Alla inlägg under februari 2007

Av Patricia - 24 februari 2007 23:16

Vi kom iväg till hockeyn, parkerade bilen på en av kontorets platser och gick bort till Cloetta Center. Det tog ca 20 minuter att promenera i ganska hurtig takt.Matchen var inte vidare bra. Det var först i tredje perioden det hände lite.Maken var besviken för att det inte serverades muffins i pausen utan kanelbullar. Stackars älskling. Det var det enda han såg fram emot. Men vi klämde ändå i oss några stycken. Vi hade ju inte hunnit äta ngåon lunch innan. :)Matchen slutade 4-0 till LHC, vilket var rättvist eftersom Linköping var bättre än MIF.Efter matchen promenerade vi tillbaka och vidare förbi parkeringshuset för att hälsa på en kompis. Väl där fick vi te/kaffe och mjuk pepparkaka. Vi hade jättetrevligt och pratade om allt möjligt.På väg hem började det snöa och snöade mer och mer ju närmre hem vi kom, så vi begav oss nog i rätt tid. Väl hemma gick jag över till grannkatterna och gav dem lite nattamacka. :) De var så tacksamma så.Maken har gjort varma mackor som vi nu ska äta och titta lite på tv.Så, onyttig mat, men nyttigt med lite motion. :)

Av Patricia - 24 februari 2007 13:07

Pluttan har blivit en riktig knäkatt, makens knäkatt. Nu ligger hon där igen och blir klappad och kelar. Hankatten och minstingen tittade vääääldigt förvånat och lite irriterat på pluttan.Lite foton lyckades jag ta på kelandet. Jag ska ta och redigera något sen för att återigen lägga upp här. :)

Av Patricia - 24 februari 2007 11:57

Idag sov vi till 9.20 när telefonen ringde. Det var grannarna som berättade att de ska åka iväg och kommer hem imorgon kväll. Vi ska vattna deras katter.Efter samtalet steg vi upp och åt en härlig frukost med nykokta ägg och ciabatta (frysta som värms i mikro i vårt fall), olika sorters pålägg, juice (ej färskpressad) och kaffe. Det var mycket gott. Radion var på och spelade "Ring så spelar vi" på P4, som hör lördagen till. Vi löste Melodikrysset också idag, för ovanlighetens skull. Det var lätt. Anders Elderman gjorde en liten blunder som kallade Lihkören för LIH-kören när de sjöng rövarsången. :) Ja den mannen *suckar*.Efter det att vi löst krysset tog jag ett vaaaarmt bad (40,5 grader) och läste lite. Hankatten låg i korgstolen och sov. Det var varmt och gott därinne och så gillar han att hålla mig sällskap när jag badar. Det var extra spännande idag när jag hällde upp vattnet tyckte han. Jag hade nämligen i lite blå badbomb och han stod och kollade över kanten väldigt fascinerat när den löstes upp. Supergullig.När maken kom in när jag duschade, hoppade hankatten ner och jamade järnet som om det var supersynd om honom. Det visade sig att han var jättesupermegakelig och världen höll på att gå under p g a detta. Det skulle man iallafall kunna tro när man lyssnade på hans olyckliga jamande. Maken fick således sätta sig på golvet och tokkela med hankatten.Nu blir det bodylotion då det kliar p g a att huden är jättetorr. Sen blir det fixning av hår och ansikte samt hitta bra kläder att ha på hockeyn. Min tanke är fortfarande att vi ska promenera en bit för att få lite motion idag.Efter hockeyn ska vi hem till en kompis för att se hans "nya" lägenhet och bara umgås. Sen blir det hemfärd.Jag känner mig gladare idag, men är lite orolig över att jag för tredje morgonen vaknar med dundrande huvudvärk. Jag vet dock varför jag haft huvudvärk. Imorse drömde jag t ex om att jag kämpade och spände mig för att jag åkte längdskidor i en tävling. Igår morse sprang jag och i förrgår simmade jag. Inte kul att vakna av att ha så fruktansvärt ont i huvudet och smärta som går ner i axlar och mellan skulderbladen. Tack o lov försvinner huvudvärken hyfsat fort (på någon timme), men nu vill jag inte ha den mer.Vad är det för fel på min kropp egentligen?

Av Patricia - 23 februari 2007 21:20

och gillar katter ska du gå in på denna sida. Där är söta bilder på katter och texter som får dig att dra på smilbanden.Enjoy. :)P.s Om du vill se ännu fler ska du trycka på previous längst ner på sidan. Då kommer du till tidigare bilder. Det finns massor. :)

Av Patricia - 23 februari 2007 19:06

Jag har inte hört ett ljud från bemanningsföretaget om intervjun jag var på i måndags. Så det lär väl dröja till tidigast måndag innan jag hör något, om de bestämt sig då.Ju längre tiden går känner man sig mer och mer osäker och just nu känns det som att det inte är jag som kommer få det jobbet. Dock känns det inte helt kört. Jag har fortfarade ett ställe där jag känner att jag har en lite större chans, men de har inte velat intervjua än förrän de ska bygga om nu i mars. Så vi får väl se vad som händer.

Av Patricia - 23 februari 2007 18:21

Var fullkomligt förstörd efter förra inlägget. Tjöt hejdlöst och kom fram till att det var lika bra att gå och lägga sig i sängen. Hankatten gjorde mig sällskap och försökte sitt bästa att trösta mig. Han kan vara en riktig sötnos.Jag hann sova en liten stund. Sen ringde föräldrarna för att berätta att badrummet var klart. Vi pratade om allt möjligt.Maken kom hem lite tidigare från jobbet eftersom jag var så ledsen. Han lade sig hos mig en stund. Sen gick han ner och började med maten. Jag kom ner en stund senare och hjälpte till.Nu har vi ätit. Det blev korv stroganoff, ris och jättemycket ärtor.Ev blir det ett bad snart. Jag känner att jag behöver det.

Av Patricia - 23 februari 2007 14:40

Var hungrig och värmde pastan som var kvar samt lite köttfärssås. Tog de sista goda oliverna och lade ovanpå.Trodde tydligen att jag var en bläckfisk och kunde hålla fler saker än som gick. Tappade allt och har nu inget att äta. :( Det värsta var att jag blev så fruktansvärt ledsen.Jag HATAR att gå hemma och inte ens ha bilen. Jag är verkligen fast! Att gå här hemma ger mig dåligt samvete för att jag inte vill hålla på att städa fastän det behövs.Jag vill klä upp mig och sminka mig och ha ett ställe att gå till där jag gör nytta varje dag.Jag önskar hon ringde idag från bemanningsföretaget och gav mig glädjande besked helst, men bara ett besked.Nu blir det ingen mat. All lust till allt har försvunnit och jag vill bara gömma mig under täcket.

Av Patricia - 23 februari 2007 13:13

Idag kom ett trevligt brev. En bröllopsinbjudan till kompisars bröllop i vår.Först blev jag jätteglad för det var längesen vi gick på bröllop nu.Sen fick jag lite dålig samvete, säkert av en onödig anledning. I lördags träffade vi nämligen på den blivande bruden och jag frågade snällt och vänligt när bröllopet var eftersom jag hemskt gärna skulle vilja se dem gå nerför bröllopsgången. Hon svarade lite svävande att mer info skulle komma lite senare, varpå jag svarade att jag såg fram emot det.Därför blir jag nojjig nu.Har vi blivit bjudna för att de vill ha oss där?Har de bjudit oss för att vi bjöd henne (de var inte ihop då) på vårt bröllop?Har de bjudit oss för att de kände sig tvungna för att jag frågade i lördags?Jag hoppas innerligt att det är för att de vill ha oss där.Och jag tycker inte det är något jag kan fråga henne om heller. Det vore oartigt och knäppt.Jag ska nog bara tacka, ta emot och tacka ja till inbjudan.Och ett vackert bröllopskort ska göras. :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards