Alla inlägg den 18 mars 2008

Av Patricia - 18 mars 2008 21:54

Ikväll har vi inte gjort mycket. Båda två är helt slut.

 

 

När vi kom hem var jag frusen och trött och ville ha varm mat, medan Kalle ville ha mackor. Han var så dundersöt och fixade wienerkorv, korvbröd och stuvad spenat. Mums för magen. Dessutom tände han en eld i kakelugnen så att här blev lite varmare.

 

 

Efter maten gjorde jag kortet som bl a syns i presentationsrutan samt i detta inlägg. 

 

 

19.30 började hockeymatchen mellan Linköping och Djurgården. Och eftersom vi har Canal+ med sportkanalerna kunde vi se matchen. Gissa om jag var glad. :) Kalle var kanske inte lika glad, men har sett större delen av matchen. Jag tyckte matchen var bra. Sista målet Linköping gjorde var riktigt snyggt. Så nu är Linköping färdig för semifinal. Det ser jag fram emot att se. :)

 

 

Medan matchen pågått har jag stämplat lite och färglagt motiven. Det är så skönt ibland att ha färdigmålade motiv att använda. Motiven är som jag köpte på Panduro förra veckan. Jättehärliga motiv. :)

 

 

Vi har dessutom ätit Carte D'or och druckit te. I andra pausen gick jag och strök två linnelöpare som jag köpte förra veckan. Allt för att göra det lite färgglatt och lite piggare hemma. En mörkrosa på matbordet och en turkos på soffbordet. Jag har dessutom gett tulpanerna nya snitt och nytt vatten. Jag får inte glömma att ta foto på dem imorgon. Dret är så härliga färger i buketten. Jag har även bytt ut servetterna i servettstället på soffbordet från rött till knallgula. :)

 

 

Nu är det alldeles strax dags för sängen. Jag behöver mer sömn nu har jag märkt. Så därför är det lika bra att borsta gaddarna, krypa ner under täcket och läsa lite. 



Natti 

Av Patricia - 18 mars 2008 20:29

Det kanske är ganska många som tar rejäl långhelg, så därför vill jag passa på redan nu att önska alla som tittar in en glad påsk.

 


 

Det är jag som gjort kortet, men det har ni säkert redan gissat. :) 

Av Patricia - 18 mars 2008 15:18

Titta då på denna filmsnutt.

En fantastiskt bra uppfinning och en bedårande hund som smälte mitt hjärta. :)

Av Patricia - 18 mars 2008 12:38

Vi kom upp tidigare idag, trots att vi båda var mer döda än levande.

7.20 kom vi iväg till jobbet.



Det töar idag och det är skönt. Solen skiner och gör sitt bästa för att få bort allt det vita.



I förmiddags gick brandlarmet. Vi hade inte hört att det skulle vara någon övning, men det kändes som att ingen tog det på allvar. Jag fick på mig skor, jacka och fick tag i handväskan. Så gick vi ut. Vissa var "dumma" och skulle gå igenom hela byggnaden för att de hade sina jackor på ett annat ställe. Jag och några till gick ut närmsta utgång som man ska. Det medförde att vi fick gå runt huset, men hellre det och vara mer säker.



Alla samlades utanför entrén och stod där i några minuter innan ansvariga sa att vi kunde gå in igen. Väl tillbaka var det bara att sätta sig igen och jobba vidare. Trots att vi gick lugnt var jag slut när jag satte mig ner igen. Upplevde samma sak nu. Jag har fixat lite kuvert och postat lite kort och gick ner precis vid entén där man kan lägga sin utgående post. Jag gick lugnt och stilla och är ändå helt slut nu.



Jag skulle hur lätt som helst kunna lägga mig och vila nu, men det går ju inte. Men hastigheten på mitt arbetande är inte på topp. Trots detta får jag ändå en hel del gjort. Jag har t o m lärt mig lite nya saker. Det är alltid trevligt. :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards