Alla inlägg den 16 mars 2007

Av Patricia - 16 mars 2007 22:45

När jag hälsade på mina föräldrar i februari var maken hos sin ena studiokompis och spelade in en låt.Han berättade att texten handlade om mig. Just då när jag var där var det inte så lätt att lyssna på låten och sen har jag tyvärr glömt den, för att komma ihåg den igen idag.Arret är jättemysigt och lite annorlunda. Precis så som jag gillar det. Och få höra maken sjunga är hög mysfaktor. :)Texten handlar om jag alltid finns hos honom, även när vi är ifrån varandra.Jag ska försöka få ner refrängen här:Feeling high, I touch the skysee the stars, they're passing byyour face shining bright, in my mind tonight.Jag hoppas så att ni får höra den en vacker dag. Den är verkligen jättefin och jag är inte alls partisk. :)Sitter här och blir rörd och lite tårögd. Du är underbar min älskling. Jag älskar dig så mycket!P.s jag älskar dig ännu mer om du får fixat diskmaskinen. ;)

Av Patricia - 16 mars 2007 22:09

I höstas rensade jag bland papper och satte in i pärmar.Men nu hittar jag inte dessa pärmar. De kan ju inte ha försvunnit. Jag vet var de stod innan vi drog ut heltäckningsmattorna. Men nu är de borta. Och jag som vill hitta papperna om diskmaskinen. *suckar*Jag blir så trött på oss och vår oordning. :(

Av Patricia - 16 mars 2007 20:57

Det verkar som att vår diskmaskin gått sönder. Det verkar vara värmeelementet som gett sig. Det torkar inte och är kallt när den diskat klart.Tre år är den. Fy vad dåligt. Man tycker att den ska hålla längre. :(

Av Patricia - 16 mars 2007 17:22

Så där ja. Ett låååångt bad med en lång powernap idag blev det.Men nu är jag klar, ren och luktar gott igen.

Av Patricia - 16 mars 2007 14:49

Sitter nu i badkaret. Vattnet är varmt, jag har i badsalt, en bok, telefonen, och datorn. Jag kände för att lyssna på musik idag i badet och det gör man bäst och lättast på datorn.Nu är det dags att koppla av inför helgen. :)

Av Patricia - 16 mars 2007 13:49

Glömde att skriva att det blev den "korta" rundan på 4,2 km idag igen. Inga stavar. Ca 46 minuter tog rundan. :)

Av Patricia - 16 mars 2007 13:42

Det var lite kämpigt att gå idag. Det blåste ganska kraftigt, men som tur var sken solen.Men blåsten var inte det jobbigaste, nej det var vaderna som protesterade. Jag blev faktiskt lite irriterad eftersom jag tycker jag varit duktig på att stretcha efteråt.Dessutom stack det i vänster fot som när den vaknar upp efter att ha sovit. Smått äckligt att gå fort då. Men det gick. Antagligen hade jag snörat skon lite för hårt. Släppte lite på det och då kändes det lite bättre.Det var inte förrän jag kom hem och stretchade som jag kom på att jag faktiskt inte stretchat vaderna. Alla andra j-vla muskler i benen har jag nog lyckats stretcha, men inte vaderna. Hur kan man missa det undrar jag? Sanslöst. Det är ju inte så att jag är nybörjare på att stretcha precis, så det övergår mitt lilla förstånd hur jag kan missa dessa väldigt viktiga muskler.Men idag är de stretchade. Kom dock på att jag inte tagit framsidan av låren. :)Nu äts det lunch iallafall. Kycklingsoppa (5 dl) och två fiberknäckebröd med linsgroddar, mungbönor, mjukost, en skiva 17% ost och på andra kycklingpålägg och överst 2 skivor paprika på varje. Till detta Ramlösa. Dagens smak är vanlig citrus. :)Till denna goda lunch lyssnar öronen på Christer i P3. :)

Av Patricia - 16 mars 2007 12:23

Jag har äntligen lyckats få in vissa låtar på min iPod. Lite krångligt, men jag har lyckats! *ler nöjt*Så nu bär det av ut. Tror inte det blir stavar idag heller. Blåser för mycket. Får träna armar imorgon på gymmet. :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards