Alla inlägg under februari 2007

Av Patricia - 27 februari 2007 15:31

Nu har jag tagit fram receptet på minestronesoppa och skrivit upp det vi behöver till middagen på lördag. Jag blev supersugen på det nu, men det är bara att hålla sig till lördag. Det ska verkligen bli gott. :) Imorgon ska jag handla så jag inte behöver tänka på det senare i veckan när fler och fler tänker handla. Tycker ju inte o matt trängas.

Av Patricia - 27 februari 2007 15:18

Fick tag på kvinnan på bemanningsföretaget.Företaget som behöver vikarien har inte bestämt sig ännu. De skulle besluta sig i början på veckan. Personligen tycker jag att vi mer eller mindre är på mitten av veckan nu, men men.Hon hade iallafall inte hört något än men trodde hon skulle få höra något imorgon och så fort hon vet något hör hon av sig. Det verkar dessutom som att den som får tjänsten börjar jobba på måndag och inte nu på torsdag, som jag uppfattat det.Så det är bara att vänta ett tag till.

Urk

Av Patricia - 27 februari 2007 14:52

Var ute i grovköket för att hämta lite mer ved ur vår trädgårdskorg och höll på att kräkas när jag stod lutad över korgen. Fick en jättestor, sur uppstötning och jag var inte långt ifrån att verkligen spontankräkas. Tack o lov lyckades jag hålla mig. Det var riktigt äckligt. :(Innan dess hade jag funderat på att äta lite lunch, men är inte sugen på det längre.Fortsätter nog istället att läsa i Blonde om Marilyn Monroes tragiska liv. Fy faaan vad det var synd om den kvinnan.Det är ca 2 plusgrader och det småsnöar här.Snart ska jag försöka få tag på bemanningskvinnan, för fjärde gången idag. Jag får hela tiden en ny tid när hon ska vara tillbaka. Vi får väl se.

Av Patricia - 27 februari 2007 13:38

Det var snabbt som hon ringde tillbaka från Panduro. Det är bra service där när man kontaktar dem. :)Jag fick ett kollinr som jag skrev in på Postens hemsida. Vid midnatt var det i Jönköping, så har jag tur kan det vara på mitt uthämtningsställe redan i eftermiddag eller imorgon. Härligt. :) Något skoj att se fram emot. :)Nu hoppas jag bara att alla ställen är duktiga och registrerar paketet så att jag kan se det.

Av Patricia - 27 februari 2007 13:28

Brunnskillen har stängt av vattnet för mig, så det fick bli ett glas saft istället. Dock saft med endast lite socker.Tydligen är det en läcka i bottenkranen på pumpen. Killen hade inte tillräkligt med reservdelar med sig, så han skulle åka och hämta det. Vi får väl se hur lång tid detta tar. Förhoppningsvis är det lagat idag.

Av Patricia - 27 februari 2007 12:15

Jag har då och då gått in på Panduros hemsida för att kolla upp hur det går med mitt pysselpaket. Nu står det att det gick iväg den 24:e feb. Dock kan jag inte spåra paketet än, men jag hoppas det kommer snart.Gissa om jag ska ta in posten idag och kolla om det ligger en liten lapp. :) Finns lappen där åker vi och hämtar ut det ikväll. *hoppas hoppas hoppas*Uppdatering:Jag ringde dem. Det är inte ivägskickat än, även om det står det. En kvinna där ska hjälpa mig att få ett kolli-nr så att jag sedan kan spåra paketet. Nåja, den som väntar på något gott. :)

Av Patricia - 27 februari 2007 12:02

Vet inte om det är en förkylning eller vad det är, men jag känner att jag inte orkar så mycket idag.Maken var supergullig och fick undan all disk imorse innan han åkte till jobbet. Tack bajbi. :)Vi skulle behöva dammsuga, men det får vänta. Det går att sopa.Eldar i kakelugnen, ska snart krypa ner under min fleecepläd (som Pluttan äntligen "övergett") och läsa lite. Det blir nog mycket te idag.Det jag måste göra är att kolla och skriva upp vad som behövs till middagen vi ska bjuda på på lördag. Det ska jag nog klara av. :)

Av Patricia - 27 februari 2007 11:08

När vi gick och lade oss igår läste jag några sidor till i "Att välja glädje".Här kommer skörden av saker vi ska tänka på:* Jag strålar ut helt olika attityder beroende på mina tankar.* Jag är inte ensam om effekten av mina tankar.* Jag har ansvar för varje tanke jag tänker om en annan människa.* Mina tankar och min attityd är skapande.* Jag kan ändra alla tankar jag har om ett barn, en elev, en kund, en medarbetare, min partner...* Det är på tankens nivå all förändring startar.* I varje möte med en annan människa kan jag få reda på något om mig själv.* Mina tankar om andra människor är meddelanden till mig - om mig själv.* I varje möte med en annan människa kan jag få reda på något om mig själv.* Varje tanke jag har om en annan människa skapar antingen glädje, harmoni och balans inom mig själv - lycka - eller någon form av störning, irritation och avstånd - olycka.* Kan lycka vara ett val?* Mina möjligheter att känna frid, glädje och lycka är ett val som jag kan påverka* Det är mina tankar om det som händer mig som bestämmer mina känslor.* Ändrar jag tanke ändras min känsla.Det är kanske svårt att förstå när jag bara tagit de fetstilade meningarna ut boken, men det är mest minnesanteckningar till mig och maken. Men jag skulle bli glad om kanske någon mening skulle hjälpa någon annan också. :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards