Alla inlägg den 16 mars 2008

Av Patricia - 16 mars 2008 19:56

När maten var klar gick vi ut den korta promenaden (4,2 km). Men eftersom vi var sent ute vände vi när vi kom till asfaltsvägen (hälften av vägen är på grus och hälften på asfalt). Det som är bra är att det är ca halva rundan.



Det var lite kallt att gå så sent som vi gjorde. Det kändes i ansikte och ben. Men det var ändå skönt. Det var i stort sett vindstilla och det var en skön runda trots att vi hade hyfsad hastighet på stegen.



Väl hemma igen gjorde jag matlådor. Sju stycken tror jag det blev och ändå är det kött kvar så vi får göra mer ris, pasta eller potatis sen.

Kalle tog fram lite att äta. Det blev mackor och fil. Jag var inte sugen på varm mat och Kalle kvittade det.



Egentligen skulle jag vilja pyssla lite. Men jag tror att jag bara ska ta ner lite papper, stämplar och distresser. Ska se om "Win a Date with Tad Hamilton" kan vara något att titta på som går nu på Kanal 5. Josh Duhamel är ju snygg. ;)

Av Patricia - 16 mars 2008 17:43



Detta är min vy västerut.

Av Patricia - 16 mars 2008 17:33

Idag har det bara blivit finare och finare väder.

Har vi varit ute?

Nej.

Varför inte?

Jag har varit så otroligt trött och känt mig sämre. Satt och sov i soffan när vi tittade på film.

 

 

Nu håller vi på att laga mat. Falsk fläskfilé blir det. Två stora formar står i varsin ugn nu och riset kokar på spisen. Jag funderar på om vi ska ta en promenad ändå när maten är klar, men att vi väntar lite med att äta. Solen är ju inte upp särskilt länge till. Bara en liten promenad.  Känna på vädret.

 

 

Lite fler blommor har dykt upp i trädgården. Vårblommor i orange, gult och lila. Blommor som förra ägarna planterade för många år sen och som ändå kommer upp varje vår. Det är mysigt. 

Av Patricia - 16 mars 2008 13:09

Här är min idé med hyllorna Perfekt, som inte fick plats/passade i köket.

Tyvärr måste jag säga var ingen av de två hyllorna av vidare bra kvalitet, så jag avråder från att köpa dem.

Men eftersom vi redan satt ihop dem, kände vi att vi inte lär få mycket för dem om vi skulle lämna tillbaka dem till IKEA, så därför har jag försökt komma på något bra användningsområde till dem.

 

 

De står nu, som jag skrev igår, i vårt grovkök ovanpå en liten frys.

 

 

 

Till vänster har jag ställt tvättsaker. Man skymtar längst bak i det stora facket en grönvitrandig väska. Där har jag tvättpåsar och klädnypor. Tvättpåsarna ska läggas i en av de två lådor. Klädnyporna får jag se hur jag gör med eftersom det är smidigt att ha dem i den lilla väskan när man hänger tvätt ute i trädgården sen.

 

 

I den högra står Torky. Vi brukar se till att ha några hemma eftersom det går åt. Ibland behövs förlängningssladdar och de har jag nu lagt i de små hyllorna som är avsedda för flaskor egentligen.

 

 

Jag tyckte det blev jättebra. Det är lätt att hitta och se vad vi har. :) 

Av Patricia - 16 mars 2008 12:18

Har precis lagt upp ytterligare ett påskkort på pysselbloggen.

Det är kul att göra våriga kort nu. Mycket färg. Det ger värme och glädje i kroppen. 

 

 

Jag gjorde klart ett påskkort till inatt innan jag gick och lade mig. Det ska jag fotografera idag. Och jag är så glad, för jag har hittat en jättebra plats att fotografera mina kort där jag tycker att ljuset blir bra. Denna plats är i köket i ett av hörnen under bänkbelysning. Då blir det inte bara ljus från blixten utan även från en bra lampa. Och är det dag finns även dagsljus som också hjälper till. Men jämfört med tidigare är det inga problem längre att fotografera när det är mörkt ute, vilket underlättar en hel del, även dagarna blir "längre". 

Av Patricia - 16 mars 2008 11:35

Vaknade 9.45 idag. Mer täppt i näsan idag än vad jag varit på några dagar. Kände mig dock glad och låg kvar i sängen och tittade lite på tv medan Kalle fortfarande sov.

 

 

Men allt ändrades när Kalle vaknat och kom tillbaka från toaletten. Jag mådde skit psykiskt och han fick komma och lägga sig hos mig och hålla om mig medan jag grät. Jag har ingen aning om varför jag helt plötsligt mådde så dåligt. Och att inte veta är jobbigt.  Men det känns som att det är något fel med min kropp. Jag kan inte sätta fingret på det, men det är något som inte stämmer.

 

 

Idag ska vi inte göra något alls. Inget i köket, inte tvätta (fastän vi behöver), måla eller något. Bara ta det lugnt, ta hand om varandra och mysa. Vi behöver det. Det mest avancerade jag ska göra är falsk fläskfilé till middag. Men det kan vi göra ihop. Nu får vi ju plats båda två. :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards