Alla inlägg den 6 mars 2007

Av Patricia - 6 mars 2007 21:40

Kvällen har inte varit så mysig som jag hoppades på. Fick värre och värre menssmärtor och grät till sist och hade nästan panik. Maken gav mig värktabletter och har värmt vetekudden med jämna mellanrum. Själv har jag bara legat i soffan och mått riktigt dåligt.Jag läste mail från mamma innan ikväll. Jag har fått ditt paket idag förresten. Tackar. :) Det var jättefint.Jag har lovat maken nu att jag ska ringa sjukhuset om att få hjälp med mina menssmärtor, som blivit ännu värre sen den senaste operationen i höstas. Jag kan inte ha det så här. Jag måste få hjälp. Så jag ska kontakta dem.Nu ska jag se sista stunden av hemmafruarna. Sen blir det nog sängen. Jag hoppas jag klarar av att somna. Tur att jag har en bok annars.

Av Patricia - 6 mars 2007 18:29

Nu har det ätits middag. Det var gott. För ovanlighetens skull åt vi hamburgare och pommes frites. Köpt, färdiglagad. Mycket fett, men äter man det två gånger om året så är det nog ok. :) Jag försöker intala mig det iallafall.Ikväll är min tv-kväll. Gilmore Girls och Desperata hemmafruar. Det ska bli mysigt. Lite te, filt, eld i kakelugnen (redan fixat), tv och maken. :) Myspys.

Av Patricia - 6 mars 2007 17:54

Fick ett sms idag där en arb.kamrat berättade att två andra fått sina bebisar igår och inatt. Det blev killar båda två.Så nu blir det att göra grattiskort till dem. Bra reklam för mitt pysslande dessutom. :) Dock SKA påskharen iallafall bli påbörjad denna veckan! Det har jag bestämt. :)

Av Patricia - 6 mars 2007 17:51

Det första bemanningsföretaget jag var i kontakt med och på intervju hos ringde mig nu i eftermiddag.Hon ska till ett företag på torsdag, som behöver 2 vikarier/tjänster med liten möjlighet till förlängning. Man ska ha stor datorvana. Mycket mer visste hon inte, men hon hade direkt tänkt på mig när hon såg tjänsten. Så i slutet på veckan kommer hon att höra av sig när hon vet mer.Trevligt när de ringer mig och inte tvärtom. :)

Av Patricia - 6 mars 2007 17:48

I eftermiddag har jag kunnat resa på mig. Var så illa tvungen när jag behövde gå och toa.Sen har jag pratat med en av mina kusiner i telefon i 1 ½ timme. Det var väldigt trevligt. Jag har varit en dålig kusin som inte ringt henne sen hon kom hem från sex månaders studier och resande i Australien.Nu sitter jag i soffan med vetekudde och har precis svalt en ny värktablett. Jag hoppas kvällen blir hyfsat smärtfri.

Av Patricia - 6 mars 2007 10:48

Nu är det så illa att jag vet knappt var jag ska ta vägen. Så nu blir det sängen. Jag klarar inte ens att värma vetekudden. Mår dessutom illa. :(

Av Patricia - 6 mars 2007 10:05

Mammas tomte är äntligen klar. Skägget är lite ansat, men bara lite så får hon själv sen bestämma hur långt hon tycker det ska vara.Luvan och renen är ditsydda och det är målat. Så nu väntar tomten på att få komma "hem". :)NU känner jag att jag kan börja med mina påskharar. :)P.s har ont som attan men klarar än så länge att sitta upp och då tänker jag banne mig pyssla. :)

Av Patricia - 6 mars 2007 08:33

Igår kväll var vi superduktiga och gick och lade oss innan kl 22. Det är inte ofta det händer.Jag har haft svårt att sova inatt p g a sträckningen i ryggen, så mycket sömn har jag inte fått. Låg dessutom vaken sen kl 06.15 när makens klocka ringde. Eftersom jag dessutom fått min mens och redan nu har skapligt ont, räknar jag inte alls med att kunna träna idag ohc då kunde maken lika gärna ha bilen. Han ringde och meddelande grannarna och ställde sen fram klockan. Själv låg jag vaken och försökte hitta en bekväm ställning i sängen med katt och allt.När maken sen steg upp missförstod vi varandra och jag ville äta frukost med honom medan han trodde att jag ville ligga kvar i sängen. Ibland har vi verkligen dålig kommunikation, trots 10 års förhållande.Hormonell som jag är, började jag snyfta och sen var jag ledsen för allt möjligt. Stackars maken stannade hemma en stund till, tröstade mig några gånger och gjorde frukost till mig.Nu har han åkt till jobbet och jag är i pysselrummet med min frukost. Ska läsa lite tidningar och nyheter. Sen får vi se vad jag klarar av idag. Värktablett intogs 07.40, men känner ingen skillnad efter den. :(Nåja, det kunde varit värre. Jag ska försöka göra det bästa av dagen. I värsta fall får jag ligga i sängen och läsa, och det är verkligen inte fy skam. Men helst vill jag kunna pyssla.

Ovido - Quiz & Flashcards