Alla inlägg den 23 mars 2007

Av Patricia - 23 mars 2007 21:22

Nu har jag mumsat i mig 2 stycken kiwi. Jättegott och lagom mjuka. :)Någon räksallad har det inte blivit ikväll. Då spricker jag. Så den får göras och ätas till lunch imorgon. :) Då har jag något riktigt smarrigt att se fram emot. Jum jum. :)Jag har en melon i kylen också som ska ätas imorgon. Oj så mycket gott och nyttigt jag ska svänga i mig då. Härligt. :) Bonus är att det tydligen ska bli varmt (ca 10 grader) och sol i helgen. Det betyder jobb i trädgården. Det behövs vårsnyggas upp och det innebär lite träning för kroppen. Jag känner fortfarande av lite träningsvärk, framför allt i magen, men det är helt ok eftersom det är den jag har mest komplex för. Så rörelse ska det bli imorgon. :)

Av Patricia - 23 mars 2007 19:13

Middagen blev jättegod. Vi provade att ha i en ny ingrediens, nämligen kidneybönor. Det var gott att ha i, så vi kommer nog att köpa mer bönor och ha i maten. Bönor är ju nyttigt och bra har jag hört. :)

Av Patricia - 23 mars 2007 17:37

Jag har tänkt göra kyckling med curryröra med div grönsaker. Till detta blir det ris och tzatziki. Jag har ju inte varit hemma och kunnat äta, eller tillaga, min räksallad så den får ätas sen ikväll. :)

Av Patricia - 23 mars 2007 17:32

När vi var på väg hem idag, ringde min mobiltelefon. Det var från rekryteringsföretaget som jag var på intervju hos i onsdags. Hon undrade hur det hade känts efter i onsdags och om jag fortfarande var intresserad. Jag svarade att jag absolut var intresserad fortfarande. Bra, tyckte hon. Hon skulle skicka ett mail till mig om det där personlighetstestet som jag skulle göra och på måndag morgon 8.30 ska vi gå igenom detta test. Jag har redan fyllt i det och skickat iväg. Testet bestod av 40 "frågor" med fyra påståenden där jag skulle pricka i ett påstående som passade bäst på mig och ett som passade sämst. Jag skulle försöka svara så spontant som möjligt. Det tog ca 30 min att svara på alla, precis som hon sa.Så jag är väldigt glad att jag gått vidare och det ska bli väldigt spännande att prata om testet på måndag morgon. :)Självförtroendet är nu ganska högt då jag faktiskt gått vidrare på samtliga förstaintervjuer som jag haft. Men jag tar inte ut något i förskott. Men att ha kommit så här långt känns verkligen jättebra. :)

Av Patricia - 23 mars 2007 17:31

Idag följde jag med maken till hans kontor. Det var trevligt. Jag har ritat upp skisser till kort, läst, varit social och tagit en promenad. Dessutom lyckades jag få maken att sluta lite tidigare vilket var mycket trevligt. :)På lunchen pratade jag med de andra grabbarna på kontoret och fick reda på lite skvaller. Alltid trevligt. :)

Ovido - Quiz & Flashcards