Alla inlägg den 13 mars 2007

Av Patricia - 13 mars 2007 19:53

Intervjun gick jättebra idag tyckte jag. Det är ett visstidsjobb, vilket inte känns lika kul, men bättre än inget. Vi pratade länge och väl och det kändes som att jag klickade med båda.När intervjun var klar fick jag en rundtur av en kille som ska vara pappaledig. Han var måttligt ointresserad av att visa mig och verkade inte alls trivas där.När jag varit där åkte jag och tränade. Herregud så mycket folk det var där. Jag kom knappt åt maskinerna så efter sjätte maskinen struntade jag i det och gick i rask takt på löpbandet istället i 30 min. När jag tränat klart mötte jag upp med maken som hade simmat.På väg till parkeringshuset berättade han att hans bror och fru ska ha barn igen. Hon är tydligen i vecka 13 och de har inte velat berätta förrän efter den kritiska tiden.Jag trodde jag skulle ta det ganska bra, men gjorde raka motsatsen. Jag blev skitförbannad (OBS! inte på maken) och tyckte att livet verkligen var orättvist. Och det är det. De har redan ett barn, ett barn de inte orkar uppfostra utan lämnar till farmor och farfar titt som tätt. Modern orkar knappt med sitt barn, leker inte med honom, gör knappt något. Och så ska DE ha ett till. De gjorde IVF i höstas, men lyckades inte. Efter det har min svåger gått på akupunktur för att hans sperma var för dålig och nu har det lyckats.Jag blev skitförbannad och slängde ramlösa flaskan i marken vid bilen i p-huset. Så hårt att flaskan fläkte upp hud på mitt långfinger.Maken och jag har pratat och det känns marginellt lite lite bättre. Det som faktiskt kändes lite tröstande var att maken haft svårt att säga grattis till sin bror idag när de pratade om det. Det har känts som att det bara varit jag som tyckt det var jobbigt.Ikväll blir det lax och ugnsbakad potatis, morötter, squash och champinjoner. Jag ska ha oliver, fetaost och fettfri remolade till det och maken ska ha sås.Imorgon ska jag ut och gå!

Av Patricia - 13 mars 2007 13:02

Jämfört med de tidigare intervjuerna är jag nog mer klädd casual idag.Eftersom solen strålar och det är hyfsat varmt ute idag har jag därför klätt mig i ett par svarta leggings som slutar på halva vaden och till detta en vit tunikaklänning med gula blommor på. Allt från Lindex.Jag har som tidigare, sminkat mig diskret men omsorgsfullt. Håret är nere och har en klämma för att piffa till det lite.Naglarna är målade med två lager med en beigebrun metallicfärg som gör att mina händer ser lite brunare ut. :)Skor har jag ännu inte bestämt mig för men det ska bli ett par med lite klack så att benen ser extra fina ut. :)Träningsväskan är packad och jag är laddad. iPoden är laddad och full med bra musik. En flaska ramlösa är nerpackad så jag har något gott att dricka.Nu ska jag äta lite lättlunch, minestronesoppa.Sen bär det nog av mot stan.

Av Patricia - 13 mars 2007 11:37

Sitter här och funderar på att åka in till stan lite tidigare idag och göra stan innan intervjun för att efter den gå på gymmet och träna. Det hade ju känts väldigt bra och just nu längtar jag till gymmet.Just nu lutar det åt det. :)

Av Patricia - 13 mars 2007 10:09

Radion satte igång kl 9 idag. Jag hade somnat om en stund innan. Då det var P4 som var inställt på radion ändrade jag till MixMegapol. Låg och lyssnade en stund på Äntligen morgon med Adam & Gry. Var på väg att stänga av radion men då kom minstingen och var kelig, så vi fortsatte lyssna medan jag klappade henne.När det var reklamdags hördes plötsligt Måns Zelmerlövs härliga röst där han berättade att de ska spela Grease på Cloetta Center i Linköping den 28/4. Vips så var jag klarvaken. *ler* Men vi kommer inte att gå. Det är alldeles för dyrt, oavsett om jag hade jobb eller inte. 580:-/pers för att se bra. Det är lite väl dyrt tycker jag.

Av Patricia - 13 mars 2007 10:01

Imorse åkte maken med grannarna till jobbet eftersom jag behöver bilen i eftermiddag. Jag hörde hur han stressade strax innan kl 7, eftersom de kommit överens om att det är då de ska åka. Han halvsprang genom huset (han kom ju inte upp i tid) och jag fick en snabb puss och hej då.Då vägen ligger precis utanför huset hör man när bilar kör förbi och jag anser mig vara ganska duktig på att höra grannarnas bil. De körde inte iväg förrän ca 5-10 minuter senare. Hade det då inte varit bättre att grannarna ringt på när de kommer runt hörnan eller tutat eller dyl istället för att maken stressar och sen står och hänger i deras hall eller på trappan? Det hade jag personligen tyckt varit mycket bättre. Så behöver han inte stressa lika mycket heller.Detta är naturligtvis något som han får ta upp, men nu kommer det jag sedan låg och tänkte på.När jag var liten och bodde hemma, bodde en av mina klasskamrater och hans storasyster, som var ett år äldre än vi, ovanför oss. När vi gick på låg- och mellanstadiet började vi alltid samma tid på morgonen, kl 08.15 Och om jag inte minns fel ringde de på mig varje morgon och vi slog följe. Det var trevligt med sällskap och längs vägen till skolan hämtade vi även upp lite fler klasskamrater. Vi var ca 7-9 stycken som bodde på samma gata där jag var enda tjejen av dessa.Det var lite mysigt att ligga och tänka på den tiden, även om allt inte var rosenrött då.Sällskap är alltid kul. :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards