Alla inlägg den 23 mars 2008

Av Patricia - 23 mars 2008 17:19

Nu har jag så ont att jag kan gråta.

Ont i höger arm, axel, handled och hand. Jag fattar inte vad jag har gjort. Framför allt förstår jag det inte eftersom jag är vänsterhänt.

 

 

Trots detta har jag slipat och målat en lång golvlist, två konsoller och tre tavellister. Kalle har fogat mellan kakellisterna med silikon.

 

 

Jag märker att jag inte mår bra annars heller. Jag somnade i fåtöljen medan Kalle spelade GH på hyfsat hög volym.

 

 

Jag ska se om jag hittar något att slå in svägerskans present i nu. Papper har jag, men tänkte hitta någon lämplig kartong.

 

 

Svärfar ringde innan. Jag gav luren till Kalle eftersom jag såg att det var deras nummer. Inte ett ljud om att de hade fått något påskkort. Och eftersom jag skickade det i tisdags och mina föräldrar fick sitt i onsdags (jag skickade dem tillsammans)  så måste det ha kommit fram. Jag försöker att inte störa mig på det. Men det känns inte kul att skicka när man inte får uppskattning.

 

 

Strax ska Kalle iväg och handla lite. Vi ska ha tacos idag till middag, men vi har inga tortillawraps. Och sen var det lite annat som behövdes också. Jag känner att jag inte orkar eller klarar av att följa med så jag stannar hemma.

Jag borde kanske göra mina övningar. Har inte gjort någon sen i måndags. Jag skäms verkligen, men har inte motivation till det. Jag är hopplös. :( 



Det är tur att vi är lediga imorgon också känner jag. 

Av Patricia - 23 mars 2008 10:41

Vaknade "tidigt" idag med. Kalle steg precis upp. :)

 

 

Jag mår marginellt bättre idag, men är lite snuvig.

 

 

Jag brukar försöka sitta och pyssla när han sover. Som idag t ex (och igår).

Jag har datorn här uppe och lyssnar på "På minuten" från SR's hemsida. Alltid underhållande. :)

 

 

Jag har lagt upp kortet jag gjorde igår samt gjort en instruktion om hur jag gör kortanpassade kuvert i ekonomiklass. Jag blev riktigt nöjd med instruktionen. :) 

 

 

Nu ska jag ner och hjälpa Kalle göra frukost. En sådan där riktigt god helgfrukost med nygräddade frallor, nykokta ägg, te/kaffe, fil, müsli, juice och gott pålägg. :)

 

 

Sen ska jag slå in presenterna till svägerskan så att det är gjort. 

 

 

Vädret är även idag lite spännande. Solen skiner just nu, men det har kommit en by med snö. Det blåser en del coh ser inte vidare skönt ut. Dock vore det trevligt om det kanske kunde bli en promenad idag. Men prio ett är lister i köket. :) 

Av Patricia - 23 mars 2008 01:13

Jag vaknade 8.30 idag. Klarvaken. Steg upp efter ca en kvart. Satte mig i pysselrummet och började på ett födelsedagskort till en kompis. Varför ska det vara så mycket svårare att göra kort till killar?

 

 

11.10 gick jag in till Kalle och försökte få liv i honom. Det gick inget vidare så jag fortsatte pyssla.

 

 

Vid 12 kom Mysan och gnällde något oerhört på mig så då fick jag sluta. Kalle satt i sängen som en zombie och försökte komma upp.

 

 

Frukost åts och jag tvättade (som alltid känns det som). Vi tittade lite på en DVD med Robert Gustavsson när grannarna kom över. De undrade om vi skulle umgås ikväll med middag och spel. Visst tyckte vi. När vi hade ätit och de likaså åkte vi till mataffären och handlade för ikväll (bl a). När vi gjort det sprang jag och Kalle iväg och handlade lite födelsedagspresenter till svägerskan som fyllde år i januari. Kalle ska ju iallafall dit nästa helg. Jag har inte bestämt mig än. Men oavsett är det bra att ha någon present. Så två linnelöpare blev det och ett fyrpack bordstabletter.

 

 

Väl hemma packades det upp. Efter det tog vi (Kalle utförde det) itu med elen i köket. Vi behövde byta två sladdar för att få dimmern på kökslamporna istället för vid stolpen. För det första funkade det när vi bytte och sen upptäckte vi att fönsterlamporna inte längre var beroende av stolplampan.  Så idag har jag kunnat ha fönsterlamporna tända. Lycka! :D

 

 

Efter det att vi var klara med det samt vänt på den andra kontakten så att den blev "normal" (tändes åt rätt håll) satte vi oss framför tv'n. Jag var jättetrött och somnade. När jag vaknade var grannarna här och alla stod och jobbade i köket.

 

 

Jag strök en svart linnelöpare och våra nyinköpta turkosa bordstabletter. För att bryta av ytterligare satte jag vasen med tulpaner i mitten.  Det blev fint. Jag dukade med vårt finporsllin och finbestick. Nu står allt så lättillgängligt och vi har sagt att allt ska användas nu, så det var ett gyllene tillfälle att duka idag då. :)

 

 

Till förrätt åt vi avokadohalva med röra (gräddfil, rödlök, rom) och två bitar lax.

Till huvudrätt blev det kycklingfiléer som var tärnade och som låg i en sweet chilimarinad som den även stektes i. Till det blev det en god sallad och potatisgratäng. 

Till båda rätterna blev det vitt vin och vatten.

 

 

Efter maten spelade vi lite Guitar Hero II. Men eftersom grannarna inte är vidare musikaliska tyckte de inte att det var så kul utan vi försökte istället hitta spel där vi kunde spela alla fyra eftersom det finns fyra kontroller. Det blev krigsspel, vilket inte alls är min favorit. Det var allt annat än lätt att förflytta sig där och hålla reda på allt.

 

 

Vi provade även bilspel (tyvärr bara för två) samt flygplansspel.

 

 

Vid 23-tiden åt vi lite ost och kex. Mumsigt och ett bra alternativ tycker jag istället för en massa godis och snacks. :) Efter det att i ätit plockade vi undan allt utom stekpannan, som Kalle tar imorgon. ;)

 

 

Grannarna gick efter det och jag och Kalle satte oss och spelade lite på demon av GH III. Det var skoj. Jag fick faktiskt högre poäng än honom på två låtar, och det lyckas man inte med i första taget. :) Dock klarade jag inte av att spela så länge eftersom jag har ont i höger handled, arm och axel. :( Så jag får verkligen vara försiktig nu. 

 

 

Vädret idag har varit spännande. Det har verkligen varit snöstorm emellanåt, men bara en stund. Sen har det upphört. Men kallt har det varit hela dagen. Ca -5 på dagen. Hur kallt det är nu vet jag inte.

 

 

Nu är det sängdags. Det ska bli skönt. Jag hoppas att jag orkar och klarar av att måla lite golvlister, hyllan till mikron, konsollerna, tavellisterna och att vi får upp taklisterna. Dessutom skulle vi behöva åka och källsortera och det kan vara skönt att göra det i lugn och ro på helgen och slippa göra det i veckan efter jobbet när man redan är så trött.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards