Alla inlägg den 11 mars 2008

Av Patricia - 11 mars 2008 23:56

Efter Bygglov tänkte jag att jag bara skulle ta lite och börja få in i skåpen. Lilla jag "skulle bara". Alla som känner mig vet ju att det inte blir "bara", utan oftast mer.

 

 

Vi har tagit det i lugn takt tycker jag, men ändå är jag slut. Jag orkar ju inget. :( Trots detta har vi fått in allt utom tre flyttkartonger (av ca nio). Dessa tre är tack o lov inte fulla. Det jag är lite orolig över är om och hur vi får plats med alla livsmedel som stått ute i grovköket. Jag vill verkligen inte ha de sakerna där ute längre. Men jag ska klura på det. På något sätt ska det gå.

 

 

Nu blir det sängen. Jag får se hur jag mår imorgon om jag fixar att jobba eller inte. Samtalet ska jag iallafall gå på. Ska kolla klockslaget innan jag går och lägger mig, men är rätt säker på att det borde vara den vanliga tiden.

 

 

Godnatt. 

Av Patricia - 11 mars 2008 19:31

Jag somnade i soffan och sov ett bra tag i eftermiddag. Vet inte om jag känner mig piggare eller bättre, men jag har iallafall försökt.

 

 

När jag väl vaknade kände jag mig lite yr, seg och hungrig. Efter en bra stund erbjöd sig maken att laga middag, men det hände inget så jag tog tag i det själv. En riktig latmiddag blev det. Köttbullar och snabbmakaroner (fullkorn) blev det. Till det blev det ketchup och vatten.

 

 

Under tiden jag lagade mat försökte jag organisera lite och fick ut pasta och ris samt lite konserver i köket istället för att ha det i grovköket. Nu ska det bara diskas och plockas undan. Jag tror jag överlåter det åt Kalle. ;)

Av Patricia - 11 mars 2008 15:21

Allt gör mig trött. Minsta lilla gör mig utmattad.

Att hämta posten var jobbigt.

Det är jobbigt och frustrerande. Att vilja så mycket, att behöva göra så mycket men inte orka en bråkdel av det.

 

  

Katterna är gnälliga idag. Mysan vill in och ut hela tiden och det är sådana här dagar man önskar att vi hade en kattlucka. Dock har jag fått jaga bort två andra katter som tyckte att vår tomt är deras revis. Även det var jobbigt. 

Tudor jamar järnet i köket. Varför vet vi inte. Det är något han börjat göra nu när vi renoverat. Till en början satt han länge och tokjamade på kvällarna när vi lagt oss, men nu är det även mitt på dagen.

Duracell ligger nog och sover någonstans.

 

 

Skulle behöva laga till en riktig middag, men orkar inte. Blev så sugen på korv stroganoff, men den orken finns inte. Så jag får fortsätta drömma om det.

 

 

Jag hoppas kunna börja att flytta ner lite saker ner till köket. Men som allt annat är det orken det hänger på. Så jag får försöka bära ner lite, vila lite, ta lite till, vila lite till, osv. 

 

 

Av Patricia - 11 mars 2008 15:15

Det är få reklamfilmer jag tycker är bra, eller som ens berör, men en av Friends reklamfilmer berör mig verkligen. Den har visserligen funnits på tv ett bra tag, en den berör mig varje gång.

Framför allt hur pojken i slutet av filmen så varsamt sätter ner ordet "hej" på skrivbordet känns i mitt hjärta.



Den är välgjord och så otroligt genomtänkt. En stor eloge till dem som kom med idén med alla små geniala detaljer i den.

Av Patricia - 11 mars 2008 12:43

Igår kväll var vi supertrötta. Jag somnade i soffan och vaknade lagom till 21 när det var American Idol. Många tycker nog att det är förnedringstv och kanske barnsligt att titta på de första avsnitten när de kör de stora gallringarna, men jag tycker det är kul. Och nu menar jag att det är kul att se och höra de personer som har noll koll på hur illa de låter och som verkar leva i en fantasivärld som faktiskt behöver tas ner på jorden då de har en attityd för en hel stad.

 

 

I vilket fall som helst vaknade jag till lite medan Kalle höll på att somna i den andra soffan. Så vi bestämde oss för att gå upp och lägga oss. Det gjorde vi och tittade klart på AI. Men efter det var jag klarvaken och istället för att titta på mer tv gick jag till pysselrummet och gjorde ett kort. Lite över midnatt gick jag och lade mig igen, men var snart "pigg" igen. Eller rättare sagt, jag var oerhört trött, men var rastlös. Fick ingen ro. Duracell kom och kelade och bökade. Hon hade innan legat hos Kalle, men blev lite orolig när han vände sig häftigt.

Mellan 2 och halv 3 somnade jag till slut.

 

 

Mår inte nämnvärt bättre idag, vilket inte är kul. Men jag får göra det bästa av situationen. Vila och dricka mycket.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards