Alla inlägg den 20 mars 2008

Av Patricia - 20 mars 2008 21:55

Vuxenpåsklov tänker du kanske? Vad är det för ett konstigt ord?

Jo, när jag var lärare, hade jag ju påsklov som alla i skolan har varje år. Nu när jag har en kontorsjobb har jag inte längre lov, utan istället blir det från långfredag t o m annandag påsk som blir mitt "lov". Och detta känns lite mer "vuxet" *fnissar*.

 

 

Jag slutade 14.15 och begav mig till Allt i Lek vid S:t Larskyrkan. Där tittade jag runt och hittade pyssel jag ville ha. När jag kom till kassan frågade jag efter deras omonterade stämplar. Det var samma ställe som vi hade pysselkväll hos i september och de blev så imponerade över mina recepttavlor. Men nu hade det gått ett bra tag sen jag var där, men hon kom ihåg mig och jag fick sådana komplimanger att jag rodnade hejdlöst.

 

 

När jag var klar där gick jag in på Bokia och handlade lite mer som de är lite billigare med. Dessutom hittade jag en fin stjärnstans som jag kommer ha mycket nytta av.

 

 

När jag var därinne ringde jag Kalle och sa att han kunde packa ihop om han ville. När jag var klar där satte jag mig på en liten låg stenmur vid kyrkan och njöt av solen medan jag lyssnade på Christer i P3. Jag gillar verkligen det programmet. Kalle hittade mig och vi gick in på Åhléns för att kolla filmrean.  Några filmer hittade vi.

 

 

Sen åkte vi hem. Då var jag redan jättetrött, så Kalle fick köra.

 

 

I eftermiddags satt jag och monterade ett helt alfabet samt de stämplar jag köpte idag. Efter det var jag så slut att jag lade mig i soffan och somnade.

 

 

Ikväll har vi ätit toast. Mums för magen. Det som var mindre skönt var att mina bihålor svullnat ikväll så att jag fått ta nässpray och Ibumetin. Nu är det lite bättre och jag hoppas det förblir så.

 

 

Tudor har varit kelig ikväll, men mest bara med mig. Gärna ligga i knät och sova och det har han fått göra. Dock fick han inte ligga nu när jag satt med datorn, och då dög det inte att ligga tätt brevid mig.  Så han har nog gått och lagt sig någon annanstans.

 

 

Himmel så skönt det ska bli med sovmorgon imorgon. :) 

 

Av Patricia - 20 mars 2008 13:12

Min närmsta chef kom förbi snabbt idag i matsalen när vi ätit lunch. Han har begärt att få mig förlängd. Hur länge vet jag dock inte. Så det är bara att hålla tummarna. Får jag förlängt får jag väl även reda på då hur länge. :) Men smickrad känner jag mig att de vill ha mig kvar. Jag hoppas dock att jag kan få reda på det lite tidigare än sista mars även om mina arb.kamrater gillar fikat jag bjuder på. :)

Av Patricia - 20 mars 2008 08:48

Det var inte en förkylning jag hade förra veckan. Det var influensa. Och den är inte helt borta än heller.



Som flera (dock inte alla) nätter tidigare har jag vaknat av att antingen frysa eller vara jättevarm. Inte alls skönt. Har lite småont i hela kroppen och hängig. Noll kraft att göra något känns det som, emellanåt lite småfebrig.



Jag tar Ibumetin som gör att jag orkar jobba, men hur kul är det i längden?

Det är tur att det snart är långhelg. Dock hoppas jag att vi hinner och framför allt orkar fixa till det sista hemma i köket. Det hade varit så skönt att vara helt klar.



Jag har varit duktig idag och ringt mitt nya fackförbund. Jag fick en faktura igår där de tyckte jag skulle betala för tre månader när mitt medlemsskap började gälla 080301. Så jag ringde och förklarade. Resultatet blev att istället för 1464:- ska jag betala 488:-. Tack. Ibland är det tur att man ringer. För det finns ingen anledning att betala dubbla fackavgifter när jag var tydlig när min uppsägning från det förra facket gällde. Jag hade ont i magen igår när jag såg fakturan och när jag tänkte på att jag ev skulle behöva bråka med facket. Det är ju ändå en del pengar. Så nu mår jag betydligt bättre.



Solen skiner idag, men det är ändå kallt. Det började snöa när jag tog ut bilen imorse. Blev inte alls glad. Men det slutade snart igen tack o lov.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards