Alla inlägg under februari 2008

Av Patricia - 12 februari 2008 07:54

Maken var så duktig igår kväll som uppdaterade bilderna på köksrenoveringssidan. Detta trots att han var jättetrött.

Bra jobbat älskling!



Själv gick jag och lade mig närmre 23.30, jättetrött. Jag låg och läste max 5 sidor innan jag slocknade. Jag sov när maken gick och lade sig.



Å andra sidan låg han och sov idag när jag steg upp. Hittade kläder ganska fort, klädde på mig och gick ner. Fixade frukost, gjorde vid mig och sade hej då till maken innan jag åkte till jobbet.



Nu sitter jag här igen. Har precis ätit frukost och dricker Ramlösa Blåbär idag. Den var överraskande god. Måste få i mig mer vatten. Märker att jag samlar vatten. Ringarna sitter lite tight, vilket inte är skönt och det gör de inte i normala fall. Så jag hoppas att det ger sig snart.



Men nu är det dags för lite arbete. :)


Av Patricia - 11 februari 2008 22:37


Nu är pysselbloggen uppdaterad med ytterligare två kort jag gjorde igår, ett födelsedagskort och ett allmänt kort.

Av Patricia - 11 februari 2008 22:24

Efter det att vi ätit plockade jag och maken undan medan svärfar satte sig i vardagsrummet.

 

 

Efter det var det bara på med målarkläderna, ut i köket och börja dammsuga upp allt sågspån (eller dyl från OBS-skivorna) som låg på golvet efter dagens sågande. Det tog ett bra tag. Grovdammsugaren vi lånat är lite gnällig och känslig. Men jag fick upp allt.

 

 

När jag var klar med golvet dammsög maken taket för att få det så dammfritt som möjligt medan jag skuvade loss fyra kontakter i taket. Det gjorde lagom ont i axlarna.

 

 

När vi var klara gick maken ut för att hämta färg, tråg och roller. Jag började rolla, men kände att jag inte klarade av det. Istället rollade maken och jag målade längs takkanten där det behövdes, vid stolpen samt runt kontakterna. Jag fyllde på färg till maken när det behövdes också samt höll lite reda på hankatten och pluttan som prompt skulle kolla vad vi gjorde.

 

 

Vi var klara mellan nio och halv tio. Imorgon bitti ska de måla taket en andra gång samt en massa annat. Strax ska maken ta foto på taket hur det blev nu efter en strykning. Sen ska han lägga upp dagens foton. Det har hänt en hel del dag. Duktiga har de varit, men det har jag med. Jobbat 8,5 timmar, handlat en massa mat, diskat efter middagen som jag plockade fram, dammsugit, kopplat loss kontakter, målat och tagit foton på korten jag gjorde igår. Inte så illa pinkat av mig. Jag är jättenöjd. 

Av Patricia - 11 februari 2008 18:18

Efter jobbet åkte jag för att handla mat.

Dock blev jag smått irriterad då det visade sig att mataffären ändrat "regler" för deras erbjudandekort. Och det hade ju inte jag med mig. Grrrrrr. Det hade maken. Vi fick bara ett när vi sökte det. Så det var lite erbjudanden som jag fick gå miste om. Inte kul.

 

 

Jag plockade åt mig Gorbys, lasagne och kyckling som middagar. Höll på att bli påkörd på parkeringen då kärringen inte tittade att jag redan körde ut när hon med full gas började köra. Grrrrrrrrrrrrrrrrr.

 

 

Kom hem. Maken hjälpte mig in med matvarorna och började plocka in när jag försökte ställa in bilen i garaget för att mötas av en gipsskiva som stod lutad mot väggen så att jag knappt kom ur bilen. *suckar*

 

 

Nu har jag tagit fram maten, vilket jag skulle. Men istället för att leva med en Alfons Åberg, lever jag nu med två, som "ska bara". Det är inget de måste göra innan vi äter.  Och kycklingen blir svalare och svalare ju längre tiden går. 

Av Patricia - 11 februari 2008 11:29

Jaha, den 5-6 mars ska vår arbets"grupp" tydligen till Arlanda stad på möte. Där kommer vi att träffa andra som jobbar med liknande saker från andra delar av Sverige.

Vi kommer att sova över och åka hem eftermiddagen därpå.

Det blir säkert bra.

Av Patricia - 11 februari 2008 11:18

Arb.kamraten G ska ut och äta sushi med sin pappa på lunchen.



Jag är inte avundsjuk!

Jag är inte avundsjuk!

Jag är inte avundsjuk!



Jag ser fram emot att äta min tre smörgåsar. :S

Av Patricia - 11 februari 2008 09:22

Nu har jag fikat. Jag åt en klementin (mandarin?) och ett päron samt drack ett glas vatten. Så nu har jag fått i mig 1 ½ glas vatten totalt idag. Ingen juice.

Av Patricia - 11 februari 2008 08:10

Jag är ibland som katten Gustav.

Jag gillar inte mornar, och framför allt inte måndag morgon.



Kom inte upp förrän 6.15 idag. Hittade inget jag ville ha på mig. Pluttan var jättekelig så jag kunde knappt röra mig.



Väl nere möttes jag av hankatten som skrek och gnällde vid grovköksdörren. Han skulle in och ha vatten. Väl inne skulle jag tvätta håret och han bara gnällde. Vet inte varför. När jag tvättat håret satt han och skrek vid grovköksdörren igen. Ut med honom och sminka mig. 1 minut senare skrek han från andra sidan dörren och ville in. Redan nu var jag trött på honom.



När jag var klar fick jag med mig pålägget ut och skulle göra frukost och lunch (mackor i båda fallen). En skrek och en var gnällig. Minstingen sov nog fortfarande, precis som maken och svärfar.



När jag skulle gå väckte jag maken och önskade honom en trevlig dag samt bad honom att byta vatten till katterna.

Eftersom de kan behöva handla något, tog jag gamla bilen idag, för att upptäcka när jag kom ut att det stod 4 gipsskivor lutade mot bilen. Jag var tvungen att flytta på dem tvärs över garaget för att kunna få ut bilen. *suckar*. Var måttligt irriterad vid det här laget.



Bilen funkade dock bra och jag var på jobbet vid 7.30 Har precis ätit frukost och sitter med min lista. Har fått se lite partybilder från G's maskerad i fredags och han har fått se våra köksbilder.

Ovido - Quiz & Flashcards