Alla inlägg den 15 mars 2008

Av Patricia - 15 mars 2008 23:27

Kunde ju inte låta bli att bara vara, så jag flyttade ut mikron i köket och satte kaffekokare och kvarn ovanpå den (Duracell har pinkat på kaffekvarnen innan).

 

 

Sen kunde jag inte låta bli att flytta lite saker som stod ovanpå torktumlaren in i de hyllor som inte passade i köket (får ta foto på dem sen) som jag innan idag ställde ovanpå vår lilla frys ute i grovköket. Där fick jag plats med massor med saker. Det gör att det ser mindre plottrigt ut nu och jag är supernöjd. :)

 

 

Ska nog ta och sätta mig och lyssna på övningarna jag fick i onsdags. Har fortfarande inte gjort det. Jag skäms faktiskt. 25 min tror jag att de tar. 

Av Patricia - 15 mars 2008 22:56

Jag och Kalle slet med saker ända fram tills grannarna kom och ringde på (8 min för tidigt).

 

 

Jag har plockat undan allt från renoveringen i grovköket så att det är ett grovkök igen. Organiserade allt som låg på en gammal täckskiva i olika lådor som nu står i skafferibokhyllan (OBS KALLE!) tillfälligt. ;) Mycket åkte ut i förrådet och nu kan jag äntligen ha torkställningarna uppe. Jag tvättade lite till som Kalle fick hänga upp precis innan vi skulle iväg. Själv gjorde jag pizzadeg som fick stå och jäsa medan vi bowlade.

Jag flyttade även tillbaka kattlådorna från under trappan ut till grovköket igen. Och då såg jag att det behövde dammsugas så hela nedervåningen har blivit dammsugen idag. Övervåningen får jag ta imorgon. 

 

 

Kalle började fixa med trälister runt om på bänkskivorna idag. Det blir jättefint.

 

 

Vi åkte iväg och bowlade en timme. Jag skulle ljuga om jag sa att jag var nöjd med City Bowl i Linköping. Sämre och långsammare service är svårt att hitta. Den bana jag spelade på strulade en hel del, vilket blir ett irritationsmoment till slut. Men trevligt hade vi ändå. Några spärrar och en och annan strike fick jag till. Annars gick det inte vidare bra för mig.

 

 

När timmen var över åkte vi hem igen och började med pizzorna. Det blev många, stora pizzor på tredubbel sats. Det var gott om plats för alla och alla sex hjälptes åt med ingredienser, deg och ihopsättande.  Dock blev de lite svampiga i mitten tyckte jag när vi åt. Jag vet inte om det var att vi hade för många inne fastän vi körde med varmluft, eller vad det var. Men de varit väl ok.

 

 

När vi ätit plockades det undan och vi fixade dip och hällde upp chips. Sen var det dags att sätta sig i soffan och titta på Melodifestivalfinalen.

 

 

När vi hört samtliga tio bidrag hämtade jag (på Hannas begäran) papper och pennor. Vi skulle "rösta" 1:a, 2:a och 3:e plats. Alla sex fick sen läsa upp deras gissningar och jag sammanställde på ett papper.

Totala omdömet blev:

1:a Charlotte Perrelli

2:a BWO

3:a Sanna Nielsen

 

 

Själv röstade jag:

1:a Charlotte Perrelli

2:a Sanna Nielsen

3:a BWO

 

 

Och vem hade mest rätt? Jo jag. ;)

 

 

När Melodifestivalen var över gick grannarna hem. Jag och Kalle har plockat undan, tömt och laddat diskmaskinen, stängt av torktumlaren (jag satte igång en maskin tvätt när vi kom hem från bowlingen) och ställt ut lite saker i köket så som kaffekokare, kaffekvar, brödrost m m, som stått på köksbordet innan. Men det är det slut med nu.

 

 

Och nu sitter vi här, i varsin soffa. Matrix är på i bakgrunden på TV3.

Det är trevligt att ha gäster, men det är skönt när det bara är vi två också. :) Och en sak är säker. Jag är trött! Men vi har haft en jättetrevlig och produktiv lördag.

Av Patricia - 15 mars 2008 13:05

Ytterligare ett påskkort har dykt upp på pysselbloggen. :)

Av Patricia - 15 mars 2008 12:58

I eftermiddag ska vi bowla med våra två grannpar som vi umgås med. Två banor är bokade  kl 16. Det ska bli kul. Det var över ett år sen jag bowlade.

 

 

När vi gjort det åker vi hem till oss och gör hemgjord pizza, eller flera olika pizzor. Vi har köpt ingredienser innan i veckan. Skinka, ananas, tonfisk, oliver, räkor, champinjoner.

 

 

Sen kl 20 är det Melodifestivalfinal. Den ska vi titta på här hos oss. Det är tradition att se finalen hos oss. Vi har nog gjort det nästan varje år sen vi flyttade hit tror jag, så detta blir femte gången.

 

 

Jag hoppas det blir trevligt, men det blir det säkert. :) 

Av Patricia - 15 mars 2008 12:22

Idag ringde Kalles klocka klockan 9. Jag steg upp 9.30 och satte mig för att pyssla lite och få iordning lite i rummet. Lite hann jag innan Kalle steg upp.

 

 

Han gick ner och fortsatte sätta silikon på kakellisten vid bänkskivan fast idag på ovansidan av den. Jag kom ner och körde igång en maskin tvätt, började plocka undan  i grovköket, tog ut de tomma flyttkartongerna från mitt pysselrum, tömde torktumlaren och hjälpte Kalle när tejpen skulle bort. Det skulle vara skönt om man fick bort det mesta om inte allt i grovköket så att man kan få upp torkställningar och tvätt. Vi har ju en del tvätt att tvätta igen.

Ska gå och kolla om första laddningen tvätt är klar.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards