Alla inlägg den 26 mars 2008

Av Patricia - 26 mars 2008 23:23

Hockeymatchen ikväll var bra. Det var bra hockey tycker jag. Och extra bra var att Linköping vann så att de leder nu med 2-0 i matcher. :)

 

 

Kalle hade problem med våffeljärnet, men efter att ha fått banka ur den första laggen och diskat det så blev det jättegoda våfflor.

 

 

Har fortfarande ganska ont. Jag har tagit ett litet glas med juice och sprit, men har fortfarande ont. Och jag tyckte jag hade en en del sprit, men tydlign inte. Men jag är ju inte ute efter att bli full och vill inte bli det heller. Det räcker att jag mår lite illa utan sprit. Och vetekudden har jag hela tiden. Jag hoppas jag kan sova. Det blir nog inte jobb imorgon med tanke på hur ont jag har fortfarande. Förb. #@%§! 

Av Patricia - 26 mars 2008 19:25

Nu har jag lagt upp två nya kort som våra grannar ska få. Det är grannar vi inte umgås med mer än kanske två gånger varje år.

De har iallafall fått barn nummer två nu förra veckan, så för att visa att jag är en god granne, har jag gjort kort till dem. Ett till bebisen och ett till storasyster. 

Av Patricia - 26 mars 2008 19:17

Snart börjar hockeyn. Semifinal 2 mellan Linköping och Färjestad. Det ska bli kul att se. Problemet är att det är Grey's ikväll också. Så är inte matchen väldigt spännande kommer vi nog att se lite Grey's och hoppa mellan kanalerna. :)

 

 

Och eftersom vi har våffelsmet kvar från igår blir det våfflor även idag. :) 

Av Patricia - 26 mars 2008 17:08

Jag har så ont att jag inte kunde göra vid mig och ta mig till samtalet idag. Det retar mig att jag får så ont att jag blir helt förlamad.

 

 

Jag har kunnat fixa lunch och värma vetekudden, men det är ungefär det enda. Nu i eftermiddag har det varit väldigt jobbigt och har bara legat i soffan. Det är tur att man har allt (utom nässpray) inom räckhåll i soffan. Stopp i näsan är jag, rejält. Men jag får vänta med nässpray tills Kalle är hemma. Jag tar mig inte dit upp till sovrummet.

 

 

Katterna var lite jobbiga imorse, men de har tack o lov lugnat sig och legat och sovit. Och just nu kom Tudor och är jättekelig. Så han ska få lägga sig i mitt knä nu. 

Av Patricia - 26 mars 2008 17:06

Var inne på Anitas sida när jag hittade detta lilla test.

Tänkte att jag kunde kolla lite hur det gick. Det gick rätt bra tyckte jag. 

Av Patricia - 26 mars 2008 11:05

Som om det inte var tillräckligt så ar nu olidliga veckan dykt upp, tre dagar sen. Och jag verkar ha den turen att det blir en jävlig omgång. Tog en tablett imorse och det är som om jag inte tagit någon och det har inte ens kommit igång ordentligt. Jag hoppas jag kan gå på samtalet idag, men som det känns blir sannolikheten för det mindre och mindre. :(

 

 

FAAAN! 

Av Patricia - 26 mars 2008 08:59

Jag var jättetrött igår kväll. Vi kom isäng i bra tid. Vi låg och pratade och tittade lite på tv. Jag somnade och Kalle låg och läste. Kände att jag sov lite oroligt när han läste. Jag brukar inte reagera alls på det. Ska lägga fram min ögonmask så tar jag på den nästa gång. Har inga problem att sova med den.

 

 

När han skulle släcka bad jag honom öppna fönstret i sovrummet. Jag tyckte det var väldigt varmt där. Sen har jag pendlat mellan bastu och frys hela natten. Jag tappade räkningen om hur många gånger jag vaknat till vid 22 ggr. Och nu imorse kände jag mig febrig och hängig. Så jag är hemma. :( Ska dock verkligen försöka gå på mitt samtal i eftermiddag. Jag har skrivit ner om  min brist på självkänsla. Detta papper ska jag ha med idag. Ska titta igenom det och se om jag kommer på fler saker att skriva upp där.

 

 

Solen skiner idag. Det är skönt att se. Hoppas det kan töa undan massor också. Det är lite väl vitt här tycker jag. 

 

Jag har fått i mig lite frukost iallafall. Det smakade inte mycket. Därför åt jag inte upp den heller. En Ibumetin blev det också.

Nu blir det vila. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards