Alla inlägg den 25 mars 2007

Av Patricia - 25 mars 2007 18:45

Nu har vi äntligen "gett upp" i trädgården för idag.Vi har ett klarbärsträd kvar och lite kvar på två äppleträd. Alla "mindre" träd och buskar har fått en rejäl gallring. Vi känner oss jätteduktiga. Och jag är jätteglad att jag, eller rättare sagt min fysik, klarat av arbetet så fantastiskt bra. Inte ens för ett år sen hade jag klarat av lika mycket som jag gör idag.Men visst har vi en del kvar. Rosenrabatten ska bort, trappräckena vid groventren ska monteras ner, häcken ska klippas, gräsmattan ska krattas, altanen ska rengöras och infravärme ska installeras, plattorna ska rengöras. Sen är det mycket därefter också, men detta är en början. Detta ska göras i vår har jag tänkt mig. :)Nu har vi kyckling i ugn. Till det blir det ris, grönsaker och jag ska faktiskt ta lite lite sås idag. :)Sen blir det fruktsallad. Undrar om vi ska se en film ikväll. Ett varmt bad ska jag ta iallafall så jag är fin imorgon. :)P.s Bra jobbat bajbi!

Av Patricia - 25 mars 2007 15:13

Vi har jobbat på i trädgården samt pratat med grannarna, som tittade inom oss. Det var trevligt.Diset har äntligen släppt och nu har det varit solsken i ca 30 minuter.Min mage är jättehungrig och nu ska jag duka fram räksallad. :) Sen är det ut och fortsätta beskära äppleträd och annat. En massa fina högar med grenar har jag lämnat efter mig. Det är lätt att följa hur jag jobbat. :) Kroppen känner att man jobbar. Har inte mycket ork kvar just nu. Hoppas ha mer energi när vi ätit. :) Så ska vi se om vi kan göra iordning våra cyklar idag också. Det hade varit skönt.

Av Patricia - 25 mars 2007 12:45

Trädgården, be ware.Solen, du är välkommen att hälsa på.

Av Patricia - 25 mars 2007 11:30

I morgon bitti ska jag på en andra intervju där vi kommer att diskutera resultatet av personlighetstestet jag gjorde i fredags eftermiddag.Jag börjar faktiskt bli lite nervös redan, och detta p g a testet.Jag tycker själv att jag känner mig ganska väl och är medveten om de egenskaper och sidor jag har. Men tänk om jag har fel. Tänk om jag tror mig vara på ett sätt och verkligen har övertygat mig om att jag är så, men så visar det sig att det inte alls stämmer. Tänk om testet säger att jag är helknäpp och känslomässigt störd eller något.Just nu är det jättemånga tankar som går i huvudet. Det är nästan så att jag önskar att det var en "normal" andraintervju, samtidigt som jag är jättenyfiken på vad testet säger. Helst hde jag tagit testet om inte ett jobb stod på spel. Det hade varit det bästa. För skulle det nu vara så att mitt test faller ut till min nackdel, kan jag glömma att hitta jobb via det företaget.Ojojoj. Vilka I-landsproblem.

Av Patricia - 25 mars 2007 11:28

Jag och hankatten väckte nyss maken. Han tittade då på klockan, varpå jag var tvungen att meddela att han skulle läggga till en timme. Han verkade inte bli så väldigt glad precis.Men nu är han uppe och klockor är framdragna (utom våra armbandsur och två väggklockor som ska få fungerande batterier i sig).Så nu hoppas jag att vi snart äter frukost. Det kurrar nämligen i min mage.

Av Patricia - 25 mars 2007 11:15

Jag har glömt att man ska ställa fram klockan idag. Jag tyckte ju att 10.15 var ju inte så farligt. 11.15 är betydligt värre. Måste nog försöka få upp maken tror jag. Han har snart sovit halva dagen och det går ju inte för sig. ;)Får inte glömma att ställa om alla klockor. :(P.s fortfarande jättedisigt och tråkigt. Lite rått. :(

Av Patricia - 25 mars 2007 10:43

Det är väldigt dimmigt ute. Jag kan ju se grannhusen, men sen är det inte mycket mer. Det skulle ju vara sol. Jag hoppas inte att det ska ta till långt ut på eftermiddagen igen innan de dumma molnen avlägsnar sig.I värsta fall får vi väl gå ut i det här och jobba.Mat är inga problem idag, vilket är skönt.* Frukost ska ätas när maken vaknar.* Lunch blir räksallad från igår.* Frukt har vi till mellanmål.* Middag kan vi ta fredagens kyckling och där är förhoppningsvis fortfarande över till lunch imorgon. Annars kan jag äta lite minestronesoppa.* Efterrätt blir fruktsallad. Så härligt att vi faktiskt har så mycket mat som är klart. :) Då behöver man inte lägga en massa tid på det.Det blev ingen film igår. Maken gjorde fruktsallad som tog tid och jag låg och halvslumrade i soffan. När vi sen satt och åt hittade jag Grease (originalet) på en filmkanal och då blev det att vi såg den. Dock somnade jag så jag såg inte slutet. Tur att man kan det. ;)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards