Alla inlägg under januari 2007

Av Patricia - 20 januari 2007 18:44

Det blev ett bad för mig med. Det var underbart. Rakning blev det också.Har klätt mig lite fint och, hör och häpna, t o m sminkat mig, fastän vi inte ska någonstans.Jag känner mig, för första gången sen nyårsafton, läcker och även sexig. Vilken underbar känsla. Den har jag inte varit bortskämd med på länge.Maken är i full gång med att förbereda till kvällens pizza. Det doftar jättegott och degen står och jäser.Det ska bli sååååå gott. :)

Av Patricia - 20 januari 2007 14:52

Nu har jag hällt upp ett varmt bad till maken och stoppat ner honom där. jag har tänt många ljus överallt i badrummet och nu ligger han där och tinar, stackarn.Handduken ligger i torktumlaren, beredd att bli varm inför när maken är klar.Jag ska gå och ta nya kläder till honom att ta på sig efter badet.Efter det ska jag börja på ren nr 2. Har ju lovat mamma en tomte med ren också. :) Så det är lika bra att sätta igång med den. P.s Snön lägger sig och det börjar bli vitt här. Vackert. :)

Av Patricia - 20 januari 2007 14:13

45-50 minuters stavgång blev det samt att vi tog ett krafttag på garageuppfarten när vi var tillbaka.Alla presenningar och snören är borttagna och samtliga sex lastpallar är ställda under garagetaket. Det känns jätteskönt.När vi stod höll på nu på uppfarten började det snöa och det ökar sakta men säkert. Mysigt. :)

Av Patricia - 20 januari 2007 11:53

Dagens middag är bestämd, av mig. :) Det blir hemmagjord pizza. Det blev ju så gott förra gången så vi måste ju göra en repris av det. Men det blir kanske lite annorlunda fyllning idag.Hmmmm...jag hoppas vi har tillräckligt med ost bara.

Av Patricia - 20 januari 2007 10:43

Fick precis denna lilla film av en kompis. Den var häftig. De, kan man nog lugnt påstå, är träffsäkra. :)Titta och njut! :)

Av Patricia - 20 januari 2007 10:27

Vad gör man när man inte kan somna? Som inatt. Både jag och maken var vakna och fullt pigga vid 2-tiden inatt. Ingen av oss hade sovit middag så jag förstår inte riktigt varför vi var så pigga.Jaha, vad gör man då? Jo, man har sex. Det funkar hur bra som helst. En rejäl orgasm och sen kan man sova gott. Det är som om kroppen töms på all den energi som finns och man blir totalt avslappnad. Vi somnade ganska fort och sov gott inatt sen. :)Och har man ingen partner kan man alltid fixa det själv.Dagens tips från lilla mig. :)

Av Patricia - 20 januari 2007 10:22

När jag kom in i mitt pysselrum och tittade ut genom fönsterna, var det något som inte var som vanligt. Stalltaket hade något konstigt uppe på sig, nämligen en granne. Taknocken ska lagas. Jag är imponerad att han över huvudtaget vågar vara där uppe. Det är ju ändå några meter upp.Så förhoppningsvis ska inte hästarna få för mycket snö på sig i helgen. Snö kommer de dock att få, eftersom den nock han sätter nu är fortfarande för "liten" och snön virvlar in under den och ner i stallet. Men bättre det än ett två, stora, öppna hål i taket.Jag hoppas så för hästarnas skull att de byter ut den helt sen.

Av Patricia - 20 januari 2007 00:03

Japp, du läste rätt.Jag ska gå i skola. Jag ska bli elev igen. Och jag kommer att ha en snygg och attraktiv lärare. Undrar om man kan muta honom för att få högre betyg på något sätt.ABBA's "When I kissed the teacher" dök upp i mitt huvud. :)Jo, maken är så supergullig och sitter nu och gör en Webskola till mig där jag ska få lära mig lite olika saker. :) Den ser jag fram emot att få lära mig. Det ska bli intressant och spännande. :)

Ovido - Quiz & Flashcards