Alla inlägg den 9 mars 2007

Av Patricia - 9 mars 2007 17:55

Det var skönt med ett bad. Var lite frusen innan och lyckades tina upp samt mjukna lite i spända muskler mellan skulderbladen. En liten powernap blev det också. Jag blir alltid så himla trött när jag ligger i badet och läser. Men efter tuppluren känner jag mig pigg och fräsch.Lite fina kläder, annorlunda sminkat, håret uppsatt och lite parfym så känner jag mig som en helt ny kvinna. Nästan som en helt annan kvinna desstom. :) Nu hoppas jag bara att det attraherar maken när han kommer hem.Han har förresten varit duktig och handlat sekatörer på Clas Ohlson. Vi ska vara duktiga i helgen och beskära äppleträd och klippa ner fjolårets växter så årets kan komma upp så småningom. Jag blev så inspirerad av Grodis innan i veckan (eller förra) att vi bara måste ut i trädgården i helgen och arbeta lite. Tack för inspirationen. :)På tal om blommor såg jag snödroppar under vårt plommonträd imorse när jag tittade ut. Jag blev jätteglad och lite rörd (hormoner) när jag stod och tittade. Imorgon ska jag vara duktig och fotografera dem. :) Jag älskar vårtecken.

Av Patricia - 9 mars 2007 14:59

Hittade denna på En Södertäljebos livBlev ju nyfiken på hur många vuxenpoäng jag får. :)Jobb (1p) - JaVisitkort (1p) – Ja, privataKonferens (1p) - JaBor hos föräldrar (-2p) - NejVara sambo (1p) - JaVara förlovad (1p) - JaVara gift (2p) - JaSkild (3p) - Nej Äga villa (2p) - JaHa en bil (1p kombi + 1p) - Ja (halvkombi)Hund (1p) - NejLån (1p) - JaGemensam ekonomi (1p) - jaPensionsspara (1p) - JaStorhandla (1p) - JaICA-kundkort (1p) - JaAnvända rabattkuponger (2p) - JaÄga hushållsassistent (1p) - JaÄga diskmaskin (1p) - JaDubbelsäng (2p) - JaHa julgran på julen (2p) - JaGråa hår (1p) - JaCelluliter (1p) - JaPrenumerera på morgontidning (1p) - NejLösa sudoko (1p) - Ja Välja att inte svara i telefon (2p) - Ja det händerPutsa fönster (1p) - JaSvampplockning (2p) - NejLångfärdsskridskor (1p) – Nej, men villParmiddag (1p) - Ja det händerVinprovning (1p) - NejDanskurs (1p) - NejPartaja till gamla 70-talshits (1p) - JadåDricka konjak alt. calvados till kaffet (1p) - NejDäcka före 23.00 dagligen (1p) - NejFöredra soffan hemma före krogen/puben med bästa kompisarna (1p) - IblandSpela Bingolotto (1p) – Nej uschTycka att Ernst Kirchberger är en riktig pudding (1p) - *skrattar* Nej!Ha höftproblem (1p) - NejKöa till Allsång på Skansen kl 7 på morgonen (2p) – Absolut NejBli förundrad över “ungdomen idag” (2p) - Jaaaa 15 p “INTE gammal”16-25 p ” börjar barka ditåt…”Över 25 p “Nu är du där”Mitt resultat: kring 34 poäng. Jag är nog vuxen så det räcker.Tycker dock att tre katter motsvarar en hund. ;)

Av Patricia - 9 mars 2007 13:56

Idag har jag sökt två jobb.Jag tror inte jag har så stor chans på dem, men det känns ändå bra att ha sökt.

Av Patricia - 9 mars 2007 13:44

Min lilla hartjej är klar och sitter just nu och tittar på mig när jag bloggar. :)Bitvis var det lite trickigt, men jag har samtidigt lärt mig nya saker, t ex att knapphålsstygn är det samma som langettstygn. :)Nu är hon iallafall färdig och jag har tagit några foton.Det är nog inte så svårt att gissa att bilden med två harar är Panduros bild och de två med text är min. Mamma och jag delade ju på ett set så hennes kommer att bli med blå jacka. :)Lunch har intagits och katterna har varit ute en sväng.Nu blir det nog lite kortgörande. Ska maila mamma också hade jag tänkt.Senare i eftermiddag blir det nog ett varmt bad och läsande i badet. :)

Av Patricia - 9 mars 2007 10:13

Sista helgen i mars vill svärföräldrarna att vi ska komma och hälsa på dem i Göteborg. Samma helg är det en mässa, Stämpel- & Scrapmässan. Tala om sammanträffande. Jag vill så hemskt gärna dit. Jag har aldrig varit på någon sådan mässa. En kompis till mig skulle också vilja dit, men hon hade lite svepskäl som jag tänkt svepa bort nu när jag ringer henne i helgen. Det är klart att hon ska med och ha lite kul. :)Nu fattas bara ett arbete så att man hade kunnat handla lite på mässan. För brukar det inte vara lite billigare på mässor när de har försäljning? Jag vet ju vad jag behöver. :)

Av Patricia - 9 mars 2007 10:10

Igår kom jag långt på haren.Hon är ihopsydd helt och har ett ansikte, armar och en liten söt svansstump.Idag har jag redan hunnit klippa ut delarna till jackan och har börjat sy ihop den. Den kommer bli klar senast till lunch skulle jag tro, om inget går snett idag. Det är ju fullt möjligt. Men det hoppas jag verkligen inte. :)När den är färdig ska jag ta foto och visa hur fin hon är.Just nu ser hon dock mer ut som Kängu i Nalle Puh, men det beror hon mer på hur hon är ihopsydd med bakbenen. Söt är hon iallafall. :)

Av Patricia - 9 mars 2007 10:08

Steg upp med maken imorse vid 7.40Vi åt frukost tillsammans och sen åkte han iväg.Själv har jag bytt stolar vid matbordet eftersom minstingen älskar att bita på de som stod där innan. Jag hoppas inte hon biter på dessa nu.Jag har lagt in CV på ytterligare en sida och skickat in en ansökan till dem.Jag har letat upp företaget jag ska på intervju hos på tisdag, skrivit ner infon jag hittade samt frågor jag har till dem på intervjun.Och nu pysslar jag. :)Känner mig glad och produktiv idag. :)Och så är det ju fredag. :)

Av Patricia - 9 mars 2007 10:05

Maken kom hem till sist. Klockan var väl 19.30 eller något.Vi åt middag och sen satt vi i soffan och delade en skål glass och tittade lite på tv.Vi kom i säng redan kl 22. Jag är imponerad över oss. :)Jag mådde bättre sen på kvällen. Kände mig inte lika nedstämd längre och det var skönt.Har dock drömt konstiga drömmar inatt. Men inga mardrömmar, så det får man ju vara glad över. :)

Ovido - Quiz & Flashcards