Alla inlägg den 10 mars 2007

Av Patricia - 10 mars 2007 23:53

Lyssnar på Magnus Carlssons "Live forever". Den är ju riktigt bra. :) Den blir nog riktigt bra att träna till eller promenera till. Vill ut nu.

Av Patricia - 10 mars 2007 22:29

Jag kunde inte låta bli att gå in på Måns hemsida och hittade en fin bakgrund som jag nu har istället. Lite ögongodis är ju aldrig fel (förutom maken då naturligtvis). :)

Av Patricia - 10 mars 2007 22:18

Det blev ingen överraskning att The Ark vann, men ett bra val, både av jury och svenska folket.Lammköttet kom 3:a, vilket var bra tycker jag.Men det som var bäst var ändå att Tommy Nilsson kom absolut sist med 0p och Anna Book näst sist med 1p, vilket var helt rätt. Hur de över huvudtaget kunde komma till final är otroligt.Grannfrun var över och vi festade på lite Fanta och gräddbollar. Det var inte så gott som jag trodde det skulle vara. Vet inte om det är mina smaklökar som spökar. Men det smakar inte lika mycket som det gjort innan. Märkligt. Just nu sitter maken och tittar på TV6 på en Dolph Lundgren-film som tydligen ska vara jätteurusel.Nu ska jag lyssna på Cara Mia på min dator. Jag har laddat ner den och några andra på I-Tunes till min lilla vita iPod. :)

Av Patricia - 10 mars 2007 21:06

Jag har ingen aning om vem som kommer att vinna, men en sa k är säker. Måns Zelmerlöv är den läckraste av dem alla, by far! ojojoj. Den blicken och leendet. Man smälter och önskar att han var äldre, jag var yngre, att han gillade äldre, eller att man över huvudtaget hade en chans. :)Man blir ju nästan lite fnissig när man ser honom.Jum, säger jag bara.Lammkött deluxe. :)

Bot

Av Patricia - 10 mars 2007 18:04

Hela dagen har jag försökt dricka ramlösa. Huvudvärken är borta och jag har varit duktig och vilat och t o m powernapat.Det som dock är jobbigt är att när jag dricker springer jag på toa titt som tätt, och det är ganska ofta. Minst en gång i timmen. För mig är det ofta iallafall.Ska fortsätta vara duktig och dricka ordentligt - och springa på toa. :)

Av Patricia - 10 mars 2007 18:03

Det var gott med varma mackor. Tack älskling för maten.Du är superbäst som gjort så mycket idag. Hur ska jag kunna tacka dig? ;)jag hoppas jag kan tacka dig senare. Just nu är jag så mätt att jag nästan rullar.

Av Patricia - 10 mars 2007 17:26

Maken gör varma mackor.Det luktar jättegott. Och det vattnas i munnen. :)

Av Patricia - 10 mars 2007 17:20

Eftersom jag i ett inlägg sagt att jag skulle ta foto idag på snödroppar (Tack Alma :)) har jag nu gjort det precis innan det började regna. Foton på träd tog jag inte utan gör det samma dag vi beskär dem. :)Visst är de söta de små blommorna?!

Ovido - Quiz & Flashcards