Alla inlägg den 4 mars 2008

Av Patricia - 4 mars 2008 20:53

Jag har i stort sett packat klart och vi har fått dit  sladdlister till plafonderna samt fått dit kåporna så att taket ser fint ut.

 

 

Vi diskar i diskmaskinen och hoppas på att det inte läcker, vilket det inte gjort hittills (peppar peppar).

 

 

Snart  ska vi förhoppningsvis börja skruva dit bänkskivan i underskåpen, men inte förrän Kalle kollat av med Martin om vi ska ha en list mellan bänkskiva och vägg vid kranen då det är ett ganska stort glapp där. I värsta fall blir inget mer gjort ikväll och istället tar jag en skön dusch och går och lägger mig tidigt. Det behövs nästan om jag ska vara pigg imorgon tror jag.

Av Patricia - 4 mars 2008 14:41

Vi har vatten i köket. Äntligen! Det fick vi igår.

Det är så underbart skönt att det knappt går att beskriva. Det är så mycket smidigare nu på så många sätt. Slippa gå ut i badrummet för att hämta vatten eller diska. Betydligt större hoar att diska i. En högre kran. Duracell kunde sitta själv i hon imorse och dricka vatten. Förr fick jag hålla i kranen så att hon kunde dricka då kranen var för låg.



Själv mår jag sådär. Är så innerligt trött och har ont i nacke och rygg. Var ute och gick en promenad med grannen Sofie igår. Det var skönt, men gjorde ont. Idag på lunchen var jag och G ute och gick en promenad samt bytte en kavaj till hans mamma. Tittade lite i affärer efter en vårjacka men hittade inte något jag gillade i de få affärer jag kollade. Hittade en jättesöt rödvitrutig tunika som jag gillade, men inte för 399:-. Det var lite väl dyrt tyckte jag med tanke på hur mycket pyssel jag skulle vilja ha och köpa.



Det är underbart väder ute, men fortfarande kallt.



Om en timme ska jag fixa naglarna. Idag kommer jag att få skäll. Fyra naglar har bokstavligt talat gått åt helvete varav en gjorde det ordentligt imorse när jag skulle ta på mig mina stövlar. Det började blöda och gjorde såååå ont! Hur hon ska kunna göra något med den vet jag inte, men vi får väl se om hon kan. Det hoppas jag.



Ikväll ska jag packa. Imorgon bitti åker vi ett gäng från jobbet till Arlanda stad för konferens. Det ska bli trevligt. Än så länge har ingen panikångest kommit. Och anledningen till att jag väntar den är att jag har noll koll på situationen. Jag vet att jag blir upphämtad vid jobbet 6.30 Sen vet jag inte mer. Men jag försöker koppla av och bara gilla läget istället. För någon av dem har säkert koll. :)



Och idag känns det som att det mest bara strular på jobbet. Någon hade tagit den moustrap som jag använde. Personen som tagit den har varit mammaledig och ett antal personer har haft den sen efter henne. Men den hade hon tagit igår och inte lämnat någon lapp om detta. Ej heller kopplat in mitt tantentbort utan bara lämnat allt utdraget.  Blir man glad då? Nej! Har något väldigt ålderdomligt här nu som jag känner inte funkar, så jag ska kolla hemma vad jag har och ta med mig det på fredag. Så just nu har jag musen mellan mig och tangentbordet. Kalle har det så på sitt jobb, men det funkar inte så bra för mig, men bättre än att ha det normalt till höger om tangentbordet. Allt för att få så lite ont som möjligt.



Nu ska jag ta itu med nästa lista innan jag slutar om en stund.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards