Alla inlägg under februari 2008

Av Patricia - 23 februari 2008 14:20

Maken har varit i kontakt med en snickare som ska fixa våra bänkskivor. Han ska såga dem i rätt längder och fixa så att vi kan sätta beslag under till skarvarna så att det inte blir glipor som det var i det förra köket.

 

 

På måndag ska vi lämna in dem. Jag hoppas vi får in skivorna i bilen. Arbetet kommer att ta ca en dag och snickaren ska försöka hinna denna veckan senast till tors eller fre. Och det är ju bra eftersom tanken är att vi ska ha mmiddagsgäster på lördag.

 

 

Så nu är det bra om vi blir klara med allt annat till dess så att det bara är sågning och montering av diskho, fastsättande av bänkskiva och kakling. Bara och bara. Vi får väl se hur lång tid det tar. 

 

 

Maken  var fantastiskt duktig i torsdags kväll och fick in allt bråte i garaget där gamla bilen egentligen ska stå. Detta eftersom det blåste storm igår och spöregnade. Så trädgården ser lite bättre nu.

 

 

Men vi får väl ta och titta på min jättelista över det som återstår att göra för att vi ska ha ett färdigt, fint kök. *suckar* 

Av Patricia - 23 februari 2008 14:17

Jag bara sover känns det som. Jag orkar ingenting. Bara sova.

Har visserligen läst nästan 200 sidor idag, but that's it.

Och hankatten är så söt. Både igår och idag kommer han och lägger sig hos mig om det inte går att ligga på mig. Och visst får han det lille pälsklingen. Att känna hans värme är så mysigt. 

Av Patricia - 22 februari 2008 08:44

Hela kvällen igår sov jag mer eller mindre. Jag var så trött.

Och tröttheten sitter fortfarande i. Och varje morgon har jag haft ångest som jag trotsat, men imorse orkade jag inte längre. Så jag har sjukanmält mig och stannar hemma.

 

 

När jag ringde och sjukanmälde mig till uthyrningsföretaget sa min handläggare att hon behöver prata med mig om en sak. Direkt kom obehag och mer ångest. Vad har jag gjort fel? Är de inte nöjda? Vad är det? Men hon satt inte så bra till så vi skulle ta det vid ett annat tillfälle. 

 

 

Det gjorde absolut det inte bättre. Men jag får försöka lugna mig och inte förvänta mig det värsta. Och just detta är allt annat än lätt.

 

 

Men just nu gäller det att försöka få i mig frukost. 

Av Patricia - 20 februari 2008 23:53

Kolla in vad vi gjort ikväll i köket på renoveringssidan.

Lite skillnad, eller hur?! ;) 

Av Patricia - 20 februari 2008 21:44

Jag jobbar.

Jag renoverar kök.

Jag äter.

Jag sover.

Jag sover för lite.

 

 

På jobbet har jag äntligen blivit klar med min evighetslista.

Hemma jobbar vi lite varje kväll. Ikväll har vi t ex borrat i alla vitrindörrar och andra överskåpsdörrar samt hörnskåpsdörrarna nere. Vi har även satt fast handtagen. Jag funderar på att montera fast lite beslag i dörrarna när Grey's är slut, vilket det är strax. Få känna att det iallafall händer lite varje dag.

 

 

Jag har även haft samtal idag. Efter det åkte vi till en av våra grannpar som vi umgås med. Tjejen där fyllde år idag så idag blev vi bjudna på fika. Vi lyckades t o m bestämma två datum när vi ska umgås. Herregud. ;)

 

 

Imorgon är det jobb som vanligt och efter jobbet gäller utflykt till Bauhaus för att köpa  saker som drar ihop bänkskivorna. 

 

 

Men nu blir det lite mer kök. 

Av Patricia - 18 februari 2008 12:27

Jag är trött, lite nere.

Känner inte igen mig.

Mycket med köket.

Jag ska hitta glädje i allt igen.

Vill inte vara ledsen längre.

På jobbet är G så gullig och får mig att skratta mycket. Det uppskattas.



Har ingen ork att blogga.

Vet inte vad jag ska skriva.

Har en svacka nu, rent allmänt.



Men jag återkommer. Jag lovar.

Kökssidan uppdateras iallafall så ofta maken orkar och hinner. Så att man vet att vi lever.

Av Patricia - 17 februari 2008 10:57

Jag fick äntligen komma hem vid 16-tiden. Maken var på väg in i duschen när jag kom. Vi stod i köket och pratade om vad de gjort och vad som var kvar. Vi diskuterade lite olika lösningar. Sen hoppade han i duschen och gjorde vid sig. Vad jag gjorde kommer jag inte ihåg.

 

 

Vi kom iväg till stan strax efter 17 och stressade in till Forumteatern för att hämta ut våra biljetter. Senast 17.30 skulle biljetterna vara uthämtade. Vi delade på oss och jag gick till teatern och maken till BK för att köpa mat till oss. Jag upptäckte att entrén hade flyttat av någon anledning och ställde mig i kön. En enda person satt där och hanterade både bokade biljetter men även de som skulle köpa på plats. Jag blev mer och mer stressad, men vi fick våra biljetter till sist.

 

 

I lobbyn kastade vi i oss maten medan vi hälsade på andra gamla spexare och vänner.

 

 

Själva föreställningen var helt ok. Vi hade roligt.

När den var över åkte vi hem och tittade lite på tv. Vi tittade på "Se upp för dårarna" på TV4. (btw har vi fått TV3 nu bland våra kanaler på Canal+. Mycket trevligt.) Efter filmen var vi så trötta att vi gick och lade oss.

 

 

Maken satte klockan på 9. Själv vaknade jag 8.30 och låg och läste. Maken var jättetrött när klockan ringde och vi kom väl inte Men det ska inte hindra mig.

 

 

Vi gjorde frukost tillsammans. Jag sorterade och slängde post och plockade undan. Det såg ut som en orkan kombinerad med en svinstia både här och där. Lite besviken ska jag erkänna att jag var. Det tar inte lång tid alls att försöka plocka undan lite. Jag förstår att de hållt på länge på dagarna med renovering. Men när man är två stycken tar det inte lång tid att försöka hålla lite ordning. Man behöver inte leka hantverkare ända ut i fingerspetsarna och strunta i allt, för så kändes det. Och maken vet att jag mår verkligen dåligt när det är jättestökigt och skitigt. Så vi plockade undan och torkade av borden. Efter det kändes det betydligt bättre.

 

 

Nu har vi ätit frukost. Jag ska plocka undan och ringa kompisen M som jag bodde hos. Han ska komma bort till oss idag om han orkar och hjälpa oss i köket. Grannarna kommer förhoppningsvis också över och hjälper till. 

Av Patricia - 16 februari 2008 14:29

Jag ringde innan och pratade med maken. De var tre som höll på med köket. Jag blev dock inte riktigt klok på vad de gjorde, men det lär jag ju märka när jag kommer hem.

 

 

Maken frågade lite försiktigt om jag skulle komma hem snart, eller om jag väntade på att han skulle ringa. Jag svarade att jag väntar på att han ska ringa. Mer om det ordades inte. Och eftersom vi inte vet när svärfar lämnar vårt hus, har jag nu klätt om, tvättat håret och sminkat mig för att mer eller mindre vara redo att åka nästan direkt om det nu behövs i eftermiddag. Spexet börjar kl 18 och vi behöver ju vara där en stund innan. 

 

 

Jag undrar hur vi gör med mat idag. Vi kanske borde gå ut och äta efter föreställningen. Men i så fall måste jag äta något nu innan. Annars kommer jag att må riktigt dåligt ikväll och det vill jag ju inte. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards