Alla inlägg den 4 mars 2007

Av Patricia - 4 mars 2007 21:52

Maken var jättegullig och plockade undan efter maten och har diskat. Tack bajbi. :)Jag ska gå och lägga mig så fort jag skrivit klart. Jag hoppas jag får med mig maken. Vi behöver komma i säng i vettig tid.Hankatten är rastlös och gnälljamar.Sov gott och ha en bra måndagmorgon. :)

Av Patricia - 4 mars 2007 20:38

Mamma ringde i eftermiddags/kväll. Vi pratade i över en timme. Det var inte så länge för att vara vi. :)När jag pratat klart med henne hade maken somnat. Och vad gör man då när man är hungrig? Jo, man tar sin iPod, lyssnar på musik och börjar laga mat. Maken vaknade precis när det var klart. :)Det blev tacos, men det smakar inte som det brukar när maken gör det. Jag vet inte varför. Jag har gjort precis som han, men jag tyckte inte det var lika gott.Nu tittar vi på Madagaskar på Canal+Film1. Vi har sett den innan och har den, men har inte sett den på länge. Den är rolig och härlig. Så har du inte sett den så gör det. :)

Av Patricia - 4 mars 2007 19:18

Nu har jag bytt från Flirtiga Fröken till Flitiga Flisan.För flitig är vad jag ska bli! Det har jag bestämt mig för.Nu blir det middag. Tacos. :)

Av Patricia - 4 mars 2007 16:50

Jag vill så hemskt gärna beställa stämplar, men inte vilka som helst.Jag vill ha hÄnglar o stÄnglars klubbpaket, men det kostar 300:-. Jag hoppas såååååååå att jag har pengar till nästa klubbpaket så kan köpa då. Varför kan jag inte teckna fint själv? :( Dumma jag!

Av Patricia - 4 mars 2007 16:22

Igår hade en av grannparen med sig två påsar chips.Det åts, även av oss, men inte supermycket.När alla gick hem var det en hel del chips över. Det verkade inte som om grannarna som köpt det ville ha det med sig hem. Hade det varit som innan hade vi ätit det idag och mått dåligt, både fysiskt och psykiskt. Men igår slängde vi det som var kvar. Var inte det duktigt? Det kändes jättekonstigt att slänga chips, men samtidigt så himla skönt. Inget som frestar idag. :)Får man karaktärspoäng på detta? :)

Av Patricia - 4 mars 2007 16:08

Igår kväll när gästerna gått plockade jag och maken undan, diskade så att det var jättefint i huset. Det blev massor med soppa över som frystes in. Ca 16 portioner. :)Inatt hade jag en underbar dröm. Jag var inne i en tebutik där jag gick och sniffade och köpte massor med teer. :)Senare inatt hade jag tyvärr en värre dröm. Drömmen var verkligen märklig, men sen vände det snabbt och den blev bara fruktansvärd. I drömmen fick jag ett telefonsamtal där någon berättade för mig att min mamma fått en propp och hade dött. De hade inte kunnat göra något.Av någon konstig anledning vaknade jag med en gång, kröp över till maken som kramade om mig. Sen började jag stortjuta. Även om det bara var en dröm var det fruktansvärt. Maken, som var supertrött, småslumrade medan han försökte trösta mig. Stackarn. Klockan var 04.30Han lyckades iallafall ge mig något annat att tänka på så att jag kunde somna. Och det funkade. Jag tänkte på pyssel.Imorse väckte katterna mig. De tyckte det var dags att iallafall jag steg upp. Det tyckte även makens väckarklocka som han glömt stänga av. Tack o lov på 09.30, men ändå.Så det var bara att stiga upp, klä på sig och gå ner. Maken fick sova en timme till.Katterna fick gå ut medan jag slog på tv'n och datorn för att se hur makens ena chef låg till i Vasaloppet.Vi har tagit det lugnt idag. Vi har ätit lite våfflor och tittat på Djävulen bär Prada. Jag slumrade till en stund. Är tydligen inne i en sådan period igen.Filmen var väl ok, men förskönad gentemot boken. Jag är glad att jag läste boken. Är ju mer för böckerna än filmversionerna (utom Sagan om ringenböckerna som jag fortfarande inte tagit mig igenom.Solen har skinit och katterna har turats om att värma sig på löparen på soffbordet, centrat för solstrålarna i vårt hus.Tjejerna blev jätteglada för skyltarna igår, men tydligen var en bokstav fel på "rasen", så det ska jag försöka ändra idag. Jag ska bara orka resa mig från soffan först. :)

Ovido - Quiz & Flashcards