Alla inlägg den 2 mars 2007

Av Patricia - 2 mars 2007 22:37

Vi brukar titta på Let's dance.Varje vecka har Lasse Brandeby gjort ett uruselt jobb. Han vill verkligen inte vara med. Han anstränger sig inte. Men ändå röstar folket så att han ska stanna kvar. Varför? Är det kul att se någon göra bort sig och låta de som verkligen kämpar åka ut?Droppen var nog idag när Anna och Tobias åkte ut. Ett jätteduktigt par som verkligen inte förtjänade att åka ut.Det som förbluffar mig mest är att jag inte förstår varför Lasse inte gör walk over. Det borde de kunna få. Ställ inte upp så blir de diskade och så kan de som vill istället få kämpa.Jag har tyckt om Lasse Brandeby innan, men tycker inte han tar ansvar. Om han inte vill vara med och vet att folk (läs idioter) röstar på honom bör han inte dyka upp nästa fredag. Eller trivs han med uppmärksamheten?All publicitet är INTE bra publicitet, enligt mig.

Av Patricia - 2 mars 2007 18:16

Jaha då har man nått dagens mål.Det känns skönt.Fryser dock fortfarande tyvärr. Men jag ska ta och elda i kakelugnen och hjälpa maken med dukningen till middagen.Sen ska jag måla klart skyltarna till hästarna som grannarna ska "få" imorgon. :)Trevlig fredagkväll.

Av Patricia - 2 mars 2007 13:58

Igår kväll organiserade jag mina bilder så att jag lättare ska hitta bland dem. Jag brukar vanligtvis vara duktig på sådant, så jag vet inte varför jag slarvat på sistone. Fy mig. :)Men nu ska det bli ordning och reda igen. :)

Av Patricia - 2 mars 2007 13:56

Har den senaste veckan frusit ganska mycket.Så nu blir det ett varmt bad och en ny bok. En betydligt lättsammare sådan. Det ska bli skönt att bli lite uppvärmd. En varm kopp te hjälpte inte tillräckligt.Ska prova mitt nya badsalt som jag köpte härom dagen.

Av Patricia - 2 mars 2007 13:53

Jag rekommenderar verkligen boken Blonde av Joyce Carol Oates.Den var verkligen bra och så otroligt tragisk. Att människor kan vara så fruktansvärda, hemska och egotrippade. Usch.Om jag ska betygssätta den får den 4 av 5 möjliga, trots att jag tyckte den var lite seg emellanåt. Jag är glad att jag inte gav upp på den. Det hade nog mer med mig att göra än boken.

Av Patricia - 2 mars 2007 11:23

Sov länge idag. Var vaken när maken gick och en stund efter det, men somnade om sen.Nu är jag uppe och tänker idag har en lugn dag där jag ska pyssla om mig själv.Målen som jag gärna vill uppnå är följande:* Läsa ut Blonde så jag kan börja på en ny (gärna muntrare) bok.* Ta ett varmt bad och bli ren & len.* Göra mig fin.Det lät väl som bra mål?! :)Egentligen skulle vi väl behöva städa lite eftersom vi ska ha gäster imorgon, men lite hinner vi säkert städa imorgon. Ta det värsta iallafall. :)

Ovido - Quiz & Flashcards