Alla inlägg den 27 mars 2007

Av Patricia - 27 mars 2007 22:01

Tog precis sista omgången spray för idag. Efter någon minut när jag tagit den killar det i näsan och det känns som att jag vill nysa. Men det vill jag ju inte. Så då blir det att knipa om näsan. :)Nu är det snart sängen. Ska försöka komma upp tidigare imorgon. :) Jag kan ju iallafall ha intentionen.

Av Patricia - 27 mars 2007 20:14

Mobilen väckte mig kl 6 imorse och jag sprayade. Lade mig igen och somnade om till 8.55 Var jättetrött. Det är tyvärr mycket varmare under täcket nu. Vet inte om det är sprayen eller bara vädret som gör det. Får nog byta täcke snart till det lite tunnare.Masade mig ur sängen 9.15 Fick inte i mig mycket frukost. Hade ingen vidare matlust men tvingade i mig 2 ½ smörgås.Blev lite piggare under dagen, tills jag skulle ta spray igen kl 14. Det är som om jag får en trötthetsdipp precis efter att jag tagit sprayen.Åkte till stan för att äta glass med maken. Det slutade med att jag fick med nästan hela kontoret. Det var trevligt. :)Letade efter en snygg men billig vår/sommarjacka i div affärer, men hittade inget. De jackor jag har får mig att se ut som en 3-åring som lånat mammas jacka. Jag vill ha något figurnära men som går neddanför ändan. Nåja.Var trött vid 17.30-tiden när vi skulle handla mat. Blev tvär och grinig och stackars maken fick gå och dra på mig. Det blev dock lite bättre när jag fick mat i mig när vi kom hem.Nu är det hockey på tv och det är lite kul.Har än så länge inte känt av mycket av biverkningarna mer än lite ojämnt humör. Hoppas det inte blir värre heller.En sak som är skönt är att jag inte jobbar nu när jag gör det här. Är jag jättetrött kan jag gå och lägga mig. Det hade aldrig i livet gått annars. Så jag ser positiva saker med att inte ha ett jobb just nu, även om jag vill ha ett.

Av Patricia - 27 mars 2007 20:02

Igår började jag spraya. Spraya vad kan man undra. Jo inför IVF-försök nr 2. Vi har pratat fram och tillbaka och kommit fram till att vi vill köra försök nr 2 redan nu. Sista omgången RMC kör nu är i mitten på april innan sommaren. Annars får man vänta till augusti.Vi har diskuterat för- och nackdelar med att köra nu, men kände att fördelarna överväger. Jag söker jobb under tiden och förhoppningsvis kommer det inte att synas på länge.Ingen i vår omgivning mer än mina föräldrar vet om att vi kör igen och så ska vi försöka hålla det också. Jag kommer naturligtvis att skriva här och har redan gjort lite anteckningar som jag ska lägga in här. För någonstans måste jag få skriva och ventilera.När jag ringde RMC tyckte bm att vi skulle vänta. Jag vägde ju för mycket och det skulle bli svårare att bli befruktad och svårare att bära. Jag väger ju 5-6 kg mindre än i somras och det gick ju vägen då om man inte räknar med utomkveds, som inte är viktrelaterat.Hon tyckte att jag hade ju gått om tid att träna och gå ner i vikt till augusti. Men det är pressen till 17:e april jag behöver.Så nu kommer jag att spraya kl 6, 14 & 22 i vardera näsborren t o m den 17:e. Den 16:e ska jag lämna blodprov på VC och den 17:e är det dags för första ultraljudet.När vi köpte kläder till bebisen vi hälsade på förra helgen kunde jag inte låta bli att köpa en liten body till oss. Som en morot, en sak att titta på och kämpa för. Jag ska ta foto på den. Jag tycker den är bedårande. Den är grön med vita tvärränder. :)Läkaren förra onsdagen sa att det ser fint ut i magen och hon tror att det kommer att gå bra denna gången. Det kan inta fastna något där det gjort de andra två gångerna.Vi är på G igen. :)

Av Patricia - 27 mars 2007 10:32

I minst 30 minuter har jag idag ringt till tre ställen för att få hit någon som tittar på vår diskmaskin. Många telefonköer, men nu är det gjort.På måndag morgon ska en tekniker ringa och komma under dagen. Förhoppningsvis är det lätt och billigt att laga så att Elgiganten står för kostnaden.Nu är det äntligen gjort och kvittot är nu insatt där det SKA sitta. :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards