsmet. Och grädde, glass och sylt har vi hemma.

Mums så gott det ska bli.



Får jag sluta på jobbet nu för idag?

Av Patricia - 25 mars 2008 13:53

Nu har jag redan varnat i överskriften.

Det blir gnäll i det här inlägget.



Jag är trött, frusen, stel, trött, hängig, täppt i däsan, rastlös, pysselsugen.

Men helst vill jag åka hem, krypa ner under täcket och bli omhållen länge och väl av Kalle. Få känna trygghet, värme och kärlek. Somna där och känna att just då kan inget dumt hända.



Jag hatar att jag känner mig så ynklig efter ett anfall. Och det sitter i så länge också, precis som tröttheten. Jag vill inte vara vuxen då. :(



Av Patricia - 25 mars 2008 10:14

Inatt vaknade jag ur en konstig dröm av att hjärtat dunkade jättehårt och oerhört fort så jag blev rejält skrämd. Det kändes väldigt obehagligt och det tog ett bra tag innan jag fått ner pulsen. Rejält uppskrämd blev jag. Lyckades ta mig ut på toaletten där jag sen började må oerhört illa. Och som om det inte räckte började hela golvet röra sig och jag var oerhört nära att svimma.



Satt där och svettades som om jag suttit i en bastu. Både Duracell och Mysan kom och kollade till mig. Själv satt jag där paralyserad och mådde så otroligt dåligt. Kunde inte sträcka mig efter papperskorgen fall i fall jag skulle kräkas. Kunde inte blöta en handduk så att jag kunde svalka mig. Kunde inte heller få av mig min t-shirt. Jag bara satt där och försökte lugna mitt ångestanfall.



Efter en jättelång stund (som jag inte vet hur länge) kom jag in i sovrummet igen. Lyckades öppna fönstret lite för att få luft. Det kändes som om jag höll på att kvävas. Satt på sängkanten och frös. Långt om länge klarade jag av att prata och väcka Kalle för att be honom om coca cola. Dock hade vi inte det så jag fick Sprite. Kolsyrat funkar. Fick i mig tre små klunkar. Lade mig ner. Det funkade hyfsat. Låg och andades lugnt. Kalle kröp över och klappade mig lite. Då fick jag panik igen då jag började må illa. Andningen blev ytlig igen och tack o lov kunde han fråga om jag mådde illa och om han skulle sluta. Jag lyckades nicka och få ut ett ynkligt mmmm. Jag tyckte så synd om honom eftersom jag visste att han bara ville lugna mig.



Efter en halv evighet lyckades jag till sist somna. Vi steg inte upp förrän vid 8.45 Jag var supertrött och låg och grät. Jag var först inne på att stanna hemma, men tänkte att jag gör ett försök idag ändå. Kalle fick köra in idag. Jag kände att jag inte hade den närvaron som krävs. Vi parkerade i "hans" parkeringshus och jag gick därifrån till jobbet. Fick inte med mig min nässpray så jag ska handla en sen. Såg på väg till jobbet att det ligger ett apotek på vägen. Bra. Fick även låna Kalles lite för stora mössa eftersom jag kände mig frusen.



Och här är jag, på jobbet. Det är lugnt här idag tack o lov. Systemet som vi är beroende av ligger nere idag så det är inte så mycket jag kan göra. Har hört mig för om det finns något jag kan göra, men tyvärr inte.

Är alldeles blek, trött, lite rödgråten idag, så flera har frågat lite försiktigt vad det är med mig. Och då är det bara att förklara mitt ångestanfall. Inte lönt att skämmas över det. Jag försökte mitt bästa och kom ändå till jobbet, om än sent.



Det känns lite bättre nu. Gustav har fått mig att skratta och det känns bra. Tack. :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards