Alla inlägg den 20 mars 2007

Av Patricia - 20 mars 2007 20:37

Jag fattar inte hur godtrogen jag är. Hur naiv och dum och verkligen tror på det folk säger till mig. För vad finns det för anledning att ljuga? Och det dummaste är väl att jag hoppas och tror att andra är som jag.Men nu har jag återigen blivit sviken av någon jag trodde jag kunde lita på. En person som jag brydde mig om och som påstod sig brydde sig om mig. Men ack så fel jag hade. Jag känner mig så lurad. Riktigt grundlurad!Men något ska man ju lära sig av det här, och det är att verkligen inte lita på vad folk säger. För när jag blir sårad blir jag det så fruktansvärt mycket och vill bara krypa in i mitt skal.Som pricken över i'et är maken på affärsresa och kommer inte hem förrän imorgon kväll, om vi har tur.Livet är verkligen på topp just nu. :(

Av Patricia - 20 mars 2007 17:09

I ren uttråkning har jag bytt bakgrundsbild på datorn. Den är lila. Jag fick den av mamma igår på mailen. Jättevacker är den. Har även ändrat färgschema på andra saker på datorn och är mycket nöjd med resultatet. Allt är färgkoordinerat och fint nu. :) Lila till blått går allt nu. :)

Av Patricia - 20 mars 2007 16:48

Nu har jag ringt ett fjärde bemanningsföretag som frekvent skickar ut att de behöver folk. Jag skickade in CV och brev i början på februari men har inte hört ett ljud. Så nu ska en kvinna titta på vad jag har. Har jag tur, vilket jag hoppas, får jag en intervju så att hon får träffa mig så att jag inte längre är ett papper man bara avfärdar.Så det känns bra.

Av Patricia - 20 mars 2007 16:38

Jag har äntligen fått besked. Som vanligt fick jag det inte. Det ena gick till en internekrytering och den andra gick till den andra de intervjuade. Ren otur.Jag är lite trött på otur nu. Grät lite i telefonen till maken. Men det är bara att spotta i nävarna och ta nya tag.När ska det bli min tur?

Av Patricia - 20 mars 2007 13:35

Jag har ringt, och ringt, och ringt hur många gånger som helst. Ingen som svarar. Nu när jag ringde nyss fick jag reda på att hon sitter i möte till kl 15.Om ni bara visste hur förbannad jag är nu!1. varför ringde hon inte min mobil, som var på? Hon har numret.2. jag har lämnat meddelanden. Varför ringer hon inte upp igen så fort hon kommer tillbaka från lunchen? Det är ju hon som sökt upp mig idag.Jag frågade växeltelefonisten och vad hon kunde se var där inte fler möten inbokade i eftermiddag. Jag bad henne att skriva ner att jag vill att de ringer upp mig sen när mötet är slut.Kul. Nu ska jag gå med ångest och nervositet i 1 ½ timme till. Yeay. :(

Av Patricia - 20 mars 2007 13:12

Jag kan inte äta. Jag är alldeles för nervös. :(Jag skulle behöva hålla någon i handen.

Av Patricia - 20 mars 2007 12:30

Jag skulle ge mig ut på lite ärenden.När jag skulle ta ihop blixtlåset, på den fina ullväskan som mamma tovat på, gick själv "handtaget" av på den. Kul! Fick stoppa plånboken i innerfickan på kappan.Det gick bra på apotek och solning.När jag står i affären sen och ska betala maten tänkte jag kolla bank på telefon. Då visar det sig att jag bara hade dryga 500:- och jag hade varor i vagnen för mer. Så det var bara att lägga upp prioriteringsmässigt på bandet och säga till kassörskan när hon skulle stanna. Så det var några saker som jag inte kunde handla idag.När jag kom hem hade det ena bemanningsföretaget hört av sig på hemtelefonen (inte mobilen. Varför inte det?) och hade besked. Men när jag ringde tillbaka var hon på lunch och kommer inte tillbaka förrän 13.15 Försökte faktiskt på hennes mobil också, men inget svar. Lämnade dock ett meddelande där så hoppas jag att hon hör av sig. Annars ringer jag naturligtvis. Dock lät hon inte så glad, så det är antagligen inget positivt besked. Men vi får se. Lunch kanske?

Av Patricia - 20 mars 2007 09:43

Ringde sjukhuset idag och ska få komma på ultraljud imorgon för att kolla upp magen. Jag mår ju sämre vid mens nu efter operationen i september och har endometrios. Så vi får väl se vad de säger imorgon.

Ovido - Quiz & Flashcards