Alla inlägg den 24 mars 2008

Av Patricia - 24 mars 2008 21:48

Vart tog helgen vägen?

Det gick alldeles för fort känner jag. Framför allt känner jag det eftersom jag mår ganska kasst emellanåt. Idag har jag gått på Ibumetin. Det är tur att den hjälper lite.

 

 

Idag sov vi lääääänge båda två. Jag vaknade först i morse av att inte kunna andas. När jag höll på att somna märkte jag att Kalle drömde en mardröm, så jag fick väcka honom och hålla om honom tills han somnade igen. Stackarn. Vet ju hur det känns att själv drömma mardrömmar. Inget kul precis.

 

 

Vi steg inte upp förrän vid 11. Rätt skönt faktiskt.

 

 

Vi har tagit det ganska lugnt. Spelat lite GH. Jag har tagit mig igenom karriärsdelen på medel (för de som nu vet vad jag pratar om). Jag är superstolt. Det har verkligen gått bra. Tur att man är så lättlärd. ;)

 

 

Vi har även hämtat ved, kollat det jag målade igår (fortf klibbigt), lastat in all kartong i Oliver så det ska vi slänga imorgon, fått in SAABen i garaget igen, strukit tygtabletter, fått undan lite dukar, fått upp alla taklister, ätit lite, gett mat till fåglarna, m m.

 

 

Det har snöat ganska mycket idag. Större delen av dagen har det snöat. Det har legat kring noll, och det är vitt ute. En granne till oss sa att det tydligen ska komma mer i veckan. Suck. Jag vill ju ha vår.

 

 

Samma granne som berättade om vädret berättade för Kalle (han träffade på honom när han gav fåglarna mat) att de fick sitt andra barn i onsdags. Så jag hade tänkt göra ett kort till dem, eller rättare sagt ett till bebisen och ett till storasyster.  Lite känns det, det ska jag erkänna. Speciellt eftersom vi skulle haft en liten på ca 1 månad nu. Men, livet vill ju uppenbarligen inte som vi, och då är det bara att acceptera skiten.

 

 

Ska försöka att inte vara uppe så länge, även om jag känner att jag vill pyssla lite. Jag får se hur jag gör. Måste lyssna på en övning också.  

Av Patricia - 24 mars 2008 00:07

I eftermiddags när Kalle var och handlade försökte jag slå in paketet till svägerskan. Hittade ingen bra kartong så jag försökte slå in det "fritt". Upptäckte då att min tejp är slut. Och trots att jag vet att jag har fler rullar hittade jag inte en enda. Dock lyckades jag slå in paketet ändå, men bökigt blev det.

 

 

Under tiden jag höll på med det ringde svärmor. Hon tackade för kortet och bad om ursäkt att svärfar missat att tacka för det. Vi pratade en liten stund och jag berättade vad vi hade handlat för present. Dessutom fick jag förklara missförståndet som uppstått mellan Kalle och hans far när de tidigare pratade. Inget allvarligt alls. De trodde bara att vi hade varit fyra st och ätit ute i vårt kök igår. Men vi åt fyra st runt vårt gigantiska matbord i matrummet. :) Det är inte alltid så lätt att hänga med. :)

 

 

Ikväll har vi ätit tacos (utan tomater som var mögliga och banan som Kalle glömt att handla). Gott men det märktes att det fattades saker.

 

 

Vi har även spelat lite GH. Det går bättre och bättre för oss båda. Både Tudor och Duracell har varit jättekeliga och skulle prompt ligga i mitt knä, så jag har inte fått spela så mycket som jag kanske önskade. Men det är klart att man inte kan köra iväg en katt som behöver värme, trygghet och kärlek.

 

 

Nu blir det sängen. Jag hoppas jag inte behöver måla om sakerna mer än konsollerna imorgon så att det andra kan åka upp. Kalle får såga till hyllan till mikron som sedan ska målas. Sen är det taklister och någon liten bit golvlist som ska sågas till och målas. En del av det borde vi klara av imorgon tycker jag, och ändå koppla av och ha roligt. Kanske en promenad också. Det hade varit skönt om vädret är bra.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards