Alla inlägg den 19 mars 2007

Av Patricia - 19 mars 2007 21:40

I eftermiddags vid 17.30-tiden ringde ett tredje bemanningsföretag och vill att jag ska komma på intervju på onsdag efter lunch. Det är en allmän, för att se vad jag är för en person. Går jag vidare blir det något personlighetstest och något annat. Detta är till en tjänst jag sökt via dem.Det känns bra att få komma på intervju till ett bemanningsföretag till. Ju fler ställen man får in foten på desto bättre. :)Om de andra tjänsterna har jag inte hört något än.

Av Patricia - 19 mars 2007 21:37

Usch. Har blivit jättedålig på att läsa. Det är som om jag inte kan koncentrera mig när jag ska läsa. Boken är säkert jättebra, men jag kommer inte in i den riktigt. Alltså blir det inte mycket läst, vilket är synd. Men ska försöka ta tag i det igen. Kanske lägga den boken åt sidan och läsa en annan så länge.

Av Patricia - 19 mars 2007 19:14

Idag gjorde jag en korvgryta:* 1 kycklingkorv* 6 morötter i slantar* 1 stor burk majs* 1 burk champinjoner* 1 squash* 1 gul lök* 1 stort pkt milda matlagningsgrädde 7%* 1 pkt kesella 10%* svartpeppar, grillkrydda, curry, paprikapulver, vitlökspulver, oregano.Till detta hade vi fullkornsbandspagetti.Det blev jättegott och det kändes ganska nyttigt tycker jag. Det blev mycket mat och räckte förutom idag till minst två middagar till. :)

Av Patricia - 19 mars 2007 13:20

Nu snöar det för fullt. :( Tack o lov lägger det sig inte. Men varför mmåste det snöa? Det ska ju vara vår nu!Och tätare och tätare snöar det också.Usch. Man blir ju deprimerad.

Av Patricia - 19 mars 2007 13:15

Till lunch åt jag nästan en hel burk makrill, ett ägg och två skivor Cornelle med skinkost. Hankatten kom och skrek runt fötterna på mig när jag öppnade makrillburken. Så han fick lite på en assiett. Då kom minstingen rusande mot tallriken och börja äta medan hankatten backade och tittade på när hon åt. Jag fick knuffa undan minstingen så att hankatten fick lite. Hon tittade då lite surt på mig, men accepterade mitt beslut och började putsa sig.Naturligtvis var hankatten inte nöjd när han ätit klart utan tiggde hos mig medan jag sedan åt, men han fick faktiskt inte mer.Det räckte mer än väl till lunch. I eftermiddag ska det smaskas på lite frukt. :)

Av Patricia - 19 mars 2007 09:12

Minstingen kom och väckte oss nu på morgonen, strax efter kl 8. Makens klocka ringde inte för att väcka oss. Så det är tur att vi har vår extra lilla väckarklocka. Hon låter dessutom så mycket gulligare. *ler*När jag kom ner gick jag för att väga mig eftersom jag började väga mig förra måndagen. Jag trodde inte mina ögon när jag kollade på vågen. Jag har gått ner 1,6 kg. Jag var tvungen att kolla tre gånger men den var jättebestämd och gav mig samma resultat. Det kändes så himla fantastiskt bra. Nu vet jag att det mesta säkert är vätska, men ändå. Det är ju en jättebra början. Och jag bantar ju inte utan är mer noga nu med vad jag äter, dricker mer vätska och motionerar mer. Så jag tror inte det är så att jag riskerar att gå upp det lätt igen. Energin steg igen.Sen under frukosten kom jag på att idag är det två månader sen jag slutade bita på naglarna. De är jättefina idag och trots att det ibland går av lite, lyckas jag ändå hålla dem fina. Nagelstärkarmedlet använder jag och idag är det dags för en ny pensling. Det verkar funka ganska bra. :)Vädret är tyvärr inte alls kul. Junst nu regnar det och det blåser en hel del. Antingen blir det en promenad idag eller så stannar jag i trädgården och klipper lite fint. Just nu regnar det också. Så just nu lutar det åt att jobba i trädgården. Det är ju också träning. Imorgon hoppas jag på att ta mig till gymmet. Då har jag bilen. Solning blir det definitivt. :)

Ovido - Quiz & Flashcards